Фан клуб - РК Вардар

Член од
27 септември 2015
Мислења
618
Поени од реакции
678
Зошто ја нема целата утакмица од вчера на ехфтв минативе одма ги ставаа после 2-3 саати а сега 1 ден помина уште ја нема
Ја има на втора страна е од видеата

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Дисингер не само што беше желба на Вардар туку колку што знам беше и договорен трансферот. Но неговиот трансфер пропадна мислам бидејки имаше некоја тешка повреда.
После повредата требаше да дојде, ама мислам не се договорија.

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
Мене не ми се допаѓа да собираме отпад од Кил. Поготово играч кој е склон на повреди да замени друг играч кој има историја на повреди (Горбок). Ако доаѓа за некои поситни пари, ОК, да се покрие позицијата за оваа сезона.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Мене не ми се допаѓа да собираме отпад од Кил. Поготово играч кој е склон на повреди да замени друг играч кој има историја на повреди (Горбок). Ако доаѓа за некои поситни пари, ОК, да се покрие позицијата за оваа сезона.
Кањелас,рожерио ?
Што врска има ако е вишок битно е да се вклопи во колективот и да дава 100% од себе како шо до сеа прават момците

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
Кањелас,рожерио ?
Што врска има ако е вишок битно е да се вклопи во колективот и да дава 100% од себе како шо до сеа прават момците
Кањелас е класа играч.

Сакав да кажам, Дисингер тогаш кога требаше да потпише имаше некоја повреда, па во Кил нели се повреди, па, Лацковиќ од Вардар отиде да ја пополни дупката таму. Сега во статијата што ја линкуваше Chronysync, пишува дека пак имал некои повреди за време на договорот со Кил.

Ако е во ок состојба, и не е некој товар на буџетот, ОК, ја сум за. Само реално, со таа историја на повреди, со оглед дека треба да биде замена за играч кој игра со повреда (Борозан), од тој аспект не горам од ентузијазам. Ама ни фали играч на таа позиција. Караџиќ сега го менува Борозан, ама он си оди на центар да дрибла, не игра како вистински лев бек.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Кањелас беше како ги нарече ти отпад во тој случај исто и Рожерио е сеа ако за некого е отпад за некого не се покажа така дури и Скубе е нешто така испадна вишок во Сегед значи за да се потпише овој не е лошо за Вардар али мора да е испрати цела ситуација околу него повреди и сл и дали он може да даде уште мах од себе али најбитно колку таков вид на играч е потребен во моментот (а е потребен) и дали он би се вклопил во концептот на Парондо (ако ме прашаш мене тешко) али во моментов кога само е Борозан таков играч е потребен всушност се знае каде мањка Вардар и дека со 3-4 играчи поквалитетни би бил далеку поконкурентен овие резултати се базират на тимскиот дух кој владее во тимот пред се и добрата конекција со Парондо кој е сличен на Раул пошо не се овие балкански тренери па да урлаат ко несаглам и ако еднаш имаат позитивен ефект 3 пати после негативен резултатите им се онакви какви се и се заслужени д0биени со борба
начинот на работа носи резултати кај Вардар и ке носи тие и со тим послаб од овој беа на гол од Ф4 битен е балансот и играчите да се целина види го Веспрем оној ростер требит да колит све пред себе ама не е баш така јаки индивидуалци само тим никаде

Член од
4 март 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
6.592
Секогаш постои можноста јас да си правам филмови и ова да биде само коинциденција, а Том да шири дезинформации. :)

Последно уредено:
Член од
2 октомври 2011
Мислења
841
Поени од реакции
504
Многу веројатно тој играч што го најувава Том е Дисингер. Сега и официјално веќе Кил го раскина договорот со него.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.267
Поени од реакции
10.372
Кој е моменталниот статус со Дисингер? Се опоравува од повреда или спремен е да игра?

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
Наводно и последната екипа моментално во бундес лигата, Лудвигсхафен е во игра за Дисингер. Според германски и француски медиуми.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
3 дена кај што не им работи странава на ticketplus, кај може да се набават карти на друго место надвор од Скопје?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
3 дена кај што не им работи стеанава на ticketplus, кај може да де набават кафти на друго место надвор од Скопје?
Има време, следната утакмица у ЛШ им е на 3ти Ноември со Мешков Брест.

Kajgana Shop

На врв Bottom