Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ги извади од патики

Кога ќе ми текне дека јувенташите се палеа на ‘‘балет‘‘ потегот на Пирло :pos: Ако го има и моментот кога Барзаљи лазеше како бебето од baby‘s day out ставете го ... :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.660
Јас за такви ги мислев поголемиот дел од фановите на Арсенал ама тие за овие се злато.Уште кога ќе видиш дека ЧИСТ гол споредуваат со ОФСАЈД ситуација се ќе ти стане јасно.
Брат стварно за греота се, ја мислев дека има барем некој асален ама денес се уверив дека сум у голема заблуда. Сакам само да ми кажете за следно коло дали се враќаат Боатенг и Ибра?

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Брат стварно за греота се, ја мислев дека има барем некој асален ама денес се уверив дека сум у голема заблуда. Сакам само да ми кажете за следно коло дали се враќаат Боатенг и Ибра?
Ибра да, Боа не се знае :)

Член од
24 февруари 2012
Мислења
19
Поени од реакции
4
Помина мечот со Јуве бидна што бидна сега го имаме спорет мене секогаш претешкиот Палермо ако нив ги победиме супер
А уште нема инфо за Аквилани за Боа се предвидува дека ке биде фит за со Палермо
И само да не го казнат Мексес спорет медиумите во Италиа ке има казна за него моментално е во супер форма

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Помина мечот со Јуве бидна што бидна сега го имаме спорет мене секогаш претешкиот Палермо ако нив ги победиме супер
А уште нема инфо за Аквилани за Боа се предвидува дека ке биде фит за со Палермо
И само да не го казнат Мексес спорет медиумите во Италиа ке има казна за него моментално е во супер форма
Не знам што е со Аквилани? Демек за Чезена бил спремен ама не го ризикувале, за Јувентус 100% ќе бил спремен, и сеа ни за Палермо да не биде спремен?...
Иначе Палермо се без Балзарети(црвен), Силвестре(повреда) <--- 2-ца главни играчи од нивната одбрана.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
19
Поени од реакции
4
За Балзарети видов дека има црвен за Силвестре не видов дека има повреда ако е така супер само сега Миколи ме плаши ахахх како и да е Палермо секогаш игра 100 % со Милан го знаеме Замперини каков е и колку не мрази

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Не знам што е со Аквилани? Демек за Чезена бил спремен ама не го ризикувале, за Јувентус 100% ќе бил спремен, и сеа ни за Палермо да не биде спремен?...
Иначе Палермо се без Балзарети(црвен), Силвестре(повреда) <--- 2-ца главни играчи од нивната одбрана.
И Иличич има повреда

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Абе ние подобар распоред имаме од овие со кривата линија, ќе кискнат ќе губат до крајов многу ќе видите!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Абе ние подобар распоред имаме од овие со кривата линија, ќе кискнат ќе губат до крајов многу ќе видите!
Тешкото пројде месецов... сеа следуе лесна тура од нареден месец :D

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Тешкото пројде месецов... сеа следуе лесна тура од нареден месец :D
Ние добро се справивме со тешкиот распоред, да видиме сега Јувентус.Единствено Интер најлесен противник им е, другиве потешки се :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Не игра Иличил!??!?!??!?!?!? ПИШИ 2-КА
Повредил се уште првите 7-8 мин го заменија а по него и Силвестре чим не можеле да издржат до полувреме сигурно е сериозно, а и да играат секако е 2 само помалце голови ќе примат :D
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 00:02 ---
Ние добро се справивме со тешкиот распоред, да видиме сега Јувентус.Единствено Интер најлесен противник им е, другиве потешки се :D
Они се најтешки играат со 8 во одбрана некако ќе извадат бодови :гомце:

Kajgana Shop

На врв Bottom