Форумски легенди!

Keyser

Обичен смртник
Член од
11 август 2016
Мислења
1.077
Поени од реакции
4.298
Луѓе, никогаш не сум бил близок со него ама ме загрижува. Чичко Анчо добар е? Знае некој нешто за него?
 

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
14.593
Поени од реакции
33.557

Толку е лабилен карактер што за 2-3 години очекувам кече да носи и да вика дек е автохтонен.
Во неколку прилики сум спомнал за скопските блгари, тие што ги знам бар. Верувај дека ова е нивната слика и прилика. Таква група одлепеници не постои нигде. Или се буљаши и дегенерици уценувани од разни џандари, или се лигави трговци со пасоши, или се како овој, малтретирани низ животот, или се стипендисти по факултетите во Бугарија што сега одработуваат.
Со самата појава, лик и дело ги нарушуваат односите меѓу двете држави.

Луѓе, никогаш не сум бил близок со него ама ме загрижува. Чичко Анчо добар е? Знае некој нешто за него?
лето е, дињата е ефтина... :cool:
 

Maksimot

Психијатриски случај
Член од
28 јули 2021
Мислења
259
Поени од реакции
272

Толку е лабилен карактер што за 2-3 години очекувам кече да носи и да вика дек е автохтонен.
Ја очекувам наредни избори партија да направит или да го видиме ба листа на СДСБ или ГДУ.
 
Член од
17 април 2022
Мислења
30
Поени од реакции
72

Update za Stef, bilder, cripto guru, bugarin, begalec od vojna
Стеф ако сеуште читаш форум, на мајка ти да и правиме генг бенг цел форум а на тоа украинчето што го донесе со тебе да и правиме фациал 24/7 на смени. Копук татарски.
 

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
11.461
Поени од реакции
23.903

Толку е лабилен карактер што за 2-3 години очекувам кече да носи и да вика дек е автохтонен.
Абе пустиот е изгорен за пи**а, инаку за троа паричка ако треба и полот ќе го смени.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom