- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.915
- Поени од реакции
- 41.876
Суљо ќе изненаде ќе биде новиот Ночерино и комшиите ќе сакаат да си го вратат ама нема
Пууу бе Алегри. Кај најде баш сега. Ги остави хејтерчињава без материјал за пцуење.
Пукнаа денеска оние 4 години чекање на победа во нокаут фаза. Редно време беше англичаниве да паднат на Сан Сиро.
Венгер денеска целосно прочитан. Арсенал иако имаа посед не направија ништо посериозно. А се добиваше впечаток дека Милан кога сака може да тргне во напад и тој напад да заврши со сериозна шанса за гол. Голема победа со која пласманот во 1/4 финале е скоро сигуренmad: Ла Коруња).
Промашенконо станал денеска на лева нога изгледа. Најдобар натпревар сезонава. Ако ја темпирал формава за остатоков од сезонава ќе се изнагледаме голови од него. Ибра стандард. Насекаде по теренот. 2 асистенции и гол. Боатенг фантастичен иако не е 100% спремен после повредата. Антонини не сакам да го коментирам. Толку му се можностите. Денеска имаше среќа што Урби беше тука да го покрива цело време. Победата можеше да биде и поголема ама во вакви натпревари секој гори од желба да постигне гол што до негде и ги оправдува неколкуте промашувања и себичноста во моменти кај некои од играчите.
На 23ти ќе се знае, него...Што бидна со суспензијата на Ибра од 3 натпревари ? Имаа жалба поднесено нешто ?
Му има речено Берло: Ти ќе ми бидиш десна рака, а Мунтари: Не шефе, ќе ти бидам лева рака знам добро шо правиш со твојата десна ракаНа 23ти ќе се знае, него...
Muntari: "Milan is unique. It's the club that has won the most trophies in the world. If I'm now playing for the best team in Italy? No, I'm playing for the best team in the world."
Еве го новиот амбасадор на Милан , можеби и лева рака ќе му биде на Берлускони.
И со професорКој друг тим може да се пофали со ПРИНЦ и ФАРАОН во нивните редови?
ИнтерКој друг тим може да се пофали со ПРИНЦ и ФАРАОН во нивните редови?
fuck offИнтер
п.с. Читајте фан-клуб Арсенал, посебно мислњеата од *deki*
зини земјо голтни ме да пропаднам од срам
But, not with the real ones!Интер