Фан Клуб: Челзи

В

Ваздух

Гостин
Сега дознав ова. Многу мизерна телевиизја. Ми беа по ќеф на почетокот, зошто немаше каде на друго место да се прати ПЛ. Сега страшно ми идат на живци.

А Мур... тој оди во Манчестер после авантурата во Реал.

H

HoT IcE

Гостин
До некаде си во право, но само Роби успеа во тоа што никој друг не успеа. Мора да му се даде време да ги воигра играчите што моментално ги има на располагање. Барем уште 2 години.
2 години е долг период, свесен ли си колку е долго 2 години, не сме ние Арсенал побогу.
На Роби му е дадена доверба во моментот кога тој доби договор со овој клуб, го заслужи и доби, и сега му е дадена доверба, но едноставно е, и ќе кажам пак, по 100ти пак, клуб како Челзи не смее да пропушта водство од 2-0 на домашен терен поради едни исти грешки на прошли 4 меча. Засега играме многу недисцплинирано, многу лошо во одбрана посебно, нема никаков репсект спрема Роби, земете ја реакцијата на Торес кога го вадеше од игра со КПР, тоа ти доволно кажува колку го почитуваат Роби колку авторитет има.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Сега дознав ова. Многу мизерна телевиизја. Ми беа по ќеф на почетокот, зошто немаше каде на друго место да се прати ПЛ. Сега страшно ми идат на живци.

А Мур... тој оди во Манчестер после авантурата во Реал.
За Манчестер мислам дека го токмат Гвардиола. Фергусон го посетил додека бил во Њујорк каде што Гвардиола учи и англиски. А и мислам дека Мурињо пре би одел во Сити или кај нас него во Јунајтед или Ливерпул. Ќе покаже времето,мое мислење е дека Мурињо кај што пљука не лиже.

В

Ваздух

Гостин
Ги нема плукано Јунајтед тој, конкретно. А тоа дека Пеп учел јазици, нема врска. Учел викаа и таљански и германски за Милан и Баерн па...

A

Alexander Nevsky

Гостин
Ги нема плукано Јунајтед тој, конкретно. А тоа дека Пеп учел јазици, нема врска. Учел викаа и таљански и германски за Милан и Баерн па...
Јас така мислам, за таљанскиот и немачкиот немам чуено,знам дека во Њујорк е сега,и се видел со Фергусон кога овој отишол да го гледа на Мареј или така нешто.
Ќе биде интересно,само ако оди Мурињо во Јунајтед,можеме комотно да се опростиме со титула во Пл.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Јас така мислам, за таљанскиот и немачкиот немам чуено,знам дека во Њујорк е сега,и се видел со Фергусон кога овој отишол да го гледа на Мареј или така нешто.
Ќе биде интересно,само ако оди Мурињо во Јунајтед,можеме комотно да се опростиме со титула во Пл.
Тенис само гледале, дезинформации се другото. Фергусон беше во Њу Јорк да види пријател што има спортски бар. Гвардиола ќе се врати во Барселона.
Се навестува дека Мурињо е наследникот на Фергусон за некои 3-4 години, дури и инсајдерското инфо од клубот.

Извинете на сметња, позз.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
I refuse to believe дека Мурињо ќе иде во Јунајтед. Знам дека муабетов се врти неколку години веќе ама тоа е само муабет и додека не го видам САФ да си отиде не се замарам со тоа.
Мада како што тргнало Мурињо ќе умре пред САФ,Гигс и Сколс..

A

Alexander Nevsky

Гостин
Тенис само гледале, дезинформации се другото. Фергусон беше во Њу Јорк да види пријател што има спортски бар. Гвардиола ќе се врати во Барселона.
Се навестува дека Мурињо е наследникот на Фергусон за некои 3-4 години, дури и инсајдерското инфо од клубот.

Извинете на сметња, позз.
Да видиме и тоа чудо,ако бидне имаш Пиво од мене. Иако сум навивач на Челзи.

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
2 години е долг период, свесен ли си колку е долго 2 години, не сме ние Арсенал побогу.
На Роби му е дадена доверба во моментот кога тој доби договор со овој клуб, го заслужи и доби, и сега му е дадена доверба, но едноставно е, и ќе кажам пак, по 100ти пак, клуб како Челзи не смее да пропушта водство од 2-0 на домашен терен поради едни исти грешки на прошли 4 меча. Засега играме многу недисцплинирано, многу лошо во одбрана посебно, нема никаков репсект спрема Роби, земете ја реакцијата на Торес кога го вадеше од игра со КПР, тоа ти доволно кажува колку го почитуваат Роби колку авторитет има.
Не е толку долг период колку што се чини, барем јас така мислам. Мораме сите да разбереме дека моментално Челзи е клуб во транзиција и оваа година реално не треба да очекуваме некој значаен успех. Јас искрено би бил задоволен и со 3то место во лигата - знам дека имаме играчи за шампионски амбиции меѓутоа потребно е време за тие сите да развијат меѓусебно разбирање и да играат како тим, како единство. Ако не 2, барем уште една година да истера РДМ.

На крај краева, секој има свој став, така да... да оставиме времето да покаже како ќе се развиваат работите.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Вака ретроактивно кога гледам не ми е јасно зошто толкав хејт примаше Шева.
Уствари добро лажам.Хејт примаше пошто беше најскап трансфер во историја на Челзи а за тие пари се очекуваше по редовно давање голови.
Ама пак од денешен аспект Шева дојде за "скромни" 30милиони фунти а денеска ПСЖ даде 40 милиони евра за дете.
И башка какви играчи ги има Шева сосема ок беше.
Инаку од видеово се гледа колкав ѕвер беше Дрогба.
Dem passes :vozbud: :vozbud::cuc:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Вака ретроактивно кога гледам не ми е јасно зошто толкав хејт примаше Шева.
Уствари добро лажам.Хејт примаше пошто беше најскап трансфер во историја на Челзи а за тие пари се очекуваше по редовно давање голови.
Ама пак од денешен аспект Шева дојде за "скромни" 30милиони фунти а денеска ПСЖ даде 40 милиони евра за дете.
И башка какви играчи ги има Шева сосема ок беше.
Инаку од видеово се гледа колкав ѕвер беше Дрогба.
Dem passes :vozbud: :vozbud::cuc:
Јас сега со две раце би го прифатил како замена за Торес, иако и тој не ги оправда парите кои беа дадени за него!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Јас сега со две раце би го прифатил како замена за Торес, иако и тој не ги оправда парите кои беа дадени за него!
Реално да гледаме тоа што го прикажа Шева беше за класа подобро од тоа што го прикажа Торес во Челзи.

Инаку денеска мора да ги победиме Стоук ептен ќе биде битен мечов особено што се играат Сити-Арсенал и Јунајтед-Ливерпул

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Јас сум против да се избрка Роби...мора да му се даде шанса.Нема ништо да постигнеме со бркање на менацери секоја сезона,ама искрено мислам дека после ова сезона Роман ќе го сака Гвардиола.

H

HoT IcE

Гостин
Се согласувам со вас, Шева покажа цела класа подобро од Торес во Челзи, според видеото може да се види какво чувство за позиционирање и гол имаше Шева, секоја чест, за мене он никогаш не бил голем флоп, Торес е неизмерливо многу поголем флоп.

Kajgana Shop

На врв Bottom