Фан клуб: Милан

Џампаоло?


  • Вкупно гласачи
    55
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 мај 2013
Мислења
3.469
Поени од реакции
4.622
35 milki za Tomori nz od kade skokna cenava, valjda bonusi ama so znam


Sent from my iPhone using Tapatalk
Автоматски споено мислење:

Точно... Ако не може младите да се развиваат во Милан, зошто имаме младински категории и зошто купуваме млади фудбалери?

Таа теза дека нема да добиел простор ми е скроз безвезна. Па и Габиа нема да добие простор, да имавме подобар избор за голман и Донарума немаше да добие доволен простор, Тонали или некој друг да беше место него, исто не може да добие доволно простор како Бенасер и Кеси.

Треба да се процени добро со кој фудбалер што да се прави, ако нема простор, сака да игра, а веруваш во него, ќе се менаџира сета таа работа поинаку.
Ne bi rekol deka ne mozat da se razvivaat vo Milan, pomalce sansi imas za losi epizodi. Kessie se razvi vo Milan, Benaccer, Calabria.

No kako timot stanuva po konkurenten, so pogolemi ambicii, se potesko ke bide da im se dava sansa na mladinci. Calabria i Donnarumma stanaa igraci vo banter era, kade nemaa voopsto pritisok.

Zatoa treba da se smeni politika na razvoj na mladi igraci, mora da se davaat vo timovi i da se implementiraat takvi buy back opcii, oti ocigledno na prav pat se i vadat se pocesto igraci od skola.

Donnarumma, Calabria, Locatelli, Cristante(so podobri splet na okolnosti i on bi bil igraciste).

Imaat dosta potencijalni decki so mozat da stanat nesto. Ovoj Olzer, Frigerio, Roback, Kerkez. Ostanuva da vidime kako ke se izmenadziraat vo idnina.
 
Последно уредено:
Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.944
Поени од реакции
5.140
Освен Донарума што го изгубија за 0 , се друге е реално и очекувано , Локатели во Милан немаше да екпслодира како сега , во Сасуоло го имаше тренерот и просторот за напредок .
Сега треба паметно да се игра со Кесие и другите , што отидол од Милан е завржена приказна
Не е тоа моабетот ама треба паметно да се изигра со младинците пушти го еднаш или два пати на позајмица,види како ќе се развива а не одма не го бива дај да го дадеме за кило семки.
 
Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.603
Поени од реакции
5.571
Рамос си оди од реал. Идол му е Малдини доколку има и 1% можност да се убеди да дојде треба да се проба. Огромен буст ќе биде за целиот тим.
 

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.230
Поени од реакции
45.349
Рамос си оди од реал. Идол му е Малдини доколку има и 1% можност да се убеди да дојде треба да се проба. Огромен буст ќе биде за целиот тим.
Кардиологот Кјаер Симон нема потреба од помош.
 

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.136
Поени од реакции
4.960
За Локатели и самиот играч е крив што не е во Милан. Да бидеме реални освен тој гол против Јуве ништо не прикажа, и како стартер и од клупа.

Не е исто да играш у Сасуоло кај што врв на сезона е да ги тепаш Милан или Јувентус а после да завршиш 10ти на табела. И во Милан кај што се очекува победа у секоја утакмица.

Башка Милан сакале да има buyback али самиот Локатели не сакал, демек увреџен што клубот не верува у него.

А Донарума кога почна да беше киксер али имаше и неверојатни одбрани, Локатели јас не се сеќавам на ни еден посебен потег, освен нели голот со Јуве.
 
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.825
Поени од реакции
23.031
Ne e muabetot deka ke se razviel vo Milan kako vo Sassuolo, no dobro bi bilo da implementiraat buy back.

A toj muabet deka klubovite ne sakale takvi raboti vo dogovori toa ne drzi voda, im davas igrac na boranija ekipa i ti diktiras. Ti postavuvas uslovi.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Периодот кога замина Локатели и Милан беше боранија екипа
 
Член од
4 октомври 2010
Мислења
7.658
Поени од реакции
13.156
Миленичето на Алегри. :)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom