Z
ziko bt
Гостин
mislam nema smisla velikano vo makedonskiot rakomet da nema svoj fan klub na forumov ajde kazete nesto dali rabotite ke trgnat na podobro za bitolskiot rakomet
мислам не...тешко дека ке се вратат. Штета. :jaj:mislam nema smisla velikano vo makedonskiot rakomet da nema svoj fan klub na forumov ajde kazete nesto dali rabotite ke trgnat na podobro za bitolskiot rakomet
kako nemat imat i mladinci i kadeti i megu prvite se vo nivnite kategoriпелистер имат ли младинска школа ?
1 liga sme vo sredinata so igraci proizlezeni od nivnata skolaоо здраво, ракометари па најпрво да прашам и јас како Бор4е да прашам дали имате кадети помлади деца да тренират???
Инаку коо лига играте 1ва или 2ва !?:kesa::kesa:
Добро е, но знаеш ли некакви информации кога почнува кадетската лига , бидејки и ние сме пријавени не знаеме уште кога почнува лигата затоа прашувам?kako nemat imat i mladinci i kadeti i megu prvite se vo nivnite kategori
1 liga sme vo sredinata so igraci proizlezeni od nivnata skola
мора со подршка.РК Пелистер Битола има само младинска екипа...Додека во кадети има други клубови како РК Конзули, РК Хераклеа...А младинска лига дечките се ТОП...ем сите 91/92ра година родени значи ем млади ем јаки...
А за сениори... секоја утакмица е мачење...Сепак Пелистер во срце одиме до крај!!!
Некако се делат на региони...барем така беше лани дури играв за РК Конзули...На пример еден регион Битола Прилеп Ресен...и 4-5 екипи во тој регион играат секој со секој дома гости...па после плеј оф меѓу првите во регионите...Ама сеа гледам да земам лиценца за судија...малку се дистанцирав од активното играње ракомет...бај д веј колку шо знам овој месец почнува лигата...:salut:мора со подршка.
Инаку имаш некакви информации кога започнува КАДЕТСКАТА ЛИГа и ако знаеш колку екипи има, знам дека има од Струмица(ние), Штип, Неготино, Кавадарци се надевам дека и има други ако ги знае некој кажете ги да знаеме дали има екипи и дали ке се одигра КАДЕТСКАТА ЛИГА, бидејки ја чекаме да започне никако да не дојде?
Ако имате подетални информации кажете.
-се извинувам за малиот оф топик.
:kesa:
Ок ти, фала многу можеби ке се видиме на некој натпревар?Некако се делат на региони...барем така беше лани дури играв за РК Конзули...На пример еден регион Битола Прилеп Ресен...и 4-5 екипи во тој регион играат секој со секој дома гости...па после плеј оф меѓу првите во регионите...Ама сеа гледам да земам лиценца за судија...малку се дистанцирав од активното играње ракомет...бај д веј колку шо знам овој месец почнува лигата...:salut:
Убава работа е судија да бидеш.Престанав со активно играње заради X причини...тренер ова она...
И сега гледам да положам то тестојте па свирката и само по 2 прста да кревам
Џаст кидинг
И ние сме нова екипа сега во кадетската лига па затоа прашувам кога ке започне одвај чекаме да се натпреваруваме3ти бевме во група...само прилепчани зад нас беа...ама прва сезона нова екипа и ко малце збунети бевме...