Фан клуб - РК Вардар

Член од
13 јули 2024
Мислења
502
Поени од реакции
792
Vo dvor da mi igrate ne ve gledam kosarka Pelister gledam ;)
si gledal so dva taba otvoreni garant hhahah abe idi tamu ziveete za Vardar sekoj den sekoja nokj zamisli da tepavme tolku ke bese samodiskvaliffikacija ili samostalen ban od ehf ls ke si dadevte be uste 0 pobedi aloo mizerija Vardar kako taka si tera bar tepaavme nekoj vie so koj ke tepate be toa me interesira berzekers aj napolnete so sloga toa kopot bar tamu nekoja radost da se oseti

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.121
Поени од реакции
3.898
Веројатно резултатот би бил многу подобар да имаме тренер за вакви утакмици. Барем Владо требаше да ги знае тактикиве на Парондо, како би очекувале што ќе изиграат. Утакмицава секако беше израчуната како изгубена, се надевам со Порто ќе биде многу подобро. Она што ме плаши е каква игра ќе постави нашиов. Одбраната која ни е главно оружје сезонава, многу слабо против Мелсунген.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.561
Поени од реакции
24.917
Веројатно резултатот би бил многу подобар да имаме тренер за вакви утакмици. Барем Владо требаше да ги знае тактикиве на Парондо, како би очекувале што ќе изиграат. Утакмицава секако беше израчуната како изгубена, се надевам со Порто ќе биде многу подобро. Она што ме плаши е каква игра ќе постави нашиов. Одбраната која ни е главно оружје сезонава, многу слабо против Мелсунген.
sto e za tebe podobar rezultat? poslabi sme vo sekoj pogled.

se drzevme 20 min. pokazavme deka mozeme i posle potop.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.078
Поени од реакции
9.893

Хахаха ја сфаќам навивачка илузија и не знам што, ама тоа што беше вардар на -2 не значи дека можеле. Апсолутно немоќни беа у секој сегмент вчера, секој. И не, не можат. Ни 20 минути, а не па 60.

Член од
12 ноември 2020
Мислења
69
Поени од реакции
220
И овие Порто изгледа се дрва, се спасуваа на крај на Исланд.
Island za nas ke bide tesko gostovanje. Prvata utakmica ja izvadivme na emocii, pregolema pocit od Valur kon Vardar, tamu ke e drugo.
Rezultatov ni ide u korist.

Bilo koj trener na svetot so toj roster vcera ke go snajdese potopot sto ne snajde. Kakvi ocekuvani taktiki, on znae kako da se brani i dava soveti ama igracite se prespori vo napad i pretromi vo odbrana da bi napraile ili zaprele nesto.
Ednostavno oive igraci (sem nekoklu poedinci) ne se i nema ni da bidat nikogas na toa nivo za da pariraat!

Член од
13 август 2019
Мислења
629
Поени од реакции
3.381
Хахаха ја сфаќам навивачка илузија и не знам што, ама тоа што беше вардар на -2 не значи дека можеле. Апсолутно немоќни беа у секој сегмент вчера, секој. И не, не можат. Ни 20 минути, а не па 60.
Дека во моментов со овој ростер сме квалитативно светлосни години позади Мелсунген, сме. Дека вчера изиграа како прв пат да се заедно на терен, изиграа и делуваа бледо и незаинтересирано, ама дај луѓе не претерувајте уште 10 пати да изиграме против Мелсунген, нема да е резултатот како вчера со толкава разлика, многу се подобри, многу се поквалитетни, ама и ние имавме лош ден, што не верувам дека би се повторил пак... Мелсунген си гази во Бундес лига, победува екипи како Кил, РНЛ, Фуксе, Фленсбург, не е крај на свет што изгубивме, пресметан пораз беше ова, поголем проблем е безидејноста во нападот, тоа што немаме добар стартен среден бек и тоа што ако се повреди и Маргели, ќе останеме со малиот Стаменковиќ на десен бек а веќе во вторник ни доаѓа Порто... Ако го добиеме Порто на домашен, си ја решаваме сами судбината на гостувањето во Исланд...

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.121
Поени од реакции
3.898

За послаби дека сме, сме. Ама далеку од тоа дека треба 16 разлика да загубиме (па не игравме со Кил или со Магдебург). Може да се одигра многу подобро и да се отиде со попристоен пораз, не со влечење по терен и потоп. Ама ај нека е. Небитна утакмица за конечниот исход, секако. Порто мора да се добие.

Член од
17 април 2024
Мислења
645
Поени од реакции
1.554
Na Melsungen i na Tunis im otide eden od klucni igraci sezonava vcera i toa na pocetok na utakmica. Da igrase mozebi ke bese i poloso.
Cisto da ne ostane zaboraveno
Три гола ни зареди по ред, добар играч. Да се надеваме побрзо дека ќе закрепне. Мечка покажа голем фер плеј со тоа што го изнесе, спортски потег.

Kajgana Shop

На врв Bottom