Нема време, премногу е зафатен.Не се зафаќај и ај дојди во темата на Бундес да дискутираме околу Баерн те снема во последно време.
Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
Многу братучетки имаш, јбг.Нема време, премногу е зафатен.![]()
Скандинавец од Германија хахахахаОдличен ќе биде Дисингер,колку да го одмори Вуко,по 15тина минути ќе игра,само да ги избегне повредите ќе биде одлично.
Ќе бидиме како ќе се прилагоди на земјата,на тренинзите,досега никогаш немало Скандинавец да игра на овие простори.
Сигурен сум дека и Парондо има некоја улога во тимот баш за Дисингер,пошто да убедиш Германец да дојде тука да игра не е баш лесно,знаеме колку швабите ја ценат Бундеслигата.
Мене повеќе ме радува што носиме играчи(не баш лесни за договарање)што значи проектот продолжува.![]()
Михајло ако знаел дека постои ракометар Дисингер...Постарите членови на кајгана можеби се сеќаваат каква еуфорија завладеа на форумов пред пет години кога Михајло се обиде дс го донесе Дисингер. Штета што го зафатија повреди понатаму во кариерата, но сепак би бил одличен за ротација.
Ова мислам дека е најпозитивното нешто моментално.Мене повеќе ме радува што носиме играчи(не баш лесни за договарање)што значи проектот продолжува.![]()
Набрзина пишував,иначе мислев од тој народ Германија,Шведска,Данска,Исланд.Скандинавец од Германија хахахаха
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Убеден бев декa тие шпекулaции беa вo истo време кoгa гo имaвме дoгoвoренo Терзa, нa крaјoт oд влaдеењетo нa Михaјлo. Амa, вo прaвo си, прoверив и испaднa декa тoa билo вo нoември-декември 2013, вo периoдoт кoгa Сaмс веќе беше влезен вo Вaрдaр.Михајло ако знаел дека постои ракометар Дисингер...
Првата година со Самсоненко се обидоа да го донесат, мислам дека само Терзиќ од тој тим беше договорен од Михајло и Вујо, другите беа по влагањето на Самсоненко.