Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
2 април 2011
Мислења
28
Поени од реакции
6
ja na site u ovoj fan grup gledam so oci kako brakja a nash roditel e AC MILAN ! MNOGU SMO JAKIII OOO FORZA MILAAAAAAAAAN

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
^ Позади МТВ.... или може подобро е да се каже позади Телма :icon_lol:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.667
Браида е у Бразил да ја договори работава со Гансо ..

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
БАРАМ ЖЕНСКА ШТО ДАВА КАКО МИЛАН, А ПРИМА КАКО ИНТЕР!

тука
хахаха јакооо браво,

Па можеше ли поубави 3 дена да има еден фан на Милан ??

Само да си продолжат со овој менталитет до крај и да си го прославиме скудетото на крај :toe:

Zumbulla

ДЕДО
Член од
8 април 2011
Мислења
27
Поени од реакции
1
Милан веке е ШАМПИОН на Италија :smir:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Читав од овие писмава што ги пишуваат читателите на миланњус. И од последниве неколку најголем дел беа Опен летер ту Леонардо !

И ова стварно ми се допадна како е напишано !

Посебно делот кај што вика дека гејот и после дебаклите лани имал подршка од навивачите дури и на последната утакмица имало транспаренти дека Берлускони е нарцис и дека гејот треба да остане.

А сега после двата порази навивачите на Интер му викаат да се врати во Милан !

Hello Leonardo Nascimento de Araujo (yes, now you are no longer Leo)
Нека го испуши сеа кој е глуп ! :icon_lol:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.667
milannews вика Пирло и Сидорф на лето ида од Милан .. на Бомел ќе му се продужи договорот
Гансо сега се поблиску до Милан

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Епа многу сака Пирло, на 33 години да зема 5 бонбона плата...

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Пирло ако отиде ќе го снајде истата судбина како и Шевченко и Кака.....ја мислам дека треба да го пуштат, 33год има нека види некое милионче од Челзи, Манчестер Сити, ако сака да биде почитуван како Малдини или Инзаги нек си ќути нек си игра во Милан како шо ќе му наредат.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
31 година има, а не 33!
Мислим дека ќе остане ама доколку замине у некој италијански клуб... ја ќе му бидем хејтер, од сеа кажуем. Тоа важи за сите што ќе го напуштат Милан за друг италијански клуб! Добро... попуст им давам на Антонини, Бонера, Одо и останати такви скапци :icon_lol:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
31 година има, а не 33!
Мислим дека ќе остане ама доколку замине у некој италијански клуб... ја ќе му бидем хејтер, од сеа кажуем. Тоа важи за сите што ќе го напуштат Милан за друг италијански клуб! Добро... попуст им давам на Антонини, Бонера, Одо и останати такви скапци :icon_lol:
Кај и да отидат овие двајца за тој клуб ќе навиваме ако треба само нека си одат :tv:

--- надополнето ---

Инаку шала на страна да ги баталиме луѓево од фацакнига.ком што викаат дека Кристина Кака Ибра и Пато ќе играат у напад... Па на Берлускони му е тешко да извади 10 милиона за играч а ќе дадел сега одеднаш 150+ милиона за овие двајцава :helou: Или па може ќе напраи некое срање у Италија ќе ја однесе у некоја криза и ќе ги донесе овие :drk:

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Повиканите за со Фиеренитна: Abbiati, Amelia, Piscitelli (n°60), Abate, Antonini, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Boateng, Emanuleson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedorf, Strasser, Van Bommel, Ibrahimovic, Pato, Robinho

Повредени: Ambrosini, Bonera, Jankulovski, Nesta, Pirlo, Inzaghi.

Суспендиран: Касано

Неста е меѓу повредените заради ситна повреда на коленото и решиле да не го оптеретуваат бидејќи сезонава изиграл мн натпревари, а добрата работа е што и Бонера е повреден, така да Јепес ќе игра...

Составот најверојатно ќе биде овај:

Абиати
Абате-Силва-Јепес-Замброта
Гатузо-Бомел-Сидорф
Боатенг
Пато-Ибрахимовиќ

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435