Фан клуб: Милан

Џампаоло?


  • Вкупно гласачи
    55
  • Гласањето е завршено на .
M

MD_

Гостин
Раиола го советувал да не брза за одлуката затоа ги одложиле медицинските прегледи за неколку дена во Русија
Сигурно сакаат да пробаат уште еднаш за трансфер во Торино па затоа купуваат време сега, како и да е 99% сум сигурен дека ќе си оди чим се решени да го продадат
 
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.909
Поени од реакции
41.872
Уште не е дојден и однапред се знае што како ќе биде.

И Дембеле прави вакви цигански работи.
Мора да притисне за трансфер. Фиорентина тоа чекаат, мислат дека ќе извлечат нешто плус ако го задржат уште некој ден.
Нашите кога преговараат за продажба на некој играч воопшто не го ни повикуваат на тренинг, а не па да го казнуваат.
 

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.452
Поени од реакции
5.420
Борини - Калинич - Нианг

ќе дојде и таа утакмица :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
 
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.909
Поени од реакции
41.872
Fassone: "Niang? Mirabelli is carrying out negotiations for outgoing players. I cannot say more.
Raiola had a meeting with Mirabelli. They spoke about his clients and their future. Tomorrow I will know better what they said."
Negotiations for Kalinic are in advanced stage. Work in progress."

4 мил позајмица плус откуп 21 мил со вклучени бонуси.
 
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.673
Поени од реакции
2.725
Знаев дека ова со Нијанг - Спартак е премногу добро за да оди толку глатко. Ипак е тоа црно мртво копиле со Раиола агент и ќе ја дрви до последно, да му ебам раштрафеното пафтало да му изнаебам.

Тој е створен за во Руска или Турска лига, не знам зошто си ја мачи душата во Италија или со желбите за Премиер лига. Во Русија јес дека ќе му смрзнат топките, ама бог ќе биде со Квинси Промс, а во Турција би се ујдисал со плејадата афрички брача, кај ќе му биде крајот. Таман и Балотели пајтосот и негов духовен гуру ќе му се придружи гарант кај и да е.

Од Торино толку пари нема да видиме, ама немам против да се шитне кај Синиза. Чак и навивам малце за тоа. Коа ќе се ујдисаат Љајич и Нијанг, Синиза ќе посака никад да не стапнел во Италија, ќе пизди, глави ќе летаат и мило ќе ми биде, да им ебам тимот да им изнаебам.

За вчера.. не знам што да се каже. Шкендија не е мерило, ама излегоа на површина некои квалитети кои ги претпоставувавме и очекувавме. За Силва кажав поназад. Само полека и без притисок да се развива, од еден потег се гледа дека е страшен потенцијал. Потенцијал за еден од најдобрите играчи во Европа.
Кеси.. више нема потреба за него да се збори. Најверојатно најдоброто засилување на Милан во последниве многу години, имајќи предвид возраст и позиција. Се надевам дека ќе продолжи вака и ќе биде уште подобар.
Хакан..Одамна сме немале играч со онаква нога, со онаков пас. Заостанува во подготовки, ама ќе биде добар, има се што треба.
Кутроне ме изненадува се појше и појше. Ако остане сигурен сум дека со ваков пристап ќе добива шанса. Ако оди на позајмица се надевам дека ќе има добра средина и 10ина гола, би му значеле ко планина.

Можевме да им даеме уште 3-4 гола, ама италијанска, џентлменска екипа сме ние, шмекери, не сме искомплексирана багра. Да беше Реал ќе се изживљаваше, 12 гола ќе им даеа, од нив 7 Роналдо и ќе го соблечеше дресот на 7от гол, ќе позираше, ќе ги дуеше топките.

Едино ми е криво за петата на Силва. Јас да бев голман она ќе го пуштев намерно заради поштовање кон фудбалската игра. Она мораше да влезе зошто беше ремек дело што ќе се вртеше по шпици и видеа, ќе станеше познат и виден копилето Захов.

Сеа во Скопје одиме на уживање. Сакам пак да победиме без примен гол. Со голови на Кутроне и Чалханоглу од слободњак.

И конечно ќе го глеаме Милан во европско такмичење, а не само за викенд у курац да одат. Реков онојпат пред да ни падне Шкендија на ждрепката. Змејот јави, имам осечај дека Шкендија во плејоф, а Вардар во групи. Двапати ќе го глеаме Милан во живо во Скопје оваа сезона.
 
