Да не се лажеме. Ако вас не ве пуштаат зашто нас не би не пуштиле? НА последниве натпревари бевме мирни и не правевме проблеми. Така да и со и без вас ние ќе бидеме таму.Нема да идиме на МЗТ-Пелистре.Џандарите не остават а и вас нема да ве остават да идите ако имавте во план.
по што кладба дека нема да ве остават...освен сеа ако ни изречат казна без публика и вие само во салата да бидите...Да не се лажеме. Ако вас не ве пуштаат зашто нас не би не пуштиле? НА последниве натпревари бевме мирни и не правевме проблеми. Така да и со и без вас ние ќе бидеме таму.
Па натпреварот ќе биде кај нас во сала, така да ние немаме никаква врска со вашата казна. Ние не сме казнети па за да не не пуштат. За вас не знам што како ќе биде.по што кладба дека нема да ве остават...освен сеа ако ни изречат казна без публика и вие само во салата да бидите...
За во Битола е муабетот дека нема да ве пуштатПа натпреварот ќе биде кај нас во сала, така да ние немаме никаква врска со вашата казна. Ние не сме казнети па за да не не пуштат. За вас не знам што како ќе биде.
golema e verojatnosta da ne ne pustat, ubavo ti kazuva joe, bitola e zezok teren , baska salata nivna ima samo eden vlez ima golemi sansi da se sluci nekoja frka. taka da ne bidi 100% siguren koga nisto ne se znae ima vreme do aprilПа натпреварот ќе биде кај нас во сала, така да ние немаме никаква врска со вашата казна. Ние не сме казнети па за да не не пуштат. За вас не знам што како ќе биде.
Абе има влезови два не е проблем.Ама прашав сеа во Полиција нас нема да остават овај пат да појдиме.Прашав за Тетово во фудбал и таму неможи.Причина:Висок ризик и полицијата не гарантира безбедностgolema e verojatnosta da ne ne pustat, ubavo ti kazuva joe, bitola e zezok teren , baska salata nivna ima samo eden vlez ima golemi sansi da se sluci nekoja frka. taka da ne bidi 100% siguren koga nisto ne se znae ima vreme do april
bor4e ti izgleda si nekoe detiste od 10 godini......ma daj ne pisuvaj gluposti te molam....do sega imas okolu 10 odgovori na razlicni temi i do sega ne vidov nekoj dobar post od tebe....uzivaj si gledaj si tamo strumica i ne se zamari so drugite..pozdraveeeeeee abe ako ne vi se ode u bitola elajte u strumica tuka e pobezbedno