Фото натпревар #134 - Животни - ГЛАСАЊЕ

Напокон...

 • Skorp

 • EDCer

 • Forza Milan!!!

 • Saladin

 • Acid

 • Agda Beata

 • INFERNO`

 • Toto.toto

 • bijons

 • NelTu

 • staycalm

 • Спојлер

 • Anco

 • grunff

 • коцка

 • gjoko-mkd

 • jovankrstevski1

 • Mich0MKD

 • ShakaZulu

 • Dekio7

 • Петра П.


Резултатите може да се погледнат само после гласање.

коцка

Curiouser and curiouser!
@jovankrstevski1 не би требало да учествува затоа што сликата не е прикачена и споделена преку кајгана галерија. Овој пат нека оди, пазете следниот пат ;)
И за @Skorp е ова
 
Мачиња, мачиња насекаде... :D
Гласав за @Toto.toto, иако и мојата не е лоша :))
...ами и тие се животни, кога не се прецизира темата така си е, инаку ТЕМАТА веќе по 5ти пат се повторува! :D[DOUBLEPOST=1555361057][/DOUBLEPOST]... мој предлог, кога се има вака многу пријавени фотографии и тоа доста успешни, да има можност да се гласа за тројца членови т.е. фотки мислам и самото гласање ќе биде поинтересно и неизвесно! :pipi:
 
Последно уредено:

Skorp

That guy....
...ами и тие се животни, кога не се прецизира темата така си е, инаку ТЕМАТА веќе по 5ти пат се повторува! :D[DOUBLEPOST=1555361057][/DOUBLEPOST]... мој предлог, кога се има вака многу пријавени фотографии и тоа доста успешни, да има можност да се гласа за тројца членови т.е. фотки мислам и самото гласање ќе биде поинтересно и неизвесно! :pipi:
Значи... да се гласа прво за тие тројца, па ондак пак да се гласа од тие тројца најдобар?
 

коцка

Curiouser and curiouser!
...ами и тие се животни, кога не се прецизира темата така си е, инаку ТЕМАТА веќе по 5ти пат се повторува! :D[DOUBLEPOST=1555361057][/DOUBLEPOST]... мој предлог, кога се има вака многу пријавени фотографии и тоа доста успешни, да има можност да се гласа за тројца членови т.е. фотки мислам и самото гласање ќе биде поинтересно и неизвесно! :pipi:
предлогот се одбива, гледаш дека откако јас и асид се откажавме од победата, тото убедливо води :P
се зезам, ама да не се одолговлечува многу, ни се фотка бре!!!
 
Значи... да се гласа прво за тие тројца, па ондак пак да се гласа од тие тројца најдобар?
... предложив само при пријавени повеќе фотографии да членот победник на темата овозможи тројно гласање за да не се знае веднаш победникот, вака сите за еден и цела недела седи една фотографија со распон од повеќе гласа и другите со ич или многу малку гласа ( види анкета 14 гласа тото, другите 0,1, 2 и толку) и „ ќе заспиеме“ додека дојде денот да победникот кој веќе се одредил од втор дена на гласање да чекаме...чекаме... тема :sleep:
 
Ако сакате да не се чека можев да зададам тема уште од средата , само вие да кажевте , ако е за да не се чека толку .
 

Маркетинг

На врв