Мамицата мамина,цццц за 9.800денари ме заебаја ццццц. како можеше,а изгорен сум за овие.... левиов џигер го давам за Брентфорд и еден литар крв и 500 мл. мочкапу малер
Мамицата мамина,цццц за 9.800денари ме заебаја ццццц. како можеше,а изгорен сум за овие.... левиов џигер го давам за Брентфорд и еден литар крв и 500 мл. мочкапу малер
епа утре со Милтон Играме во гости кој се доста јаки и се надевам ке се браниме добро и нема да примиме гол и ке заврши 0-0 или евентуално 1-1 да дадеме гол од прекин, како и да е би требало до 2 гола макс да има утреСите за вкладилница ги пратат овие Бренфорд во форумот
Карлајл минатата недела тепаше на гости со Милтонепа утре со Милтон Играме во гости кој се доста јаки и се надевам ке се браниме добро и нема да примиме гол и ке заврши 0-0 или евентуално 1-1 да дадеме гол од прекин, како и да е би требало до 2 гола макс да има утре
3 бода само бегате, влезени сме у опасен филм сите ги тепаме последните 5 утакмици сме ги тепале утре ке ги тепаме и HartepoolКарлајл минатата недела тепаше на гости со Милтон
Нешто 8 бода ви бегаме на табела?