Фан клуб: Куманово

  • Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Топ. Од борбу за титулу до втору лигу за непуни две године. Браво за градоначалника и општину ако е такој. И тој едно нешто на што можесмо да се радуемо га уништисва.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Спонзори ги изиграсва за едну сезону, никој не се потруди да најде нови и да продужи тамо куде што застанасмо. А сга како ми се чини уопште нема ни да има кошарка више. Дно.
 
Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Наздравје. Еве прогноза - до крај на годину напуштав сви, играмо сс млад састав. Све е тој ок, али ако мислите дека ќе бидемо расадник за млади таленти слично како Вардар, ГАРАНТИРАМ дека нема да биде такој :) Честито распадање на клуб, и едн аплауз за новога градоначалника што нема намеру да улага ни у клуб, а камоли па у град. Има да си ги преспие 4 године по састанци сс амбасадори.

И за крај: ДОЈДЕ ЖИВОТ!
 
Член од
12 февруари 2014
Мислења
1.131
Поени од реакции
489
Без да улазам у политички срања, мислу дека нов градоначалник е тежак сељак.
 
Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Без да улазам у политички срања, мислу дека нов градоначалник е тежак сељак.
Ништо нема да направи, изгледа ќе га тражимо Цица :D Не улаза никој у политички срања, факт е дека много људи мислив дека Максо нема капацитет за овуј позицију, а мислу и ја дека су у право. Абе спорт, особено кошарка, мораше да биде една од главни работе за новога градоначалника, заедно сс пливање кое фаќа замав сс базен. Свеи се надасмо чекав не бољи времиња и живот за сви, па коначно и за Куманово, изгледа ќе си останемо беда. Рано е да се збори, али кладу се дека ќе си останемо како до сга, а још полошо на спортски план ако не се најдев спонзори убрзо. Чим до сга ги е немало, не верују ни сга да дојдев. Земава си они њино док можесва.
 

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
ХА ХА ХА ... тој само. ТРЕТА ЛИГА АЛЕААА ТРЕТА ЛИГА!!
Само кумановци ништо друго, сала препуна, играчи горди што га носив дрес а публика част да гледа наш кадар како ке газив, капацитети имамо само да се уложи довољно и нема потреба да е општина голем спонзор зашто после тој све иде у њину корист (политичку) све ''јово на ново''. К'д би овакој било.. красно.
 
Член од
24 февруари 2015
Мислења
51
Поени од реакции
48
Не мора Шрек ич да финансира, само нека не се кити на говорницу сас навивачки обележја.Он само нека га пушти минималац како за сви општински спортови колко таксе за МКФ да се платив. А ми 2000 што ќе улегнемо ќе си платимо по 60 денара и сас 3 утакмице у месец ќе се соберев паре за плате на играчи.Нека играв кумановски деца.Редно е више.
 

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.931
Па нека му идев Кумани да му палив бакље по митинзи и нека му носив гласачи за наредан мандат.

Почекајте малце другари само што дојде живот, онија ѓуптини Анѓушев и Самка кажасва дека ќе га донеле Гугл у Македонију. Еве Кумановце како бастион на Сдс мош туј ќе га донесев... Замислете Гугл на дресови, 20 миљона евреја буџет, гостуев ни Цска и Фенербахче, 10.000 душе у нову салу што гу направила Опшина, около салу катни гараже, по гараже паркирани наши џипови.

Боли ги кур бивши спонзори, сс урбану мафију имава дил да земев плац да направив Пијано Престиж а опшина да им отпише комуналие. Време е паре да се вратив преко продажбу на станови. Плус не су у добри односи сс штрблета јер он им прети дека ќе гу реши урбану мафију.

Тамн мали деца формирасва свест да навивав за родан град и клуб сга ќе им се враќа сеоско србовање и навиање за сеоски екипе из суседства :pov:
 
Член од
18 септември 2011
Мислења
5.432
Поени од реакции
5.555
Стаиќ нов играч, спремно е све за јаку борбу сс Шкупи и Пелистер за опстанак

Раме аут 90%.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom