Формула 1 - сезона 2024

За кои (мин.1, макс. 3) возачи ќе навивате во 2024?

• Серхио Перез - Ред Бул Хонда

Гласови: 0 0,0%
  • Логан Сарџент - Вилијамс Мерцедес

• Жу Гванжу - Кик Заубер Ферари

• Валтери Ботас - Кик Заубер Ферари

• Кевин Магнусен - Хаас Ферари

• Нико Хулкенберг - Хаас Ферари

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.797
Поени од реакции
42.418
У вожња кај што 99% од нас би имале шат даун несвестица од пар секунди, Лулу ладно си кулира Џ форс со насмевка. :cool:
ова му е подобро хоби од носењето фустани.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.452
Поени од реакции
13.580
Ццццц какви идиоти, 4 круга после ретровизорот на стаза решија сејфти кар да пуштат.
Автоматски споено мислење:

Ќеееее ти ебам и фентези и ментези сега на крај и Окон и Колапинто и Хулкенберг днф

Последно уредено:

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.721
Поени од реакции
12.727
Време е арапот да го сменат. Берни коа праеше местенки на времето беа по-безобразни и далеку помалку очигледни. Овој апла не го бива.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.042
Поени од реакции
45.702
Mакс го побива митот на неуките, дека не е до возачот, до колата што ја возел е. Ако се тргне доминантиот старт негов и се тргнат тие трки, пак е на сам врв со оваа кола, имаше табела каде се тргнати неговите победи од стартот на сезоната каде Макс заостануваше само 20 бода мислам позади Норис ако не се лажам, после ова денес можно е и тука да го престигнал.

Неверојатен возач. :cuc:

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.721
Поени од реакции
12.727
Mакс го побива митот на неуките, дека не е до возачот, до колата што ја возел е. Ако се тргне доминантиот старт негов и се тргнат тие трки, пак е на сам врв со оваа кола, имаше поени после последната победа од стартот на сезоната каде Макс заостануваше само 20 бода мислам позади Норис ако не се лажам, после ова денес можно е и тука да го престигнал.

Неверојатен возач. :cuc:
Макс сезонава ми е на рамниште на Алонсо во Ферари.
Дефинитивно Ред-Булот не е број 1 болид сезонава. Јесда е Перез (Маса) мизерија ама јбг не можам да верувам дека е по 6 до 8 позиции на трка мизерија. Дури и да има некакви разлики во болидите, ваква разлика помеѓу 2ца со-возачи е ненормална.
Човекот, како на времето Алонсо, вади апсолутен максимум од болидот.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.281
Поени од реакции
5.535
Макс сезонава ми е на рамниште на Алонсо во Ферари.
Дефинитивно Ред-Булот не е број 1 болид сезонава. Јесда е Перез (Маса) мизерија ама јбг не можам да верувам дека е по 6 до 8 позиции на трка мизерија. Дури и да има некакви разлики во болидите, ваква разлика помеѓу 2ца со-возачи е ненормална.
Човекот, како на времето Алонсо, вади апсолутен максимум од болидот.
Ах таа година кога му киксна титулата пред нос. :place:

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.994
Поени од реакции
11.634
Odlicen vozach, ali zatoa karakterot...
A Piastri trebase preracunato da vleze u borbata i da mu go dade mestoto na Max poshto sega ako mu se sluci nesto na Noris, im otide titulata.

• Љубов
Reactions: Syn

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.042
Поени од реакции
45.702
Lekler kakov epski start of of of of of :cuc: , daj nekoj kvar kaj Noris ae da se dosladam za sezonava i da hrkljam ko da nema utre.
Piastri uste nedokazan ostana so ironijata za vozenjeto na svetskiot sampion, napravi instantno amaterska greska i izede i on 10 sekundi.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.452
Поени од реакции
13.580
Многу интензивна трка (y)
Автоматски споено мислење:

Колку и да е добар возач карактерно е нула да му ебам фацата. “Дајте 20секунди да ви ебам идотите” на радио, ако не слушнавте.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom