Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Заради сите негативни критики му дадов шанса на Космополис и моментално неам зборој да го опишам колку залудно потрошив сат и 45 минути.
Да гледав исто време во таванов од собава,мислам поинтересно ќе ми беше...
Нц, зар не научи досеа дека ако респектабилниве членови на форумот кажат "НЕ ГЛЕЈ", немој да гледаш?

Јас го симнав, си викам да го ѕирнам, читам дека Io Sono (знам дека има вкус пошо за Интер е!) вика КА-ТА-СТРО-ФА, тап во фолдерот, тап дилит на цел филм.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.449
Поени од реакции
6.130
Нц, зар не научи досеа дека ако респектабилниве членови на форумот кажат "НЕ ГЛЕЈ", немој да гледаш?

Јас го симнав, си викам да го ѕирнам, читам дека Io Sono (знам дека има вкус пошо за Интер е!) вика КА-ТА-СТРО-ФА, тап во фолдерот, тап дилит на цел филм.
Баш заради тоа и го гледав, пошо имало филмој шо едни ги величеле а други членој ги споредувале со гигли , а со овај небеше то случај - сите го (n)...и онака од радозналост зш everybody hates Космополис го гледав.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Треба да ја пробам и јас финтава...

Луѓе, ова мокјументариве се тотална катастрофа. И не е до смислата за хумор, пробав да гледам и англиски и американски, пак ништо. Зашто сериите ја тупат многу време, го дрват со ликовите, пробав да изгледам и мокјументари филмови...џабе. Не ви препорачувам да гледате таква серија или филм. Единствено ако сте по it's go bad it's good работите, но проблемот со нив е шо they are so bad...they are bad. Meѓу најлошите би ги издвоил Curb Your Enthusiasm и Modern Family

...моментот кога не сум респектабилен член :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.683
Поени од реакции
59.826
И јас не сакам мокјументари. Не дека не можам да ги гледам или ми се ептен без везе, ама не е нешто за што би арчел време без потреба.

Ете, да не си сам :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.744
абе немаат врска, уше една серија ако извадат со луѓе во своите работи канцеларии кои поради некоја магична причина зборат во камерата, ќе се самоубијам

иначе излезе seeking a friend for the end of the world, треба да е ок лабав филм, theres a bit of gillian jacobs and patton oswalt and a bit more of keira knightely and steve carrell (можно спелинг грешки)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.705
Поени од реакции
34.247
абе немаат врска, уше една серија ако извадат со луѓе во своите работи канцеларии кои поради некоја магична причина зборат во камерата, ќе се самоубијам

иначе излезе seeking a friend for the end of the world, треба да е ок лабав филм, theres a bit of gillian jacobs and patton oswalt and a bit more of keira knightely and steve carrell (можно спелинг грешки)
Prilicno los. Onaka, 4ka.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
И јас не сакам мокјументари. Не дека не можам да ги гледам или ми се ептен без везе, ама не е нешто за што би арчел време без потреба.

Ете, да не си сам :)
Тешете се вие двајца дека не е до вас! :D

Другиве не ги гледам, ама Офис си е перфекција. Зборам за британското.

Kajgana Shop

На врв Bottom