Фан клуб: Пелистер!

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
8.686
Поени од реакции
6.842

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.153
Поени од реакции
4.781
Не требаше да играме со Рилски, со Балкан требаше, управата нивна се исплаши да гостува тука во Битола поради политиката, а во Златибор требаше да играме две утакмици и двете ги одложивме ние поради недоволно број на играчи, Маслинко се повреди, Банди не е фит, а тој најновиот американец ништо, не се договориле и си заминал, иако беше со нив во Златибор, така да поради многу мал број на играчи, да не се ризикува, до сега сме без пријателски.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
8.686
Поени од реакции
6.842
Не требаше да играме со Рилски, со Балкан требаше, управата нивна се исплаши да гостува тука во Битола поради политиката, а во Златибор требаше да играме две утакмици и двете ги одложивме ние поради недоволно број на играчи, Маслинко се повреди, Банди не е фит, а тој најновиот американец ништо, не се договориле и си заминал, иако беше со нив во Златибор, така да поради многу мал број на играчи, да не се ризикува, до сега сме без пријателски.
Za kurot ni se prijatelski i igraci ke trosime samo pari, direk odime Gostivar za deset, edinaeset dena ko ke pocni prvenstvoto da se cudat ulajte uste petorka nemame

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
8.686
Поени од реакции
6.842
Za kurot ni se prijatelski i igraci ke trosime samo pari, direk odime Gostivar za deset, edinaeset dena ko ke pocni prvenstvoto da se cudat ulajte uste petorka nemame

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.235
Поени од реакции
1.653
Очекувам 4-5то место оваа сезона, Работнички ги погоди изгледа странците едниот од нив е 10.000€ месечно плата, вториот е на 7-8.000€, финале МЗТ-Работнички 99.9% ќе играат.

Фени јас мислам има шанса и за трето место, солидна клупа и проверени странци за оваа лига имаат и ги тепале Гостивар 20 разлика во Маврово.

Не ме импресионираат засилувањата, има голема причина за едниот од нив зошто не ме импресионира ама ќе си почекам АБА 2 некоја утакмица и самите навивачи да видат што како.

Тука беше главниот клуч дека мораа странците да се погодат, чим овој замина ќе мора некој нов исто како во ракометот квалитетните веќе се потпишаа и дури да дојди да се уигра…. Само Хот ме бендисва од новите топ засилување и топ одлука да не оди прерано во странство.

Не е хејт да не скокни некој од ватрените фанови на тренерот да ме напаѓа, ќе видиме на крајот на сезоната кој бил во право.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
8.686
Поени од реакции
6.842
Очекувам 4-5то место оваа сезона, Работнички ги погоди изгледа странците едниот од нив е 10.000€ месечно плата, вториот е на 7-8.000€, финале МЗТ-Работнички 99.9% ќе играат.

Фени јас мислам има шанса и за трето место, солидна клупа и проверени странци за оваа лига имаат и ги тепале Гостивар 20 разлика во Маврово.

Не ме импресионираат засилувањата, има голема причина за едниот од нив зошто не ме импресионира ама ќе си почекам АБА 2 некоја утакмица и самите навивачи да видат што како.

Тука беше главниот клуч дека мораа странците да се погодат, чим овој замина ќе мора некој нов исто како во ракометот квалитетните веќе се потпишаа и дури да дојди да се уигра…. Само Хот ме бендисва од новите топ засилување и топ одлука да не оди прерано во странство.

Не е хејт да не скокни некој од ватрените фанови на тренерот да ме напаѓа, ќе видиме на крајот на сезоната кој бил во право.
Абе и Костовски не е лош ама кој знај како ќе играат тој Хот и сите други оти и Крстаич ни ја дупеше глата ко беше во фмп ко дојде кај нас изгубен германец беше дури не ги видиме за џабе ќе прајме муабет но шо рече најважно да се погодат странците и мора барем два во прв тим и уште двајца наши да имаме за измени и да подаваат

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.235
Поени од реакции
1.653
Абе и Костовски не е лош ама кој знај како ќе играат тој Хот и сите други оти и Крстаич ни ја дупеше глата ко беше во фмп ко дојде кај нас изгубен германец беше дури не ги видиме за џабе ќе прајме муабет но шо рече најважно да се погодат странците и мора барем два во прв тим и уште двајца наши да имаме за измени и да подаваат

Нема играчи нема ништо, ниту знат да водат како треба клуб ниту ништо. Понудено им беше намалување на платите и Стајич не чекаше ако не ме лажат и мене.

