Конечно изгледав една утакмица т.е до 50та минута, нема појќе прололин капки ме печеа очите од играта па мораше да сменам. Ова е стварно ОЧОБОЛ. Да, најтешко е да смениш двајца голмани и двајца во одбрана, па дури да се научат, да се воиграат ќе му треба време точно иако нема изговор АМА АЈ. Ама, ама, нападот ни е ОЧАЈ бе, од кај да почнам, кај да завршам, имам кажано 100 пати и пак ќе кажам, разликата меѓу Шундо/Јовиќ и Пуринот е една - ФИЛИП КУЗМАНОВСКИ и ништо, ама баш ништо друго и точка на то дека "имало" разлика, нема.
Една воиграна акција, едно вкрстување, па ни додавањата на пикер шо ни беа јака страна ги немаше денес. Платите на сите играчи на Звезда се колку двајца најплатени кај нас. Ако не е фитилот да влегва како ШИЛО, маф ни е планот, тој лани и сезоната ни ја извади, ги изрешети и Вардар и Алкалоид заедно со Пешевски, се друго е лага и голема НУЛА. Пиша некој дека управата требало да се замисли, јас имам речено милион пати и пак ќе речам, тешко на Зоран, кој знај шо се не зад грб му прат, кој знај какви бајки му кажват, кој знај се шо се крие од него, за жал. Имам слушнато дека двојката лани на почната сезона на гости против Пролет мислам во различни тренерки биле и ги видел Зоран, оти бе не сте сите во исто? Немаме сите исти немаме нова опрема, наредниот дел наредил и сите добиле комплет опрема. Исто така неродовно плаќање сметки кај тие од двојката итн и то сум сигурен дека Зоран не го знај, оти да го знај нема така да биди, такви работи кај кецот немам слушнато, можи фокусот му е појќе таму или пак спортските директори во кецот појќе си ја бркат работата незнам, иако спортските не се баш за то ама во секој случај појќе грижа се води во кецот. Нејсе малце заминав од темата. Факт е дека моментално сме без среден бек и дека нема такви разигрувања ама НЕМА ИЗГОВОРИ, со она екипа јас да влезам среден да играм, појќе акции ќе напрам, не ми е јасно толку пријателски, посериозни противници, ништо да не се пробало ново, ни во напад ни во одбрана незнам јас или не гледам, ама како шо читам тука сите истото го велиме, ама добро можи миленце е крив. Бранче да чинеше или да беше тренер за ваква екипа со вакви дострели, Лазаров ќе го пуштеше? Да, со Мулти Есенс беше без пораз цела сезона ама па и Јовиќ со 2та го победи Вардар, па во кецот не се покажа нешто посебно... Муабетот ми е дека можи Бранче е квалитетен за младински ракомет, за кај децата, за таму можи му пука пушката, ама за кецот и за ваква екипа која оди на 3те титули НЕ. Последната сезона да му речиме фала на браќата од Кавадарци за титулата, како шо лани на Алкалоид ама до кога друг ќе ни завршва работа, кога ние сами? А имаме буџет (сега и поголем), имаме топ играчи, имаат поддршка од полна сала, имаат услови, се му е даено и надаено ама факт е дека последното делче од мозаик ФАЛИ и никако неможат да го најдат. Се шо ќе биди под 3 титули оваа сезона како и ланската за мене ќе е НЕ УСПЕХ, не е дека го кревам к*рот над мадиња ама знајш до пред 5 години се боревме за опстанок итн итн... добро де, и Манчестер Сити пред 10 години го немаше на мапата, па нови газди, нови амбиции и нормално нови и поголеми очекувања од навивачите, НОРМАЛНО е то.
П.С. За оваа екипа, за овај проект со две екипи, за овај град е само еден чоек- КИРЕ ЛАЗАРОВ.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk