Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Ја искрено мислам дека овие више немаат желба да играат.
Срамота. И дај нека го стави Стариџ место некој. Што ќе изгубат?
Оваа сезона си рековме топ4 во ЕПЛ + КСП. Се друго е драгоцен бонус.
Ама стварно бе срамота е вака да се игра во Супер куп..
Дај нека смени нешто.
Верувам дека не е до толку лоша работава. Реално поштени голови примивме. Да не бевме толку лоши во одбрана можда и ќе го освоевме купов ама овие ептен некако не заинтересирано изгледаат..

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.182
Поени од реакции
8.259
абе Чех ти ебам ропакот ако браниш брани а не да ми се криеш ти ебам тоа лиглето.

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
Ајде се плукајте го Чех за 4-5 месеца ќе го величите исто и за кејхил и остала багра ... Само молам Бога РДМ да не биде ко АВБ

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Супер резултат :D.
Се навикнаа да даваат голови против КПР и Виган.
Ако веќе мора да се одбере пораз токму овој би бил тој.
Во Супер куп и убедлив.Е сега ќе видат малце строгост.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
2012 е крај на свет пошто Челзи даде гол на натпреваров.
--- надополнето: 31 август 2012 во 22:22 ---
Дај бе некој нека го разбуди РДМ. Сфаќа он дека може замени да прави?

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Сите индиспонирани, збркани... летнати од претходно до облаци... мислеа дека освојување на Супер куп е мед и млеко :facepalm:
И на сето тоа дури на 1:4 почнаа да играат нешто од нешто

Убаво трескање од земја... ако ако

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Јбг уште еден трофеј ни избега ама тоа и не е до толку битно.
Битно е што денеска играчиве не се замараа да играат. Како Капитол 1 куп да е..
Играта е таа. Хазард денеска изигра ОК. Да имаше уште 1 на ниво во нападот ќе бевме подобри...ваљда.
Одбранава спиеше.
Пцуејте го Торес колку сакате ама добро изигра. (најверојатно сега некој ќе ме цитира кажувајќи колку бил дрво). Торес годинава ќе ни биде главен играч (покрај Хазард) за ова може на крај на сезона ме цитирате.
Сега ни останува утре да гледаме ЕПЛ од врвот на табелата па после пауза заради интернационални средби да се вратиме на нашата препознатлива игра против КПР.
До душа може и да не ги тепаме. И воопшто не би бил изненаден и да не ги победиме но тоа во никој случај не значи дека сме во криза.
Пошто не сме (дури и ако не ги победиме КПР).
Играва беше лоша ама јас реално можам да видам работи што ми се допаѓаат.

Инаку денеска е трансфер дедлајн. Баш ме интересира дали ќе дојде некој после овој резултат :D.Покрај играва на Ивановиќ сум презадоволен што го донесовме Азпи. Ова го кажувам и покрај тоа што не изигра ни минута во плавиот дрес.Вообичаено задоволен сум од цела одбрана освен од играта на Ешли. Денеска беше комплетно обратно. Ешли супер сите како во цементара да играат.
Најдобар играч денеска Оскар. Најреално.

Не мора во таа тема да честитам пошто 1 навивач е на АМ го знаеме кој е.
Atleti MKD Честитки. Позаслужено здравје. Нека ви се множат во оваа и следните сезони. Можеш слободно цела вечер да славиш :).

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Кол замалце ќе погинеше :D Дај нека купи нешто Романчо мирно да спиеме иначе ќе имам кошмари

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Sky Sports sources understand Chelsea midfielder Michael Essien is in talks with Real Madrid. Full story to follow

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Sky Sports sources understand Chelsea midfielder Michael Essien is in talks with Real Madrid. Full story to follow
:eek: Па супер :) Ем Реал имаат пари ем Мурињо сигурно му има фрлено мерак така да некој денар ќе добиеме :)
--- надополнето: 31 август 2012 во 23:02 ---
Da vas obradujem : Bet Live i Bwin objavili statistiku u Londonu uplaćeno 175.450 € da će večeras Roman Abramovich u zadnjim sekundama dovesti ili Falka ili Hulka .. nije rijec bila o Schurleu ili Remy-u nego o ova dva Monstera .. Hoceli nas Boss to uspijti za 2 sata , hmm .. videcemo !

Појма немам од кај им е ова

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Бенајун во West Ham, на позајмица колку што успеав да слушнам. Ете, не се жалете веќе. :ROFLMAO:

В

Ваздух

Гостин
Па ваков срам ретко сум доживеал, да ви кажам искрено, можеби и никогаш.
Каде беше жарот, борбеноста и желбата за победа? Не ми е јасно, ние сме Европски Шампиони...

Да не ја должам многу, ќе пробам да бидам краток. Шамари за сите поединечно во соблекувална, за очајното издание. Ди Матео не беше скоро за ништо крив, освен за измените што ги напраи во ниедно време. Наместо Мосес да го стави за Рамирес, или Мата, тој го става Оскар и автоматски ни крати можност да напаѓаме по десно крило.
Луиз на клупа, глуми кловн, уште од лани, сезонава продолжува по тој пат. Мата на одмор на клупа, се гледа дека е истрошен, истото важи и за Лампард. Не е веќе за константно играње во прв тим.

Се почнува од одбраната, на лист хартија страшни играчи и одбрана, на терен сосема обратно. Мора да се консолидираат, зошто денеска не личеа на ништо. Можам слободно да кажам дека оваа одбрана беше најлошата што сум ја гледал во мојот живот, мислам ова издание на истата.
Се надевам дека ова е само еден лош ден/вечер како и да е, имаме 15 дена до наредната утакмица и се надевам дека ќе се вратат во нормала. Затоа што ова вечерва не личеше ни на треторазредна екипа, камо ли на Европски Шампион.

Kajgana Shop

На врв Bottom