Da ama e cisto i poubavo od Skupikaza kopiljot sto zivee u selo pomalo od lisice...
sto e cisto be cigan eden? 10 godini pomalku ziveete u prosek od ostatokot na makedonija be alo...Da ama e cisto i poubavo od Skupi
si gledal so dva taba otvoreni garant hhahah abe idi tamu ziveete za Vardar sekoj den sekoja nokj zamisli da tepavme tolku ke bese samodiskvaliffikacija ili samostalen ban od ehf ls ke si dadevte be uste 0 pobedi aloo mizerija Vardar kako taka si tera bar tepaavme nekoj vie so koj ke tepate be toa me interesira berzekers aj napolnete so sloga toa kopot bar tamu nekoja radost da se osetiVo dvor da mi igrate ne ve gledam kosarka Pelister gledam
sto e za tebe podobar rezultat? poslabi sme vo sekoj pogled.Веројатно резултатот би бил многу подобар да имаме тренер за вакви утакмици. Барем Владо требаше да ги знае тактикиве на Парондо, како би очекувале што ќе изиграат. Утакмицава секако беше израчуната како изгубена, се надевам со Порто ќе биде многу подобро. Она што ме плаши е каква игра ќе постави нашиов. Одбраната која ни е главно оружје сезонава, многу слабо против Мелсунген.
Хахаха ја сфаќам навивачка илузија и не знам што, ама тоа што беше вардар на -2 не значи дека можеле. Апсолутно немоќни беа у секој сегмент вчера, секој. И не, не можат. Ни 20 минути, а не па 60.sto e za tebe podobar rezultat? poslabi sme vo sekoj pogled.
se drzevme 20 min. pokazavme deka mozeme i posle potop.
Island za nas ke bide tesko gostovanje. Prvata utakmica ja izvadivme na emocii, pregolema pocit od Valur kon Vardar, tamu ke e drugo.И овие Порто изгледа се дрва, се спасуваа на крај на Исланд.
Bilo koj trener na svetot so toj roster vcera ke go snajdese potopot sto ne snajde. Kakvi ocekuvani taktiki, on znae kako da se brani i dava soveti ama igracite se prespori vo napad i pretromi vo odbrana da bi napraile ili zaprele nesto.Веројатно резултатот би бил многу подобар да имаме тренер за вакви утакмици. Барем Владо требаше да ги знае тактикиве на Парондо, како би очекувале што ќе изиграат. Утакмицава секако беше израчуната како изгубена, се надевам со Порто ќе биде многу подобро. Она што ме плаши е каква игра ќе постави нашиов. Одбраната која ни е главно оружје сезонава, многу слабо против Мелсунген.
Дека во моментов со овој ростер сме квалитативно светлосни години позади Мелсунген, сме. Дека вчера изиграа како прв пат да се заедно на терен, изиграа и делуваа бледо и незаинтересирано, ама дај луѓе не претерувајте уште 10 пати да изиграме против Мелсунген, нема да е резултатот како вчера со толкава разлика, многу се подобри, многу се поквалитетни, ама и ние имавме лош ден, што не верувам дека би се повторил пак... Мелсунген си гази во Бундес лига, победува екипи како Кил, РНЛ, Фуксе, Фленсбург, не е крај на свет што изгубивме, пресметан пораз беше ова, поголем проблем е безидејноста во нападот, тоа што немаме добар стартен среден бек и тоа што ако се повреди и Маргели, ќе останеме со малиот Стаменковиќ на десен бек а веќе во вторник ни доаѓа Порто... Ако го добиеме Порто на домашен, си ја решаваме сами судбината на гостувањето во Исланд...Хахаха ја сфаќам навивачка илузија и не знам што, ама тоа што беше вардар на -2 не значи дека можеле. Апсолутно немоќни беа у секој сегмент вчера, секој. И не, не можат. Ни 20 минути, а не па 60.
За послаби дека сме, сме. Ама далеку од тоа дека треба 16 разлика да загубиме (па не игравме со Кил или со Магдебург). Може да се одигра многу подобро и да се отиде со попристоен пораз, не со влечење по терен и потоп. Ама ај нека е. Небитна утакмица за конечниот исход, секако. Порто мора да се добие.sto e za tebe podobar rezultat? poslabi sme vo sekoj pogled.
se drzevme 20 min. pokazavme deka mozeme i posle potop.
Три гола ни зареди по ред, добар играч. Да се надеваме побрзо дека ќе закрепне. Мечка покажа голем фер плеј со тоа што го изнесе, спортски потег.Na Melsungen i na Tunis im otide eden od klucni igraci sezonava vcera i toa na pocetok na utakmica. Da igrase mozebi ke bese i poloso.
Cisto da ne ostane zaboraveno