Фан клуб: Работнички

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Како прво тоа не се навивачи кои мислат само да повредат некој недолжен, може ли ти да фрлаш со запалки, камења по возрасни луѓе, деца, девојчиња и да плукаш по нив. Не ми е јасно како влегле, изгледа не беа претресени, зошто речиси сите фрлаа со камења.

А како второ, за радувањето си е оправдано, зошто се радуваа тие што беа ударени, обичните гледачи.

Ова се хулигани, не навивачи.
Мрш пизда ли ти материна селска губи се од тука и пост твој да не видам више на оваа тема....
Да не ги маваме. море племето да им го ебам нивно селско а нас мајка не не родила, ние избацени од дома сме па таа твоја ОБИЧНА ПУБЛИКА да фрла со парички батерии бонбони и свашта а?? тоа ок е така????
 

RBA

Член од
6 ноември 2009
Мислења
75
Поени од реакции
7
Alo kavadarci svrti se tamu se deca makedonski gi tepa nasa policija koja ne reagira koga se ponizuva nasata nacija. Ah narode makedonski !!! Denes mi e zal so sum makedonec i ova so go gleam e strasno. A.C.A.B.
Ako си гледал на ТВ не е толку страшно колку во живо ако си ја гледал немам коментар а за навивањето од двете страни не беше за пофалување но толку може да дадат мак тифо сцената ако може да се каже а за тоа што се случи на трибината беше грозно без разлика од СКОПЈЕ ли си или друг град сепак ние сме македонци а беа буквално претепани CPB жално кога падна оградата од трибината тоа беше ужас јас сум навивач и знам како беше кога се случи истото за купот во кошарка во ОХРИД АМАК-ФЕНИ но за жал ова беше страшно.
 
Член од
9 ноември 2010
Мислења
31
Поени од реакции
4
Svesta kaj obicniot makedonski malogragjanin e izgubena od potrebata za dokazuvanje....pri brutalen napad na specijalna edinica,5 000 lugje skandiraat ''albanski picki'' , ''Skopski pederi'',''Ova e Kavadarci''..... Kako i da e,ovaa vecer ke ostane vo memoarite na skopskata manguparija,koja uste ednas dokaza deka nema veke predizvik na ova nase malo parce zemja....Rabotnicki e imeto sto trae!! ACAB!!
 
Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.638
Поени од реакции
1.233
Страшно , толку ќе кажам . За МЗТ сум цел живот , ама не се ситам на вакви срања .
Се надевам дека од децава од Скопје нема потешко повредени
Да умрат желкине , се да им умре
 

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Провокации очекувано како сакаш да реагираме кога не напикаа 300 души во простор за 100. ЕБР ги знаеме молеа господ помал инцидент и да почнат да тепаат наидоа на отпор и како пи*ки со штитови не напикаа надоле при што попушти трибината и се сруши првиот ред имаше многу повредени но ЕБР не се смирија продолжиа да напаѓаат од кога успеавме да пробиеме во помошната сала е тогаш ЕБР го виде господ во пижами тој момент ме направи горд што сум дел од CITY PARK BOYS секој се опреми со по нешто и се вративме назад по одмазда за нашите повредени членови при што во неколку наврати добро го изедоа ЕБР имаше и повредени и кај нив... Бруталноста продолжи од кога не исфрлија од салата при што почнаа да апсат се што ке фатат после некое време ситуацијата се смири! Епилог многу повредени навивачи(сите се во стабилна состојба , еден потешко повреден кој замина на итна операција), многу уапсени и неколку повредени џандари(еден специјалец потешко повреден)
A.C.A.B.

еве слики




клип само од почетокот додека влагавме бидејќи снимателот беше избркан нагоре од нејасни причини


пс. Лозари дадоа подршка за нас од кога се случи инцидентот додека цела сала скандираше УДРЕТЕ ЏАНДАРИ и ОВА Е КАВАДАРЦИ
 
Член од
27 септември 2010
Мислења
736
Поени од реакции
452
bruka stramota kakvi goveda ne im em stram da tepaat krvnicki deca goveda neka mavaat Albanci taka samo nasi e toa e makedonce ke si go jademe pa use provincijalcive peat albanski picki a site u skopje stidirate ebavi kopacite stramota makedonski narode
 
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.450
Поени од реакции
68.690
Што очекувате бе кога сите џандари се тешка ретардација на кои градинката им е најголем достиг. Се да им ебам џандарско нивно...
Таа брклата е крива, да и ебам тоа фацата грда, пичка и материна селска :pusk:
 

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.394
Поени од реакции
2.431
Што очекувате бе кога сите џандари се тешка ретардација на кои градинката им е најголем достиг. Се да им ебам џандарско нивно...
Таа брклата е крива, да и ебам тоа фацата грда, пичка и материна селска :pusk:
На тие што мавале,нека и ги мават децата така,,,па да видат како е
 
Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
исти лсучај мкако пред 4 години на косарак у београд измеѓу партиан и звезда и таму се сруши трибината

 
Член од
9 ноември 2010
Мислења
31
Поени од реакции
4
Zote,kao sto znam ima temi Zvezda i Partizan,pa tamu moze da se postavuva vakvo nesto...Da ne me sfatis pogresno,vaka moze da se zataska toa sto se sluci vo Kavadarci,a od toa korist ke ima samo ACAB.Taka sto,da se zadrzime na temata....
 
Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Гоцевски ке игра усте два / три натпревара за Работницки а после потписува за Мзт.....знаци ова го дознав пред малку од играц на МЗТ а и пред едно недела дена ми збореа дека преговарал ама мислев муабети дека се а сега изгледа дека 99% е средена работата....оооо да му ја ебам крвта педерска,педерце за пари...
пс.реков дека не писувам на темава веке од ххх прицини ама морав да го писам ова за да знаат сите каква П.... ЗА ПАРИ игра во Работницки,нек иде у фени,торус веке кога е неспособен за во странство ама не...тоа педерце морало да иде кај Мзт....утре,задутре ке ви писам дали е дефинитивно за да не испадне после нема нисто....мегу време не плукајте многу многу по надвор,цувајте си ја плуканката за достојно да го поздравиме педеров на преостанатите 2 натпревара....аууууу како ме изнервира...пиздаммммм
ппс.за ова во кавадарци од мене нема да има коментар ТУКА,ми казаа дека пренослива болест била цуберхулиганизам и пубертнапализам...ова второво одамна го имам прелезано ама ако дебатирас многу со "заразена раја" напагало пак.....есен е период на вируси па морам да се пазам......:ban?:
 
Член од
9 ноември 2010
Мислења
31
Поени од реакции
4
Na toj pat ednas zasekogas mora da se zastane! Nemoze koj kako saka da prodefiliruva niz Rabotnicki,vo CV-to da mu pisuva kao igral za najtrofejniot makedonski klub,a posle ladno da si otide i toa vo najgolemiot rival.Neka mu ja misli ako e ova stvarno vistina!!
 
Член од
31 мај 2009
Мислења
1.159
Поени од реакции
1.979
Каде беше оваа полиција да реагира вака брутално, пред околу еден месец во Кичево кога Македонското државно знаме беше симнато од јарбол, и беше ставено друго знаме на туѓа држава ?

Каде беше оваа „јака“ единица ЕБР да реагира пред неколку недели во Тетово, кога беше навредуванa Македонската нација, Македонската држава, беше плукано по се што е Македонско, и беа демолирано Македонски објекти, каде беа тогаш МВР вака да реагираат ?


ЗАКЛУЧОК : Полицијата покажува сила само на Македонци, законите не важат за Албанците !!! Во западна Македонија и во деловите со Албанско население полицијата не реагира воопшто.

Да бевме барем малку паметни, најмалку во моментов што можеме да направиме е да се соберат сите Македонски навивачки групи и да го дигнеме својот глас во масовна бројка. Ова да се случеше во друга држава можете ли да замислите што ќе имаше потоа ? Па ќе се дигнеа сите навивачи и цела младина во држава ќе паѓаа жртви и ќе се палеа објекти. Ама тоа ти е, кој ни е крив, ќе си ќутиме и ќе трпиме да не ЕБАТ какако сакат и кога сакаат.
Пред некое време пишував на форумов дека полека но сигурно ја губиме државата, дека Албанците имаат повеќе права од нас во нашата држава, дека додека се тепаме меѓу себе Албанците користат максимално, ама некои дечки ме направија будала. Ако... ќе се освестите еден ден, кога ќе осетите некои работи на своја кожа, само касно да не биде !

Поддшка за членовите на ЦПБ, се надевам повредените што побрзо ќе оздрават и ќе се вратат на трибина. А за уапсените и кривични пријави и слични срања... што да се каже, немаше да ми биде криво ако имаше и Албанци така тепано и уапесно во Кичево и Тетово пред извено време !!!

ТЕШКО Е ДА СИ МАКЕДОНЕЦ ВО МАКЕДОНИЈА

За жал ова е чиста вистина... парола што ја извадија Комити за време на протестот по инцидентите во Нерези... дојде време Македонецот во својота сопствена држава да биде ПОНИЖУВАН, ГАЗЕН, МАЛТРЕТИРАН И БРУТАЛНО ПОВРЕДУВАН.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom