Па.. вреди. Ретко нови трилери што заинтригираат. Мене ми се допадна. 8-ка.The girl with the dragon tattoo 2011 , вреди да се гледа?
Според imdb.com оценкава котира високо..?
Martyrs е филмиште!
Кога ќе прочитам колку некој е воодушевен од Џона Хил, ми иде да го треснам од земја тој што го напишал тоа. Уште еден во низата просечни актери во Холивуд...
Знаев дека ќе се најдеш повикан
Само двајца го пофаливмеЗнаев дека ќе се најдеш повикан
Ова Миланка да не го измислилаСамо двајца го пофаливме
Него, дај кажи што му фалеше во Паричната топка
Абе сеа, не го направив јас актериште, ниту па ги знам другите негови улоги, али во улогата сосема добро се уклопи и одлично си ја сработи. Не беше комплексна, да. Иначе ретко приметувам кога некој ќе одлуми добро, не се замарам многу-многу за такви работи, али улогата на Џона ептен ми се допадна.Ова Миланка да не го измислила
Не мислев на луѓе на форумов што го пофалиле, туку на пишанава критика на сајтови што ја читам. Не ми е јасно од каде Хил стана актериште со една одиграна улога? Па искрено гледајќи го во филмот не ми остави некој впечаток, секој втор можеше да ја изведе улогата, бидејќи реално немаше никаква комплекност. Ништо посебно.
За актер сметам човек кој се докажал со повеќе улоги. Хил засега има само една значајна. Ако него го сметаат за сериозен актер од помладава холивудска фела, што да каже Џозеф Гордон Левит кој се изнаглуми во разно разни улоги и растури во повеќето филмови во кои одигра?
Хил ќе биде заборавен за многу скоро време. Ова е мој тип за него и неговава кариера. Евентуално ќе си глуми во "б" категорија комедии.