Па повелете пишете нешто за овој клуб...
Секако дека Челзи фан ќе го отвори ова, се знаe, уште од 2010
И секако дека фан на Барса ќе ги мрази
Со Бешикташ беше добра игра тактички супер поствавено но последниве минути играчите некако се опуштија со оглед на тоа дека Бешикташ имаше црвен картон се на се Фенер има најголеми шанси за шампионска титула и ова година со оглед на фактот дека Галата и Бешик не се на ниво според прикажаните игри досега ...
А и пошто ова е последен пост пред мојов... друже, арен? Те памтам од порано од кладилница темава и општо фудбалскиве, мислам со години се немаш логирано, се надевам добро си
А сега да се вратиме на темава...
Јас сум фан на Фенербахче веќе.... колку сезони и и да е Мичи Башуаји во екипава.
Десет години титула немаат земено, Хорхе Хесус (најпотценет менаџер на денешницата) беше ептен блиску и уопште не ми е јасно како не успеа.
Штета што ептен и самата лига не се почитува па само носат тренери за сезона(преку сила две!) и играчи што исто така сезона-две останвуаат па си одат.
Поради истите срања како корупција и непрофесионалност не можат да направат турскиве екипи нешто повеќе во Европа, ама ајде, можда ќе се смени тоа наскоро кој ги знае. Мислев Галата ќе успеат нешто повеќе годинава, а и Фенер се држеа добро во Европа се додека не се посраа
Еве сега, не знам кој е овој, еве го, вика Мераба,нешто ова-она, шо знам, ќе го поддржам, само хејтери ќе кажат дека заради него пишувам у темава, не го ни знам кој е турчинов (едит: не бил турчин, португалец бил, Хосе? Хозе? Жосе? Жозе? ваљда се викал, бил во емисија за ЛШ пред ова, што знам, можда вреди да се проба со аутсајдер некој)