Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.679
- Поени од реакции
- 59.810
Ќе има.Зашто нема тема за обожаватели на ликот,делото,телото и останати органи на Аннето?
Ќе има.Зашто нема тема за обожаватели на ликот,делото,телото и останати органи на Аннето?
Јас не. Ама чисто онака да не искористам прилика: The Boat That RockedАиде кој го гледаше Rock of Ages нека пише што мисли...
За сите негови филмови така се чуствуваш или од поновиве само?Што сте ми смешни со коментариве за Космополис. Кроненберг кога ќе чуете, на кој тип филм ве асоцира? Мене на оние од типот „не вредат мегабајтите за трошење“.
Па искрено освен Dead Ringers кој го имам гледано така одамна, ама ништо друго од него не ми се свиѓа, или не можам да му ги догледам филмовите или ги гледав оти веќе сум ги почнала. Ама веројатно никогаш веќе нема да погледнам негов филм. Катастрофа од стил има човекот. Нејасен, глуп начин на раскажување приказна, не знам ни да го објаснам ко што треба. Ама ич не ми се допаѓа.За сите негови филмови така се чуствуваш или од поновиве само?
Ај вака...Што сте ми смешни со коментариве за Космополис. Кроненберг кога ќе чуете, на кој тип филм ве асоцира? Мене на оние од типот „не вредат мегабајтите за трошење“.
Па експериментален режисер е, art филмови, бла бла бла тоа му е стилот на човекот. Уникатни ми се неговите филмови, не би можел со никој друг да го споредам. Тоа ми е еден факторите што сакам да гледам негови филмови. Друг фактор е што може најразлични чуства да предизвика кај мене од сцена во сцена во само еден негов филм. Crash поготово, се чуствуваш нечисто внатре длабоко во себе додека го гледаш ама од друга страна ги разбираш протагонистите и постапките кои ги прават во филмот.... до некаде.Па искрено освен Dead Ringers кој го имам гледано така одамна, ама ништо друго од него не ми се свиѓа, или не можам да му ги догледам филмовите или ги гледав оти веќе сум ги почнала. Ама веројатно никогаш веќе нема да погледнам негов филм. Катастрофа од стил има човекот. Нејасен, глуп начин на раскажување приказна, не знам ни да го објаснам ко што треба. Ама ич не ми се допаѓа.