C

Castiel

Гостин
Калинич повторно им прави цигански работи на Виола. Им дал соопштение дека нема да тренира со нив дека бил вознемирен. Дај боже да ме го земат за да не праи вакви глупости. Нема да може се ослободиме од него.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
 
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.025
Поени од реакции
36.795
Дечки поминаа тие денови кога не можевме да избациме играчи од тимов пошо тука им било убаво и се чувствувале како дома, значи ПОМИНАА!

Глеате дека сите шо не му се по кејф на Монтела летаат, еве пред ден-два изјави дека Соса не е у тим зашо не му е у план и слично.

Олабавете се, се замарате за нешо шо ќе се дешава после 1 година и тоа за играч шо без минута да изигра е прогласен за флоп.

Пак ќе кажам, си кренавте акции преку ноќ и лошо е тоа, рекоа ќе се обидат за Обамејанг или Белоти ама ако не бива и Калиниќ е ОК опција за година дена.
 
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.673
Поени од реакции
2.725
Калинич повторно им прави цигански работи на Виола. Им дал соопштение дека нема да тренира со нив дека бил вознемирен. Дај боже да ме го земат за да не праи вакви глупости. Нема да може се ослободиме од него.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Не се треси, не се секирај, ќе можеме да се ослободиме. Тим со понашање на управа како Фиорентина заслужува вакви ствари. И Бернардески истото им го правеше и неколкумина претходно. Сигурно не е случајно тоа.

Што се тиче ние дали ќе можеме да се ослободиме, скроз друга ситуација би била. Калинич сеа има 29 години. Знае дека ова му е најверојатно последна шанса за скок во кариерата, за играње во Европа, можда за борба за некоја титула. Затоа и толку притиска. Мислам некаде дека имаше изјавено и дека Милан му бил омилен клуб (ма да тоа се булшит ствари).

Коа ќе треба ние да го продаваме, а тоа којзнае кога би било, зависи од многу фактори, нема да биде иста ситуација сигурно. Ако Фасоне и Мирабели продолжат со ѓубрето во тимот да се однесуваат како што се однесуваат ова лето, ич немам гајле.

Еден Бака кој можда беше највреден од ѓубрето, најмногу кеш можеше да извади, упорно не го ни викаа по пријателски утакмици. Свесни дека со тоа ја намалуваат цената. Така се отсрануваат играчи кои се курчат.
 
P

PewDiePie

Гостин
И што земаа од Бака ? Кур. 3мил и експрес враќање следна сезона.

Како кажувате ко коњов за 5мил ко борини да ќе дојде или без пари......за 25 мил. играчиште ќе земеш од средина,со бонавентура ко што е стаклен и никој на клупа ти ќе даваш толку пари за 30 годишен просек,абе ајде...

Нема никаква потреба од него,буквално никаква,или еден асален или барем помлад нека земат некој,не мора 20 годишен талент таков имаме,ама не мора и некој 30 што ќе кошта исто толку пари,
 
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.909
Поени од реакции
41.872
За 25 мил играчиште за во среден ред :icon_lol:
Освен Тореира ниеден друг не може да земат. Сите се околу 40 мил.
 
C

Castiel

Гостин
Колку што ќе ги избркаат Соса, Нианг и Монтоливо толку ќе можат и Калинич. Палета си игра курот не може да го шитнат два месеци веќе па што да стане за другите.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
 
P

PewDiePie

Гостин
Абе срамота е Милан онака да зема играчи алооо
Не е Нејмар ова или Кутињо па да се брукаат дури и да не му рекле вакви глупости да прави,не личи на Милан тоа,не личи ни на новово раководство. 30 годишен Бориело.....

Матуиди во Јуве за 20 мил отиде,нашите да немаа проблем со Риаола ептен ќе легнеше во тимов,ама ај нема јаки играчи за до кај 25-30 мил сигурно....
 
С

СаШеНкО

Гостин
Дечки, се наоѓаат уште карти за утакмицата со Шкендија тука? Братучед ми е голем фан ама не стигна да купи карта, брзо се продале. Има шанси да се најде нешто? Од луѓе зборам, обично земаат и продаваат дупло, тродупло.. Фала многу
 

Kajgana Shop

На врв Bottom