Фан Клуб: Шкендија

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272
Како прво да кажам дека ми е драго што конечно имате свој фан клуб.Од секогаш сум ве поддржувал во таа намера.
Како второ турам лајкче не дека ја сакам Шкендија (напротив....со Слога сте ми екипи што најмалку ги сакам од Македонија),него ради трудот:D .Навистина добар вовед и подобар македонски од 90% од луѓето на форумот (меѓу кои сум и ја:P ).
Трето ај нека ви е со среќа екологов,бар ќе биде поинтересно со вас.
Четврто т од титули да не видите. :D
Истото го мислам и јас.
Најмногу четвртото.

Инаку Еколог е фирма за која се сомнева дека служи за пренесување на дрогата од авганистан. Ете малку инфо за новиот спонзор или сопственик . Последен офтопик од мене на темава.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Jer dosta smo se zajebavali...za Drugite ekipi kako sto ima kazano dedoto od dobridoll STRAJK u tetovo

Член од
22 мај 2011
Мислења
255
Поени од реакции
93
Истото го мислам и јас.
Најмногу четвртото.

Инаку Еколог е фирма за која се сомнева дека служи за пренесување на дрогата од авганистан. Ете малку инфо за новиот спонзор или сопственик . Последен офтопик од мене на темава.
Za toa so drogata citaj malku interesitaj se malkuili ako ne znas kaj da citas togas ke ti pokazem jas

B

Beck's

Гостин
Не забегувајте од темата со муабетиве за дрога, има таму теми за такви работи па префрлете се таму. Не значи дека ако некој забегал треба и другите да му се приклучат. Има многу членови кои чекале колку и ние 2 години да се отвори темава ама не да дискутираат туку да провоцираат.

Инаку вНедела се очекува голем број на гледачи на градскиот стадион, се игра првото коло и тоа против Хоризонт Турново. Не знам со каков тим ќе играме ама знам дека ќе остават срце на терен, секој ќе сака да се покаже одсега па натаму:icon_lol:

Z

ziko bt

Гостин
Па добро де не е офтопик ако се дискутира за спонзоро ваљда,ете и јас вчера така подразбрав,ама ништо страшно за вас од то ако има напраено пари,ете на Лудогоретс арно му оди со такви газди :)

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272
Za toa so drogata citaj malku interesitaj se malkuili ako ne znas kaj da citas togas ke ti pokazem jas
Од каде и сака нек му се парите нек ги инвестира што повеќе во Македонија.
Дај пиши кој играчи веќе се шпекулира ќе ги купите, да знам дали ќе имате некоја шанса со Вардар. :icon_lol:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Za ovaa rabota pisuvase eden vesnik vo Germanija, pa posle na sud Ecolog go dobi sporot, i vesnikot isplati golema osteta.

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Officialno : Muarem Bajrami, Nebi Mustafi, Burhan Emurllahum, Ardian Nuhiu.

Trener Gjore Jovanovski ova ne mi se dopaga :notworthy: no ke vidime

i Artim Pollozhani i Ardian Cuculi se vratia

Член од
23 јули 2012
Мислења
67
Поени од реакции
52
Ова е што луѓето во Македонија мислат за новиот спонзор. Според Вас, дали би било добро ваков спонзор да инвестира во клубот, ако е вистина, нормално?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ne e vistina i super e sto investiraat. Ne ni gi duvajte mudata sega so spekulacii. Ako imate fakti pisuvajte ako ne ke go sfatime toa kako provokacija.
Znam deka mnogumina gi boli sto ja zedoa Shkendija ama neka puknat.

Член од
23 јули 2012
Мислења
67
Поени од реакции
52
Ne e vistina i super e sto investiraat. Ne ni gi duvajte mudata sega so spekulacii. Ako imate fakti pisuvajte ako ne ke go sfatime toa kako provokacija.
Znam deka mnogumina gi boli sto ja zedoa Shkendija ama neka puknat.

Лично, немам ништо против Шкендија како тим и единствено, имам против националистите... БИЛО КОИ, да не се сфатиме погрешно :)

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Neka puknat dusmanite :icon_lol: Nemojte da gi citirate neka pisuvat kolku sakat BAN i nemate vise da gi vidite sto pisuvat.

Kajgana Shop

На врв Bottom