Фан клуб - РК Вардар

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Како може бе 2 разлика за помалце од 2 минути да потрошиш ај објаснете ми ве молам.

Член од
19 август 2010
Мислења
3.963
Поени од реакции
9.602
Загреб ги продаде веќе втора година по ред главните играчи, се наупнија пари сега составов им е скоро целосно непознат.
Ne im e bas celosno nepoznat ali so pogolem broj mladi igraci;)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
штета нерешено леле колку ми е кривоооо ааааа ту се изнервирав
--- надополнето: 22 септември 2012 во 19:32 ---
зашто не пишува крај зашто стои 60?

Член од
19 август 2010
Мислења
3.963
Поени од реакции
9.602
Pa pizda mu mater imavme cista pobeda u ruka i na kraj mora da se zadovoluvame so nereseno.... Pa do koga vaka be!?! Koga vise ja imas pobedata vo raka zgrapci ja!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Доро сега и кога ќе се смират страстите и ова е одличен резултат кој ни дава право да се надеваме на успех во домашно првенство и во европа.

Член од
19 август 2010
Мислења
3.963
Поени од реакции
9.602
Доро сега и кога ќе се смират страстите и ова е одличен резултат кој ни дава право да се надеваме на успех во домашно првенство и во европа.
Se e toa ok... I bez ovoj natprevar znaevme deka sme jaki i deka ke se borime za titula i doma i u SEHA, ama koga imame sansa da pobedime treba toa da se koristi... Sakam da go vidam Zagreb na kolena u nivna arena:D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.325
Леле еј, доаѓам домна и гледам нерешено одлично си викам, и испадна сме имале победа во рака :eek:
Али сепак.... сезонава МОРА ДА НАГАЗНЕМЕ :sneaky:
--- надополнето: 22 септември 2012 во 19:43 ---
Аууу Прибак 5/5, се враќаме јако :icon_mrgr:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Se e toa ok... I bez ovoj natprevar znaevme deka sme jaki i deka ke se borime za titula i doma i u SEHA, ama koga imame sansa da pobedime treba toa da se koristi... Sakam da go vidam Zagreb na kolena u nivna arena:D
Добро сега таков им се погодил денот на неколку играчи што можеле и подобро да играат и да дојдеме до победа. Ама подобро да ги победиме во фајнл фор ако се сретнеме тогаш со нив отколку сега :)
--- надополнето: 22 септември 2012 во 21:41 ---
Море сме можеле да изгубиме последниот напад го имал загреб :D

Goluža razočaran nakon Vardara: "Vidi se da nam nedostaje jakih utakmica"
Zagreb imao zadnji napad i nije ga iskoristio, trener Slavko Goluža bio je ljut i vidno razočaran pruženim od strane svoje ekipe, ali je i istaknuo da je rezultat zaslužen i da je bilo dobrih stvari u igri njegovih mladih Lavova...

http://www.hrsport.net/vijesti/447341/rukomet-regionalna-liga-m/goluza-razocaran-nakon-vardara-vidi-se-da-nam-nedostaje-jakih-utakmica/
--- надополнето: 22 септември 2012 во 21:45 ---
Изјава на Вујовиќ -

Veselin Vujović, trener Vardara je dodao:

- Sviđa mi se ova nova momčad Zagrebaša, čak i više nego ona koja je igrala prošle godine. Mi smo odigrali dobro. U Zagrebu nitko ne može biti favorit, pa nismo bili ni mi, što nam je donijelo rasterećenje. Teže će nam biti protiv Zagreba u Skopju gdje ćemo mi biti favoriti.

http://www.vecernji.hr/sport/rukomet/goluza-nakon-remija-vardarom-kljucni-igraci-trebaju-vise-clanak-456124

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
Супер лига-жени
ЖРК Вардар СЦБТ -ЕЛ Коритон-Кратово 40 - 15.
Висока победа на Вардарки,да напоменам дека Вардар на овој меч играше со вториот состав,добра игра на младите ракометарки од школата на Кастратовиќ .

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Следен натпревар когае и со кој ?
Мислам на машката екипа....

Член од
19 август 2010
Мислења
3.963
Поени од реакции
9.602
Во сабота сите на Кале! И ширете на фејс и сегде кај што можете... Да биде пуна салата у сабота! Вардар!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.325
За 30 најсреќни фанови ќе има по една маица од РК Вардар (незнам точно за што се работи:D).

Kajgana Shop

На врв Bottom