Пропаст сезоната според мене, се ќе биди по старо Горан иста приказна.

Последно уредено:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.179
Поени од реакции
6.415
Маркери се само за тренинзи, не кревајте тензии, сигурно лани црвените со зелен амблем не ви беа поарни.... :D
Ќе има нова гарнитура дресови.
Овај денес шо потпиша со синџири нема да го фатат противниците...

п.с. Ајде уште Малешевиќ да се врати и имаме топ екипа !!!
Ја таман ланци купив, оно не сте го потпишале :D
Иначе @Boce1234 вчера и победа со Кожув 30тина разлика у Гевгелија, малце незгодно му било на домаќините затоа нема извештај ни резултат никаде,а на фб ја најавија утакмицата :icon_mrgr:

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.235
Поени од реакции
1.653
Кој го донесе Бернард во Битола? Топка не подаде се сам игра 1на1, Костоски 3 поени одбрана 0, а го носат замена за Стајич каква комедија. За овие другите 2ца американци не ни зборам врска немаат.

Гостивар со 2 пати помал буџет од лани без никакви амбиции ги изгази поштено со Војче Лефковски, Виктор Златевски и Тома Стојановски во состав. Дури некој збораше овде години наназад дека Мац ПОЈМА НЕМА од кошарка на крајот даден му е цел клуб нему, исто ко дечкото за ракометот што пишуваше и сите му игравте сеир, а беше во право од А до Ш.

Цел клуб му се дава се си носи тој сега кој ќе е крив? Гоце или Петкото вуду магија му правеа од трибини?

Црнците наместо по цели вечери да седат Деус и да се мават од маси нека поработат малце да дознаат како треба професионален кошаркар да се понаша.

Ако е вака со Гостивар, рачунајте со МЗТ, Работнички и Никел како ќе е.... Не се пиши некогаш само за инает тука
Автоматски споено мислење:

Иначе наредни мечеви се со Работничи, Мзт и Никел во гости. 90% шанса дека ќе е 0-4 скорот.

Последно уредено:
Член од
1 февруари 2014
Мислења
319
Поени од реакции
230
Poradi zdrastveni problemi Mac se povlekva od trener i sednuva Darko Radulovic. Celta da ne propadni klubot od bankrot posto imashe preku 10 tuzhbi od igraci koe bile pod drugite upravi e ostvarena, se drugo ke e bonus ova sezona ma da iskreno nemame losh tim i ako ne vrkstime play off so mzt ili rabotnicki ochekuvam pak finale. Utakmicata so Gostivar ne e merilo duri 5 igraci se vratija od povreda i zaradi necelosen sostav ( treniraja samo 7, 8 igraci) ne izigravme prijatelska celo leto i to se odrazi so poraz(totalno nebiten 1 kolo e). A vie sho chitate, pisite tuka i se sitite i radvate na porazo vo Gostivar se zhivo da vi izebam ete vaka javno. Ke se kreni Pelister za nekoe kolo ama vie nema v sala da stapnite to da vi e jasno. SAMO PELISTER SAMO BITOLA!!! :uzi:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
8.686
Поени од реакции
6.842
Poradi zdrastveni problemi Mac se povlekva od trener i sednuva Darko Radulovic. Celta da ne propadni klubot od bankrot posto imashe preku 10 tuzhbi od igraci koe bile pod drugite upravi e ostvarena, se drugo ke e bonus ova sezona ma da iskreno nemame losh tim i ako ne vrkstime play off so mzt ili rabotnicki ochekuvam pak finale. Utakmicata so Gostivar ne e merilo duri 5 igraci se vratija od povreda i zaradi necelosen sostav ( treniraja samo 7, 8 igraci) ne izigravme prijatelska celo leto i to se odrazi so poraz(totalno nebiten 1 kolo e). A vie sho chitate, pisite tuka i se sitite i radvate na porazo vo Gostivar se zhivo da vi izebam ete vaka javno. Ke se kreni Pelister za nekoe kolo ama vie nema v sala da stapnite to da vi e jasno. SAMO PELISTER SAMO BITOLA!!! :uzi:

Без разлика шо си пишиме тука факт е дека Пелистер е на ниво во првата тројка односно финале прошлите години само поради Мац се надевам дека не е сериозна работата и со помин нека му биди а интересен е Радуловиќ иако имаше подобри опции овај иди како докажан баш ќе биди интересно да се гледа некој друг тренер како ќе се снајди во Битола
P.S.Сигурен сум дека нема да го остават на цедило и ќе му најдат некоја функција во клубот тие од Таксфорс

Последно уредено:
Член од
1 февруари 2014
Мислења
319
Поени од реакции
230

Без разлика шо си пишиме тука факт е дека Пелистер е на ниво во првата тројка односно финале прошлите години само поради Мац се надевам дека не е сериозна работата и со помин нека му биди а интересен е Радуловиќ иако имаше подобри опции овај иди како докажан баш ќе биди интересно да се гледа некој друг тренер како ќе се снајди во Битола
P.S.Сигурен сум дека нема да го остават на цедило и ќе му најдат некоја функција во клубот тие од Таксфорс
Ostaj gi ovie od partija sho se pushteni neka si pishat sho gi ebavash sekako se prodavat za 1 sendvich i sokce reanosta e deka imame solidna ekipa i Mac e toj sho ne spasi od bankrot ova sezona oti ovie trkalata so pishat po forumi ni blisku neznat sho se deshava vo klubo od kolku borchoj toj Marjan Ilievski ne izvaj inache ke bevme sega 3ta liga. Ima seriozni zdrastveni problemi i mora da pauzira. Pak ke recham ako ne vkrstime so Mzt ili Rabotnicki ochekuvam finale i ova sezona prasanje na vreme e koga ke se uigra ekipata.

Член од
17 мај 2023
Мислења
14
Поени од реакции
3
HAHAHAHAHAH KOMEDIJA BRATCE NEZNAM KAKO NE GLEDATE ILI VI GO MATI MOZOKOT MAC ...PAMETEN POTEG ZNAJ DEKA KE OTVORI SO 0-4 SKOR I SI SE TRGNA NASTRANA ZA DA NE GO PLUKAT NEGO TUKU RADULOVIC KE GO PLUKAT ISTO TAKA I NA BALONOT KE IZGUBESE SE.... KAJ TI SE OCITE MISLI MALCE KLOSARCE MALO

Член од
18 септември 2020
Мислења
937
Поени од реакции
4.938
Црнците наместо по цели вечери да седат Деус и да се мават од маси нека поработат малце да дознаат како треба професионален кошаркар да се понаша.
Расчекор до фајрон седат, не знат попрво на која да се пуштат :) класични ѓупци
И ракометарите за жал тој тренд веќе долго го терат, Радивоевиќ, Борзаш, близнаците... флаша задолжително и по 50 пива на сепаре мават.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
8.686
Поени од реакции
6.842
Расчекор до фајрон седат, не знат попрво на која да се пуштат :) класични ѓупци
И ракометарите за жал тој тренд веќе долго го терат, Радивоевиќ, Борзаш, близнаците... флаша задолжително и по 50 пива на сепаре мават.
Vikni brat zvoni ke dojdam ke gi izbrkame na kloci site doma I drugiot den na trening ke mu odime ne gi galete tolku samo samari I kotek oti e izlezen od rajot ko ne znaat so arno so loso ,ne mozi nie da se neevirame a tie da se pijanat ,javi se od ovaj vikend sum sloboden da gi zbrkame gjupcite

Kajgana Shop

На врв Bottom