Франција организатор на ЕП 2016

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Полесен избор УЕФА немала никогаш..
Не дека е Платини претседател..
Турција.. Земја во која во последното коло сопствените навивачи си го запалија стадионот..
Италија.. Земја во која можеш да слушнеш расистички извици.. И не само тоа.. Кон фудбалер кој настапува за Италија..

Среќа што ги немаше за обложување во кладилница.. Ќе пропаднеше некоја..
Честитки за Франција!
 

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
8.823
Поени од реакции
7.118
steta sto platini samo si prodolzi so negovata agenda i za samo eden glas ja pobedi turcija 9neli platini vikase deka ke mu dava ednakvi sansi na site i na malite drzavi za da organiziraat golmi nastani i podlacni ili toa bese samo za da dobie na izbori )
Trebase turcija da pobedi i ako vo slucaj nie se kfalivikuvame ke ni bese pobliksu za da odime poveke luge i se rzabira na sipatiite od turskiot narod sprema nasiot a toa sto vkaat deka go zapalile sationot nem avrska od klub do reprezenatcija ima golema razila samo nemase so anglija da bidat vo ista grupa i resen ke bese problemot
Bas me intersira ako glasaa nasite mislam od ffm za koj glasaa dali za turcite sto ne veruvam i pak si go imaat dadeno gazot za sitni pari (lobiranja)kaj platini
 
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Логичен избор. Инфраструктурата во Италија е за греота во споредба со таа во Франција. Французите веќе имаа супер стадиони за 98, сега уште ко ќе ги подреновираат - топ ќе биде сигурно. Турција може ќе ми беше мерак зш е блиску и ги сакам Турциве после тоа што го прикажаа последното ЕП ама реално против Франција е смешно да одат.

За 24 репрезсентации не ја разбирам логиката позади овој потег ама кој е*% - еве ни шанса, ако сме доволно големи (ре)тардовци и сега да не се пласираме кога има место за пола фуцкинг континент тогаш никој не ни е крив...
 
Н

'Никола'

Гостин
Ајде нека организира Франција, не е лошо, добра организација имаа на СП 99'. Само да не испадне пак домаќините да го освојат, мене тоа не ме бендисува.:)
А за тоа дека за нас (Македонија) е голема шанса, стварно е, и мора да се искористи. Само една работа. Не смееме до тогаш да се крстиме во Пандев, па човекот ќе има 32 години и не ми се верува уште да игра за репрезентација, а камо ли да биде добар како и сега. Тој сега одвај едно полувреме трча.
 
Н

'Никола'

Гостин
^ Ме правиш со сила глуп, или се правиш интересен? Добро, зарем мислиш дека толку не знам кога, како и зошто се организираат Светски и Европски Првенства?
Во пишувањето, од брзање или од некоја друга непозната причина сум го згрешил бројчето и два пати сум напишал 9ка. И не знам зошто се замарам сега да објаснувам али ај.
 

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.448
Поени од реакции
10.151
заслужено ќе е во Франција и се надевам дека домакинот ќе го освои турнирот :)...шо се однесува до Маекодинија..ДА...имаме големи шанси , за Пнадев ќе игра како нема да игра шо да не 32 години е стар ??? па еве го Анри... види го Занети има 36 години и да не почнувам да набројувам .... има шанси и Македонија да влезе а ПАНЕДЕВ ќе игра.. ;)
 

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.920
Поени од реакции
826
епа сеа мора да ја искористиме оваа шанса иначе после нема да можеме...следува нова генерација од понеискусни, послаби играчи...франција си имаше најдобра понуда и со право си стана организатор...
 

Kajgana Shop

На врв Bottom