- Член од
- 8 јануари 2013
- Мислења
- 5.158
- Поени од реакции
- 13.378
Барав ваква тема, бидејќи сакав да ставам една мисла и се фрапирав кога не најдов тема од ваков калибар. Кога гледам филмови, магнет сум да заприметам некоја мисла и голем дел од нив за цел живот ми остануваат врежани во мислите, дури и често памтам филм по некои мисли во него.
Еве темава нека биде место каде што би ги ставале вашите омилени филмски мисли или пак некои содржајни реплики, сакате преку слики, гифови, видеа или само преку текст, оставам ваше нека е, само би ве замолил да го нагласите и филмот.
V for Vendetta
The Usual Suspects
A Bronx Tale
La Haine
п.с. Не дека некого го интересира, но првпат се сретнав со мислава во оваа форма "nije bitan pad vec samo prizemjenje" во една српска рап песна, откако ја видов истата мисла во филмов, многу исполнето се чувствував.
Good Will Hunting
Еве темава нека биде место каде што би ги ставале вашите омилени филмски мисли или пак некои содржајни реплики, сакате преку слики, гифови, видеа или само преку текст, оставам ваше нека е, само би ве замолил да го нагласите и филмот.
V for Vendetta
The Usual Suspects
A Bronx Tale
La Haine
п.с. Не дека некого го интересира, но првпат се сретнав со мислава во оваа форма "nije bitan pad vec samo prizemjenje" во една српска рап песна, откако ја видов истата мисла во филмов, многу исполнето се чувствував.
Good Will Hunting