Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
T

tino097

Гостин

wtf ???

која е идеата за овај префоманс ???

многу јако!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
^
Овие се тоталка луди еј!!

ХАХАХХАХХХАХАХХХАХХА

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Ова реми со Бари денес беше голем луксуз ..

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33

wtf ???

која е идеата за овај префоманс ???

многу јако!

Не се нашиве бе :) Ова е само шоу пред мечот некои луѓе што личат на нив се али како и да е одлично шоу :D

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Со ова што Ибра го покажува на последните неколку натпревари, се повеќе и повеќе се намалува мојата желба целосно да го откупиме на лето...

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Со ова што Ибра го покажува на последните неколку натпревари, се повеќе и повеќе се намалува мојата желба целосно да го откупиме на лето...
Ибра секако нема да го откупиме летово...едноставно човекот е за една сезона т.е. како куртон го употребуваш, ти завршува работа и го фрлаш...така ќе биде и со него...на негово место ќе дојде Балотели или евентуално Џеко.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Мене ме интересира само која беше поентата шо сакаја да ја докажат судиите?

Зошто едно е случајна судиска грешка, а друго е ова шо се случваше. Па не можи офсајд 5 пати да се згреши, јасен пенал, бизарни картони, чист гол поништен, а Ибра не сум убеден исто дека со рака играше, ама како и да е и слепец можеше да види дека ништо случајно не беше судењето. А па шосторе и среќа колку се нема е невидено, па 4 натпревари само 1 шут има кон голот на Милан и гол примија, а се промаши се шо можеше теоретски да се промаши.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.657
Е,да си ми жив и здрав.

Не сериозно ваков грабеж не беше бил незнам од кога,срамота беше она судење бе,два чисти гола,после чист пенал врз Пато не досуди,бизарни картони за Ибра.............страшно.

Меркел мора веќе да одмара,незнам зошто при Емануелсон и Сидорф(so help me God)игра 18 годишно дете ?
Не дека не поштувам вакви потези ама за се има време и место.

И пак Антонини,и пак и пак. Па у пичку матер веќе да му се мочам во таа асистенцијата што ја направи по грешка кога пак е дрво.
Ибра мислам нервен слом ќе доживееше,што кур му беше и него кој знае ама знам дека боље што нема да игра со шиттер,според мене ако играше јако ќе се посереше,едоставно човекот се губи на големи натпревари. Нека кулира сега,може ќе се мотивира малку како Паткана,ќе се соземе и ќе си ја врати формата.

Искрено да бев Алегри,ќе го исшамарав она белото циганче пошто пак почна да изиграва,а со боксови би му влегол на оној кловнон што денес не сакам ни името да му го спомнам а не кошташе и 1/4 финале Л.Ш.........не му е прв пат,му ебам неспособниот,еден ќе даде 3 ќе промаши.

И да,кога последен пат некој му рекол на Бомел "да си ја пробува среќата" толку пати ? Колку топки шутна денес толку утакмици за Милан нема изиграно.
Абате више чудно ми е да го фалам,за прв пат од кога го гледам ми се јави чувство на сигурност кога е кај него топката и онака си викам во себе дајте му ја на него бе бар нема да ја усере,дефинитивно Алегри а и Тасоти имаат огромна заслуга за овој напредок кај него,за разлика од Мердата кој до душа нема ни што да те научи пошто и самиот е неспособен и никаков мотиватор.

Што си сркаа тоа ќе јадат,ако ја изгубат титулата ќе биде само ради губење бодови на Сан Сиро,срамота.
Друже неам намера ни да провицирам ни да се карам само во очи ми падна твојов пост па решив да ти искоментирам и тоа за две работи:
1. Како прво двата гола не беа чисти тоа е факт, за пенал не знам дали имаше стварно не видов пошо не ја глеав цела утакмица туку само на моменти
2. Не можеш да кажеш дека картоните на Ибра беа грабеж! Човече види кој бокс у ребра му го здрви тоа си е чист заслужен црвен картон и мислам дека нема теорија да се збори за помилување некакво, едноставно нека биде среќен ако не го казнат и некоја утакмица плус ... Исто како што и нашион коњ Киву си го попи за боксот против Бари
П.С. и на спортска ме заебавте :)

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Друже неам намера ни да провицирам ни да се карам само во очи ми падна твојов пост па решив да ти искоментирам и тоа за две работи:
1. Како прво двата гола не беа чисти тоа е факт, за пенал не знам дали имаше стварно не видов пошо не ја глеав цела утакмица туку само на моменти
2. Не можеш да кажеш дека картоните на Ибра беа грабеж! Човече види кој бокс у ребра му го здрви тоа си е чист заслужен црвен картон и мислам дека нема теорија да се збори за помилување некакво, едноставно нека биде среќен ако не го казнат и некоја утакмица плус ... Исто како што и нашион коњ Киву си го попи за боксот против Бари
П.С. и на спортска ме заебавте :)
Пошто не провоцираш и нејќеш да се караш а викаш дека на Робињо голот беше офсајд гитла од тука! За Ибра си у право btw

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Барбара Берлускони !!

Каква претседателка ке имаме ауууу... :)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345

којзнае кој ја дупи оваа ќеркаму :)

--- надополнето ---

иначе не го приметив никаде Кака ... :Ѕ

Kajgana Shop