Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.430
Поени од реакции
25.335
Дајте бе некое мистериозно хорорче кое би ги задоволило моите филмски апетити. Или пак нешто во стилот на LOTR онака ненапнувачко за гледање да потепам вечер некој сат :)
Случајно се сетив на филмчево вчера, знам дека порано Io Sono Interista го зборуваше и тогаш го гледав и ми остави впечаток. Не е баш хорор, ама пак има некои елементи, плус неизвесен е и мислам ќе ти се свиѓа.
http://www.imdb.com/title/tt0366627/

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.679
Поени од реакции
59.810

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.704
Поени од реакции
34.245
Io Sono Interista ова ќе ни се допадне мислам, или поголем хејте ќе добие од мене од Another Earth. :icon_lol:
Изгледа магично оти, квалитетна снимка го има само со руско аудио, веза немам за двдрип.
http://www.imdb.com/title/tt1374992/

фотки

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.679
Поени од реакции
59.810
Веќе има два плуса кај мене за актерската екипа, Kirsten Dunst и Jim Sturgess од Across the Universe.
Оценката некако преслаба му е.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.430
Поени од реакции
25.335
Покрај The Master и The Hobbit, го додавам во листата на чекање овој:

Мајкл Шенон, Винона Рајдер, дебилот што водеше оскари еднаш и Реј факин Лиота, очекувам филмов да биде добар. :D

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Io Sono Interista ова ќе ни се допадне мислам, или поголем хејте ќе добие од мене од Another Earth. :icon_lol:
Изгледа магично оти, квалитетна снимка го има само со руско аудио, веза немам за двдрип.
http://www.imdb.com/title/tt1374992/
Колку се израдував кога го симнав пред една недела, и колку се изнервирав кога сфатив дека е со руски дублаж. Едвај чекам да излезе асална верзија, ако видеш некаде нешто такво кажувај.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.679
Поени од реакции
59.810
Мајкл Шенон, Винона Рајдер, дебилот што водеше оскари еднаш и Реј факин Лиота, очекувам филмов да биде добар. :D
Мислиш оној поради кого Ането кркаше незаслужен хејт? Џубре. :) Тагс: RocknRolaa

"You know that cute guy, the one who looks like non-threatening Ray Liotta?" - Рејчел во Friends :pos:

Има човеков одиграно позитивна улога? Освен во Control каде што е нешто како полупозитивец :) а кога сум тука да го препорачам филмот не е лош освен што Мишел Родригез е во истиот, за жал.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Еве да ви препорачам уште нешто од мене. The Dark Knight Rises во режија од Cristopher Nolan. Актери: Christian Bale
Michel Caine. Ви препорачувам да го проследите и нема да зажалите. :)

Плус земете си пуканки и Пепси и :cool:ирајте :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Овој филмов нешто да не е нешто христијански филм за перење мозоци?

Актериве: CHRISTIAN Bale i Michael CAINE

Прво КАИН е син на Адам. Овие пробале нешто да сменат тука да не излажат па место КАИН пишалце КАИНЕ.
Ај за овој пробале да излашат али за овој Бејл (не играше овој у Тотенхем ?Што го викнале да глуми? :cautious:) уопште ништо не смениле. Барем да пробале да ни замачкаат очи нешто да го крстеле ATHEIST Bale ваке е преочигледно.
И башка Dark Knight Rises. Ова да не е за воздигнувањето на мрачниот дух ака ѓаволот? :cautious::cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom