Фан клуб - РК Металург

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.692
Поени од реакции
4.520
Изгледа Миркуловски скрши нос на дуелов со Босна.
па оти воопшто го става со Босна нека играат таму резерви и младинци само повреди може на вакви дуели да заработат од каде имаат еден куп повреди уште некој од првата постава да се повреди им фали..
 

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Kaj mozam da najdam karti za Metalurg-Zagreb ?
 
Член од
30 септември 2011
Мислења
2.713
Поени од реакции
2.599
Prvo poluvreme Bosna-Metalurg (12:16)
 
Член од
30 септември 2011
Мислења
2.713
Поени од реакции
2.599
Germanskite sudii Holger Fleisch i Jurgen Rieber ke ja delat pravdata na prviot mec od osminafinalniot duel megu Metalurg i Zagreb sto ke se odigra vo Arenata Boris Trajkovski na 18 mart (nedela) so pocetok vo 17:00 casot...:)
 
Член од
19 август 2010
Мислења
3.559
Поени од реакции
8.143
A prenos od Varazdin ( Zagreb- Metalurg) ke ima??
 
Член од
9 ноември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
56
Како сакаш екипа како Металург да оди толку далеку во ЛШ само со домашни играчи... Не сме ние Шпанија да имаме по 10 квалитетни играчи на секоја позиција... Еден Загреб се со домашни играчи не може да помине 16 финале во ЛШ со години... И не знам како тоа биле просечни срби?? Козлина, Маркович се тука да ги заменат Мојсо и Филип односно да се приклучат тогаш кога е најмногу потребно... Силните екипи гледаат да ги соберат најдобрите играчи ниту ХСВ не е создаден само од Германци поточно има само тројца, исто е и со другите големи екипи, која глупост е тоа играчите да морало да бидат само домашни. Е сега за останатите екипи како Пелистер па и делумно Вардар, е од таму треба да излегуваат домашни играчи од онаму од каде самите екипи целат на многу понизок успех во сезоната, да не заборавиме Металург има дури 9 македонски репрезентативци!
Не можам да се сложам со твоето мислење. Зарем Стојанче Стоилов не е на ниво на Ракчевич па и подбро. Барем за пикер имаме јаки деца ке направиме. Значи можеше Стоилов место Ракчевиќ. Зарем немаме подобар центрслен бек од тој Батиновиќ. Па за минтуажа од 10 минути на секој втор натпревар ќе игра подобро Мите Стоилов, или некое друго централно бекче. Ги врие по Македонија солидни централни бекчиња кој кај Лино многу ќе напреднат. Па место Козлина можевме да одиме и со Бранко Ангеловски. Ете ти го истиот тим со двајца странци па дури и поефтин тим. Значи сакам да ти кажам дека ако има буџет од 30 000 евра по сезона за странци (карикирам) наместо 5 странци од кој 3 се просечни не се главни играчи и играат по 10/20 минути цел натпревар може да земем 2 екстра странци. Не сакам странци кој се на ниво на македонските играчи. Странец треба да биде подобар 20 посто минумум од домашните играчи и играч од кој ќе научат нашиве. А не странец да биде Батиновиќ, Козлина, Ракчевиќ или па оние од Вардар кој факаат место на нашиве деца
 

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
8.951
Поени од реакции
5.508
Друже немој така за Козлина, немаме таков тип на играч... За другите работи горе-доле се согласувам.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom