H
HoT IcE
Гостин
Team Tony ftw!!!
За да праат пари по кината, уште малку како тргнало Марвел ќе направи филм и за комшиката на Ник Фјури се додека има нердови да ги гледаатА зашто се поделени уствари (у споилер таг)? Не ми е гледан уште Age of Ultron. :S
Не го лажи човекот.За да праат пари по кината, уште малку како тргнало Марвел ќе направи филм и за комшиката на Ник Фјури се додека има нердови да ги гледаат
Стварно те чуди?Стварно ви се интересни овие филмови?
Прочитај на вики за Пантерот и татко му односно додека бил во Ваканда или како и да беше тоа место од каде што е вибраниумот, сака ред и закони и поштуе и се бори за нив.
Треба да се нафатам да го читнам стрипот негов. Веќе не знам ни од кај да почнам со стрипојве, и со кого (буџет лимитиран, морам да бирам). Инаку ова што думав за него е ептен периферно знаење без да ми се читани стриповите. После Спајдрмен, најмаскиран херој е, ми беше чудно. Али океј, фала за инфото, kinda makes senseПрочитај на вики за Пантерот и татко му односно додека бил во Ваканда или како и да беше тоа место од каде што е вибраниумот, сака ред и закони и поштуе и се бори за нив.
Очајна глума, изработени компјутерски, приказна дно дна, без поента. Се прашувам кога ќе запрат глупостиве ама не ми се верува да е у догледна иднина пошто како што гледам планираат спиноф да направат за секој лик, дури и за комшиката на Ник Фјури како што рече членот погоре нема да е чудно филм да направат.Стварно те чуди?
Ова не се филмови што се борат за Оскар за главна и споредна улога, ниту некогаш ќе бидат. Дека се изработени компјутерски исто нема врска затоа што ефекти од такви тепачки и општо дешавки мораш да ги симулираш, хероите како херои исто се компјутерски фантастично направени особено Хулк. Приказната дека е дно дна и без поента е исто релативна работа и зависи индивуално, затоа што со ова ги деградираш и стриповите кои имаат одлична приказна и story line кои се однесуваат на корумпираност, борба на добро и лошо, која е граница која те прави херој а која те прави негативец. Дека немаат поента исто така нема врска затоа што површно ги гледаш работите. А ако гледаш ваков филм толку површно не ни сакам да те прашам што си мислиш кога гледаш филмови како Фајкла и слично и како ги перцпепираш и размислуваш.Очајна глума, изработени компјутерски, приказна дно дна, без поента. Се прашувам кога ќе запрат глупостиве ама не ми се верува да е у догледна иднина пошто како што гледам планираат спиноф да направат за секој лик, дури и за комшиката на Ник Фјури како што рече членот погоре нема да е чудно филм да направат.
Види, јас имам доста очајна глума видено и од оскар-номинирани филмови. Други не се согласиле, некои сметаат дека и тоа е благ збор за да се опише истата. Има моменти кога сите би се согласиле за очајна глума, како Парис Хилтон и Бритни Спирс кога глумат во филмови, али за некои филмови е дебатливо дали е очајна или не. Во случајов, далеку од очајна глума. Актериве и актеркиве се А-листа на актери а не се дојдени таму на лепи очи исклучиво, него се докажале претходно дека ги бива. Поголемиот дел, еве нека не биде чадор изговор за сите.Очајна глума, изработени компјутерски, приказна дно дна, без поента. Се прашувам кога ќе запрат глупостиве ама не ми се верува да е у догледна иднина пошто како што гледам планираат спиноф да направат за секој лик дури и за комшиката на Ник Фјури како што рече членот погоре нема да е чудно филм да направат.