Формула 1 - сезона 2024

За кои (мин.1, макс. 3) возачи ќе навивате во 2024?

• Серхио Перез - Ред Бул Хонда

Гласови: 0 0,0%
  • Логан Сарџент - Вилијамс Мерцедес

• Жу Гванжу - Кик Заубер Ферари

• Валтери Ботас - Кик Заубер Ферари

• Кевин Магнусен - Хаас Ферари

• Нико Хулкенберг - Хаас Ферари

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.621
Поени од реакции
42.151
Треба да се смени ова правило за намерно предизвикување несреќа. 10 секунди ништо не е. Добро би било да стаат 20 или повеќе, бан на трка и слично.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.993
Интересна изјава на Ландо денес за инцидентот со Макс. И сеа? :icon_lol: :icon_lol:

Член од
14 август 2010
Мислења
1.222
Поени од реакции
1.481
Ја спушти топката шо би рекле, ја свитка опашката

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.705
Поени од реакции
36.545
Абе муабетов е ко секој од нас како деца - ќе сме се скарале со најдобриот другар за најголема глупост, како - те удрил несакајќи играјќи фудбал на мали голчиња. И не зборувате цел ден. Утредента е на врата кај тебе и ко ништо да не било, ко денот ич да не се случил...

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.621
Поени од реакции
42.151
Абе муабетов е ко секој од нас како деца - ќе сме се скарале со најдобриот другар за најголема глупост, како - те удрил несакајќи играјќи фудбал на мали голчиња. И не зборувате цел ден. Утредента е на врата кај тебе и ко ништо да не било, ко денот ич да не се случил...
Со наредните судари ќе се продлабочи јазот. Ова е само почеток.

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
Има некој линк добар да пушти? на телекабел сум али не знам дали е само кај мене исклучена е СК ХД, а овие таму ќе ги давале и квалификациите и трката.

Член од
14 август 2010
Мислења
1.222
Поени од реакции
1.481
Има SK HD на Телекабел, оди Ф1 П3 моментално, на дожд

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Brkaj go Perez papakot ova e tezok sram sto go pravi sezonava, cringe e za gleanje vise, si ima performance klauzula u dogovor i garant gi ispolnuva uslovite za brkanje i tepanje uz put.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.621
Поени од реакции
42.151
Brkaj go Perez papakot ova e tezok sram sto go pravi sezonava, cringe e za gleanje vise, si ima performance klauzula u dogovor i garant gi ispolnuva uslovite za brkanje i tepanje uz put.
Ради Макс не можат да го избркаат. Тој се меша превише во тимот и мора да му удоволуваат. А еден од тие услови му е да има неспособен колега.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.348
Ради Макс не можат да го избркаат. Тој се меша превише во тимот и мора да му удоволуваат. А еден од тие услови му е да има неспособен колега.
Кој и да дојде ке е втор возач додека е Макс у РБ, демек не можат да штелуваат перформанси на болид

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.621
Поени од реакции
42.151
Кој и да дојде ке е втор возач додека е Макс у РБ, демек не можат да штелуваат перформанси на болид
Нема таква работа како штелување. Тој е болидот за двата возачи. Проблем е Макс и татко му. Поврзани се со Марко кој ги бира возачите. Ако пратите добро тој Јос мозочен удар ќе добиеше неколку трки кога Чеко возеше добро лани.

Макс колку и да е добар е проблем во тимот. Радо би го сакал Ландо и да имам шофер што може да вози со секого него Макс.

Kajgana Shop

На врв Bottom