Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Кол си е стандардно добар последни сезони, нема врска со твитер, професионалец е, тоа се и бара од него. Заедно со Чех и Дрогба најдобар во финалето на ЛШ.
Ако Микел не е мотивиран да игра ради хејтерски пораки на Твитер, и му падне форма, ондак одма трансфер у Бангладеш, тогаш не ни заслужува да игра во Челзи, глупа проценка.
Тоа со Кол беше на шала кажано али стварно во последно време многу подобро игра
И стигна демант од Челзи за тоа дека Микел го избришал твитерот ради хејтерски пораки

--- надополнето: 20 септември 2012 во 22:29 ---
Chelsea: Made more interceptions (28) than any other team in the opening round of CL fixtures, with Mikel making the most of all players (9)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Стариџ нема да игра утре заради повреда ама би требало другата недела полека да се врати како опција во тимот најверојатно за мечот со Арсенал според првичните информации.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Треба да се почне со Стариџ од ко ќе се врати...нека одмори Торес малце нека не се влечка.....

H

HoT IcE

Гостин
Абрамович наводно го посетил тренинг кампот денес без никаква најава. Не го пишувам ова без причина, ако е вистина ова, тогаш ова е стандарда процедура и опомена кон Роби, ако се појави уште 2 пати вака Роман, Роби уште сега нека си пакува кофери. Што е до мене, нема да згрешки Абрамович, ако Роби не се поправи и продолжи да менаџира како до сега.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Ако не може Стариџ тогаш Мозес нека игра.
Мозес---------Мата--------Хазард
Торес
Јебига немаме алтернатива на местото на Торес па мора он да игра нека си стави прст глава сезонава ако нема 20+ голови без никаква конкуренција во нападот и позади грб Мата и Хазард стварно ќе биде голема срамота.

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Огромна грешка ќе е ако се отпушти Роби. Огромна.

H

HoT IcE

Гостин
За секој менаџер плачевме дека било грешка, после се покаже како правилна одлука. Јас веќе неверувам во ниту еден менаџер, гледам објективно и реално на неговата работа, и за АВБ мислев дека е добар, па испадна тотален флоп.
Моментално работата е таква што Роби прави многу грешки на тактички план и подготвување на екипа на психички план за утакмица, дали поради притисок или не, но тоа е факт кој не треба да се премолчува, затоа што Роби има екипа, има играчи и мора да ја освои ПЛ, се друго е лошо. Тоа што Роман го посетил тренинг кампот, е само доказ дека тој е свесен дека вака не иде работава и му алудира на Ди Матео дека ќе мора да се освести и да се подобри играта, а Роби ако научил од АВБ и ако е паметен знае што треба да направи. Онакво бранење и дозволување на Јувентус да се поврати од 2-0 е недопустливо, а и примаме евтини голови од почеток на сезона.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
За утре:

Стариџ е повреден ама ќе се врати за со Арсенал.
Оскар почнал со полесни тренинзни ама според мене нема да игра прв тим.
Марин е повреден ( :confused: )
--- надополнето: 21 септември 2012 во 22:52 ---
Франк Лебуф станал актер. Ете една информација што не ја знаев :D
http://www.imdb.com/name/nm0495797/

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
За секој менаџер плачевме дека било грешка, после се покаже како правилна одлука. Јас веќе неверувам во ниту еден менаџер, гледам објективно и реално на неговата работа, и за АВБ мислев дека е добар, па испадна тотален флоп.
Моментално работата е таква што Роби прави многу грешки на тактички план и подготвување на екипа на психички план за утакмица, дали поради притисок или не, но тоа е факт кој не треба да се премолчува, затоа што Роби има екипа, има играчи и мора да ја освои ПЛ, се друго е лошо. Тоа што Роман го посетил тренинг кампот, е само доказ дека тој е свесен дека вака не иде работава и му алудира на Ди Матео дека ќе мора да се освести и да се подобри играта, а Роби ако научил од АВБ и ако е паметен знае што треба да направи. Онакво бранење и дозволување на Јувентус да се поврати од 2-0 е недопустливо, а и примаме евтини голови од почеток на сезона.
До некаде си во право, но само Роби успеа во тоа што никој друг не успеа. Мора да му се даде време да ги воигра играчите што моментално ги има на располагање. Барем уште 2 години.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Добро нормлани ли се овие од Спорт Клуб?Не ја даваат Челзи со Стоук ми ги даваат Вест Хем ,Виган Фулам таму што ти ја знам :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom