Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
Вистинскиот , не тој од Кроненберг ( ма да неговиот е постариот crash )Сега збориме за вистинскиот Краш така?
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 16:07 ---
Ej... кај е Falling down???
Мислам тој филм ептен е LA до коска, мултикултурен, насилен, крими и баш онака легендарен филм. Наместо тоа го ставиле Blade Runner кој е супер филм освен што се одвива во иднината и нема блага врска со оваШто не го ставиле и Demolition Man кој се одвива во Сан Анџелес?
Исто не ги видов LA Confidential и Crash што го спомна zee German. И Beverly Hills Cop
За други филмови ќе треба да се помислам.
Ме мрзи сега да отворам пак ама не знам ни овие дали ги видов:Го има L.A. Confidential, на 22 место е.
ех го нема на јутуб више клипот кога ќе ги најавува на радио Theeee Looone Raaaaangeeeerrrsss
Пак Џони со оваа другарка му во филм, пак под шминка целиот, пак исти фаци ми праи некако во трејлеров како во сите последни негови филмови.
Му е гајле, си лапа пари битно...
Да ја имав таа моќ, под итно ќе реагирав кај новинарите што ја составале листата за направениот пропуст. Но што да се прави, живот иде даље.
Одма проверив за два филма - Mullholand Drive и The Big LebowskiМе мрзи сега да отворам пак ама не знам ни овие дали ги видов:
- Pulp Fiction
- Reservoir Dogs
- Mullholand Drive
- American History X
Ио, за подетални информации во врска со листава барај ги следниве лица : David Fear, Stephen Garrett, Joshua Rothkopf и Keith Uhlich фром ЛА.Не зезај, што врска има што е градот футуристички со духот на сегашниот или минатиот L.A.?И како тоа "можеле да ги стават..."? Поурбана LA приказна од Falling Down има?
Бива L.A. без Тарантино? И кај ти текна темава и зошто дискутираме за факинг L.A.?
btw, ако може Blade може и Demolition Man... знаеш, Сталоне го ваѓаат од фрижидерот а во меѓувреме L.A. и Сан Франциско се споиле![]()