Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
The girl with the dragon tattoo 2011 , вреди да се гледа?
Според imdb.com оценкава котира високо..?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
The girl with the dragon tattoo 2011 , вреди да се гледа?
Според imdb.com оценкава котира високо..?
Па.. вреди. Ретко нови трилери што заинтригираат. Мене ми се допадна. 8-ка.
Гледам кога бараше "еротски", си го гледал Friends with Benefits.. последен ваков гледан ми е Young People Fucking, онака awkward хумор, океј е за опуштено гледање.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.043
Поени од реакции
6.070
Можно споилерче за филм кој не е почнат и за филм кој не се знае кога ќе биде почнат со снимање.

Рамбо д' фифт. Евентуално снимање, ваљда после премиерата The Expendables 2. Или нешо така.

Член од
18 септември 2011
Мислења
221
Поени од реакции
24
Дали вреди да се гледа Плочник, денес на Сител ?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
Убаво си напиша Edgar Wright денес на твитер.
Затоа се додека сте на подфорумов немате гајле :icon_lol:

A simple internet rule is this: don't get your news from film sites that either don't watch films or seem to hate them all equally.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Кога ќе прочитам колку некој е воодушевен од Џона Хил, ми иде да го треснам од земја тој што го напишал тоа. :facepalm: Уште еден во низата просечни актери во Холивуд...

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Го изглеав конечно 50/50 ...топ филмче! (y)

Него, очекував дека е така, малце посмешен, а тоа излезе дека ќе треба да внимавам да не пуштам солзи. Само два коментара: срцка е! ...и подобра песна за крајот не можеле да изберат :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Кога ќе прочитам колку некој е воодушевен од Џона Хил, ми иде да го треснам од земја тој што го напишал тоа. :facepalm: Уште еден во низата просечни актери во Холивуд...

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Само двајца го пофаливме :D

Него, дај кажи што му фалеше во Паричната топка
Ова Миланка да не го измислила:D
Не мислев на луѓе на форумов што го пофалиле, туку на пишанава критика на сајтови што ја читам. Не ми е јасно од каде Хил стана актериште со една одиграна улога? Па искрено гледајќи го во филмот не ми остави некој впечаток, секој втор можеше да ја изведе улогата, бидејќи реално немаше никаква комплекност. Ништо посебно.
За актер сметам човек кој се докажал со повеќе улоги. Хил засега има само една значајна. Ако него го сметаат за сериозен актер од помладава холивудска фела, што да каже Џозеф Гордон Левит кој се изнаглуми во разно разни улоги и растури во повеќето филмови во кои одигра?
Хил ќе биде заборавен за многу скоро време. Ова е мој тип за него и неговава кариера. Евентуално ќе си глуми во "б" категорија комедии.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ако овој добро глумеше, ондак и Ајсенберг одлично глумеше у Сошл Нетворк. Jас кога го глеав Бредболл, прва асоцијација на Џона ми отиде кон Ајсенберг, ко истото да го глeав.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Ова Миланка да не го измислила:D
Не мислев на луѓе на форумов што го пофалиле, туку на пишанава критика на сајтови што ја читам. Не ми е јасно од каде Хил стана актериште со една одиграна улога? Па искрено гледајќи го во филмот не ми остави некој впечаток, секој втор можеше да ја изведе улогата, бидејќи реално немаше никаква комплекност. Ништо посебно.
За актер сметам човек кој се докажал со повеќе улоги. Хил засега има само една значајна. Ако него го сметаат за сериозен актер од помладава холивудска фела, што да каже Џозеф Гордон Левит кој се изнаглуми во разно разни улоги и растури во повеќето филмови во кои одигра?
Хил ќе биде заборавен за многу скоро време. Ова е мој тип за него и неговава кариера. Евентуално ќе си глуми во "б" категорија комедии.
Абе сеа, не го направив јас актериште, ниту па ги знам другите негови улоги, али во улогата сосема добро се уклопи и одлично си ја сработи. Не беше комплексна, да. Иначе ретко приметувам кога некој ќе одлуми добро, не се замарам многу-многу за такви работи, али улогата на Џона ептен ми се допадна.
Е така :)

Kajgana Shop

На врв Bottom