Фото хумор и интересни фотки!

Не разбирам што е поентата со сликава. Гледав, гледав и ништо.[DOUBLEPOST=1560548119][/DOUBLEPOST]Има ли нешто што не се гледа одма, како кај леопардот?
еееех, берик берикче не си во тек, ова спаѓа во интересна фотографија (има опција горе кај насловот) , а образложение дека и наша позиција посебно се дотерува за некој митинг, види го колку е личен, погоди за кој митинг? :D
 

Beric Dondarrion

Lord of Blackhaven
Ах, политичар да ти бил тоа некој....

И ? Го фатиле како се дотерува на фризер. Интересно, интересно....нема што.
 
Ах, политичар да ти бил тоа некој....И ? Го фатиле како се дотерува на фризер. Интересно, интересно....нема што.
...види, доволно е фризурата, погледот и ако гледаш со неутрални политички очи ќе знаеш на каква ориентација на гордост потсетува, да не го спомнам и фризерот тука што е како е!
 

Beric Dondarrion

Lord of Blackhaven
Значи, да резимирам, интересното на сликата е тоа што, тој што се шиша е од власта и берберот е хомосексуалец, ерго и тој што се шиша е хомосексуалец (погледот и фризурата сведочат за тоа).

ок
 
Значи, да резимирам, интересното на сликата е тоа што, тој што се шиша е од власта и берберот е хомосексуалец, ерго и тој што се шиша е хомосексуалец (погледот и фризурата сведочат за тоа).ок
...и соодветно со новиот фриз, ќе учествува на месецот на парада на гордоста, жалам ако ти ги навредив партиските аспирации! :Dеве „полесна“ фотка, може ќе го задоволи твојот вкус? :cool:
 

HTML

HTML

На врв