Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Суљо ќе изненаде ќе биде новиот Ночерино :D и комшиите ќе сакаат да си го вратат ама нема :icon_lol:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Пууу бе Алегри. Кај најде баш сега. Ги остави хејтерчињава без материјал за пцуење.

Пукнаа денеска оние 4 години чекање на победа во нокаут фаза. Редно време беше англичаниве да паднат на Сан Сиро.

Венгер денеска целосно прочитан. Арсенал иако имаа посед не направија ништо посериозно. А се добиваше впечаток дека Милан кога сака може да тргне во напад и тој напад да заврши со сериозна шанса за гол. Голема победа со која пласманот во 1/4 финале е скоро сигурен:)mad: Ла Коруња).

Промашенконо станал денеска на лева нога изгледа. Најдобар натпревар сезонава. Ако ја темпирал формава за остатоков од сезонава ќе се изнагледаме голови од него. Ибра стандард. Насекаде по теренот. 2 асистенции и гол. Боатенг фантастичен иако не е 100% спремен после повредата. Антонини не сакам да го коментирам. Толку му се можностите. Денеска имаше среќа што Урби беше тука да го покрива цело време. Победата можеше да биде и поголема ама во вакви натпревари секој гори од желба да постигне гол што до негде и ги оправдува неколкуте промашувања и себичноста во моменти кај некои од играчите.
:icon_lol:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Што бидна со суспензијата на Ибра од 3 натпревари ? Имаа жалба поднесено нешто ?
На 23ти ќе се знае, него...

Muntari: "Milan is unique. It's the club that has won the most trophies in the world. If I'm now playing for the best team in Italy? No, I'm playing for the best team in the world."

Еве го новиот амбасадор на Милан :icon_lol:, можеби и лева рака ќе му биде на Берлускони.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
На 23ти ќе се знае, него...

Muntari: "Milan is unique. It's the club that has won the most trophies in the world. If I'm now playing for the best team in Italy? No, I'm playing for the best team in the world."

Еве го новиот амбасадор на Милан :icon_lol:, можеби и лева рака ќе му биде на Берлускони.
Му има речено Берло: Ти ќе ми бидиш десна рака, а Мунтари: Не шефе, ќе ти бидам лева рака знам добро шо правиш со твојата десна рака :D

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550

All hail Sulley! Ќе изненади оваа полусезона, на крајот му истекува договорот, ќе го земеме на free, и после ќе стане цреп.

п.с. Читајте фан-клуб Арсенал, посебно мислњеата од *deki* :vozbud:
Muntari: "I chose number 14 because it used to be George Weah's number. For me, he is really a genuine idol."

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Кој друг тим може да се пофали со ПРИНЦ и ФАРАОН во нивните редови? :D

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
М

- Миланело -

Гостин
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Добро дојде победава над Арсенал, се дигна морал, јас сметам дека дербито помеѓу Јуве и Милан ќе е пресудно за титулата, доколку победиме, формата на јуве ќе тргне во надолна линија, а ќе ги следува тешки мечеви против Болоња Џенова и Фиорентина во гости, па дома ќе не пречекува нас во купот па Интер и Наполи во лигава, па Палермо, и Лацио.. Мислам дека со малце труд можеме да си ја осигураме Сериа А, и наравно да се бориме барем за 1/2 финале во ЛШ.

Kajgana Shop

На врв Bottom