Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.748
Па и он не знае што сака вчера едно вика денекса друго :)
Официјално останува уште најмалце две сезони во Орландо, потврдија денес на прес.
Иначе, нек се угоде
Cavs have traded Ramon Sessions to Lakers. Deal also sends Eyenga to Lakers for 2012 1st rounder (top 14 protected) and Luke Walton

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Официјално останува уште најмалце две сезони во Орландо, потврдија денес на прес.
Иначе, нек се угоде
Cavs have traded Ramon Sessions to Lakers. Deal also sends Eyenga to Lakers for 2012 1st rounder (top 14 protected) and Luke Walton
Не ми се верува да помогна овја трансфери кузнае колку да дојдше двајт ќе беше сосема друго ваќе тешко да се боримо за титулата

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
:vozbud::pos:

го дадоја Волтон... :pos:

Syn ти се повтори чувството кога го шитнавте Мунтари, нели !? Признај... :pos:

океј е, Сешнс is good for me. Овој Ејенга ќе лета у Д-Лигата најверојатно.

плус.

After trading for Ramon Sessions, the Lakers are still expressing interest in Michael Beasley. Three-team deal is still a possibility.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.748
Не ми се верува да помогна овја трансфери кузнае колку да дојдше двајт ќе беше сосема друго ваќе тешко да се боримо за титулата
Кхм Бајнам кхм.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Добро бе, тоа што беше најпотребно се среди. Уште да укрцаат некоја 3ка до крај на дедлајнов, топ! А ќе биде и тоа, гарант.
--- надополнето: 15 март 2012 во 19:44 ---
И Капоно у Кливленд како дел од трејдот.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Како тоа Реј Ален за малку кај нас ќе дошол?

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Фиш бил трејдан во Хјустон :eek:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Тоа е тоа веќе годините го газеа свесни беа дека им требаат играчи и од клупата !

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Мора уште еден да се земи, за квалитетни минути од клупа!

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Многу ми е сомнителен трејдов, го пуштаат Фиш за играч што не им треба. Единствено може да се оправда ако се случи(л) и некој друг трејд.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.968
Поени од реакции
34.334
Фиш бил трејдан во Хјустон :eek:
Џим Бас, гомнарското копиле!
... не се менува 38 годишен ветеран, ментор, што срцето го оставил за тимот и што ќе се пензионира следната сезона. Минимум респект да покажеше, не е дека тимот нема пари: само што го потпишаа убедливо најголемиот телевизиски договор во НБА.

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Криво ми е за Фишер но се знаеше дека кога тогаш ќе мора да се згобуваме со 5кратниот шампион кој истите ги освоил заедно со Коби.Изгубивме голем човек и важен фактор во соблекувалната.

Во Сешнс го решивме плејмејкерското прашање и се ослободивме конечно од најголемата енигма во НБА , Лук Волтон како и Капоно кој ама баш ништо не покажа сезонава.Сешнс досега кај и да играше беше замена за некој (Џенингс и Ирвинг поточно) и мислам дека е време за поголем чекор. Хил искрен да бидам не го знам но од она што го прочитав не е пост играч но знае да биде продуктивен.На последниот натпревар за Хјустон дал 14 поени а просекот оваа сезона му се 5 поени и скока.

Според мене напредувавме со овој трејд.Се ослободивме од она што не кочеше цела сезона, добивме многу на позиција PG a од Хил и типот од Конго, не му го запамтив името, тек ќе видиме што можат да ни донесат.

L

Löwe

Гостин
Криво ми е за Фишер но се знаеше дека кога тогаш ќе мора да се згобуваме со 5кратниот шампион кој истите ги освоил заедно со Коби.Изгубивме голем човек и важен фактор во соблекувалната.

Во Сешнс го решивме плејмејкерското прашање и се ослободивме конечно од најголемата енигма во НБА , Лук Волтон како и Капоно кој ама баш ништо не покажа сезонава.Сешнс досега кај и да играше беше замена за некој (Џенингс и Ирвинг поточно) и мислам дека е време за поголем чекор. Хил искрен да бидам не го знам но од она што го прочитав не е пост играч но знае да биде продуктивен.На последниот натпревар за Хјустон дал 14 поени а просекот оваа сезона му се 5 поени и скока.

Според мене напредувавме со овој трејд.Се ослободивме од она што не кочеше цела сезона, добивме многу на позиција PG a од Хил и типот од Конго, не му го запамтив името, тек ќе видиме што можат да ни донесат.
Сигурно многу повеќе од Капоно и Волтон заедно (y);)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.748
Без асална тројка ништо не правиме, освен да очекуваме Артест да се повампири што чисто сумјам дека ќе се деси.

Kajgana Shop

На врв Bottom