Фото натпревар# 136: Фотографија од концерт/фестивал/ настан - ГЛАСАЊЕ:

Кој направил најфотка за натпреватот:

 • bijons

  Гласови: 7 23,3%
 • Saladin

  Гласови: 5 16,7%
 • grande-juve

  Гласови: 2 6,7%
 • Anco

  Гласови: 5 16,7%
 • Спојлер

  Гласови: 4 13,3%
 • EDCer

  Гласови: 1 3,3%
 • Петра П

  Гласови: 6 20,0%

 • Вкупно гласачи
  30
..тука сум, ма :D
.... демек до 20ч треба да биде темата поставена, има уште час и половина си избрзала :свиркам:
Ја гласав за grande-juve. Прајслес момент фатил :cool:
...инаку не си фер, предходно се восхитуваш на @Anco фотката, а гласаш за друга фотка, кој прајслес момент ма, то само преден план или центар на фотката „скалпот“ на некој таму во публика што зафаќа повеќе од 80% од фотката со што се промашува темата „фотографија од концерт“ повеќе би одговарало „фотка во публиката на некој концерт“, а вака да беше ааааааа тогаш можи!инаку најсоодветна, најпрофи фотка (после мојата :rolleyes: ) е на @EDCer за кој оди мојот глас! :)

П.С.
...не се глада ма, кој гласа на фотките! :sakasuste:
 
Последно уредено:

Петра П.

насмевка
..тука сум, ма :D
.... демек до 20ч треба да биде темата поставена, има уште час и половина си избрзала :свиркам:
...инаку не си фер, предходно се восхитуваш на @Anco фотката, а гласаш за друга фотка, кој прајслес момент ма, то само преден план или центар на фотката „скалпот“ на некој таму во публика што зафаќа повеќе од 80% од фотката со што се промашува темата „фотографија од концерт“ повеќе би одговарало „фотка во публиката на некој концерт“, а вака да беше ааааааа тогаш можи!инаку најсоодветна, најпрофи фотка (после мојата :rolleyes: ) е на @EDCer за кој оди мојот глас! :)

П.С.
...не се глада ма, кој гласа на фотките! :sakasuste:
Jas koga davav opis na temata pishav deka moze da bide i kako lugeto na koncertot/ festivalot ili nastanot go dozivuvaat toa. Fotkava na juve super pokazuva na primer kako covekov go dozivuva koncertot i skroz go potvrduva stereotipot za azijative i tehnologijava i mene mi e to presrckasto :D smesno :D

A Blagica nema konkurencija :D
 

Acid

Администратор
Ле-ле, пак сум утнал тема за која имав добра слика :))
 

Маркетинг

На врв