Јас се фалам некаде со титули и триста глупости?says the man utd fan.
![Facepalm :facepalm: :facepalm:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/emot/facepalm.gif)
Јас се фалам некаде со титули и триста глупости?says the man utd fan.
Има преноси на Скај Спортс и тоа во хдКај ги глеаш само. Не сум видел вакви хипстери сеуште.
Подобро е на скрим да гледаш, нова технологија.Има преноси на Скај Спортс и тоа во хд![]()
Остај го бе, он навива за педерине Карлајл.Поголем трол немам од тебе видено дефинитивно, сега малку потешко ги гледам бидејќи се 2ра лига ама ги гледам на скримови, пред неколку сезони беа во премиер лигата и ги следев, иначе за нив сум уште од 2004 година, кога ги имаше на пес 4ката, стално играв со нив.
Ме заинтересира па морав да истражувам малце.Поголем трол немам од тебе видено дефинитивно, сега малку потешко ги гледам бидејќи се 2ра лига ама ги гледам на скримови, пред неколку сезони беа во премиер лигата и ги следев, иначе за нив сум уште од 2004 година, кога ги имаше на пес 4ката, стално играв со нив.
Друже он за Кристал Палас збориМе заинтересира па морав да истражувам малце.
1.Неможам да најдам точен податок кога последен пати играле во Прва Англиска лига (можно е да било пред војната а можно е и никогаш) така да муабетот дека пред неколку сезони си ги следел у Премиер Лига паѓа у вода.
2. Трета лига се не втора. (Football League One)
3.Се надевам дека е печатна грешка скримот бидејќи од К до Т има многу на тастатурата![]()
Разликата ја бараш помнеѓу Милан и БРЕНТФОРТ ?
Ај убиј се те молам!Те молам!
Исто..Може да се договориме на Арсенал-Манчестер на полувреме да си поприкажеме за љубовта кон Брентфорд.Мојот втор омилен клуб.. Само дербито со Карлајл го иам пропуштено оваа сезона поради брачни обавези.. И ептен ми е мака, посебно кога го видов резултатот на крај... Има да се опијам ако влеземе во втора лига!
Мора да те наведува барем поради Шчезни.Според тоа што ги обожавам Леитон Ориент од оваа лига, и со оглед дека најдобриот стрелец што некогаш го имал тимов вие го презедовте и тоа без пари... не ме наведува кон добри емоции кон клубов .
Ама интересно е да се знае дека има и други кои поддржуваат тимови во пониските лиги![]()
Brentford 4-0 carlisle!!! aj ne provociraj te prijaviv tamu gore imase tema za toaДруже он за Кристал Палас збори
FORCA CARLISLE!
Има разлика, во Брентфорд не играат пензионери.)
Има разлика, во Брентфорд не играат пензионери.)
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 00:16 ---
Одкајзнаеш? го знаеш нивниот тим? Може има и таму некој 35 годишен
И да немаат пензионери имаат месари, водоводџии,комуналци и што уште не полу-професионално во тимот.