Фан Клуб: Челзи

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Оној коментаторон ако продолжеше да се*е дека Челзи има среќа, ќе го сокршев телевизорот жими се!
Не е среќа тоа што наполитанкине не успеаа да дадат гол на почетокот. Што да кажеме за животната партија на голманчено нивно.

Ете ти ја фантоме промената во Челзи. Синоќа јас видов зрел тим, одлучен во своите намери, со јасна тактика. Мирна игра, контрола на топка, и мирно чекање на својата шанса без лудо трчање по терен. Да чекаш на 2-3-4 шанси во мечот, и да знаеш дека ќе ги искористиш, е тоа е шампионски и победнички менталитет. Тоа го сакам. Пред мечот сите изјавуваа (барем според медиумите) дека можеме да поминеме, дека сме подобри од нив, тоа и го докажаа. Не бевме совршени, но бевме подобри. Браво!!! Едно големо браво за сите!!! Мора да признаеме дека за разлика од сите досегашни натпревари Мата имаше лоша вечер, но затоа ЧЕЛЗИ имаше ИЗВОНРЕДНА вечер! Дрогба, Бане... фала ви за се што направивте за овој клуб.
Тери легендо, колку само се радував на голот. Со оперирано колено изигра извонредна партија. Лампард наместо да асистира кон нашата одбрана, нека се сврти со лице кон голот и во тој правец да ги додава топките, пошо Кол не беше присутен на утакмицава и бевме ранливи со него. Торес знаци на живот, но мора подобро. Да не ги коментирам сите поединечно, на ниво на тим изигравме супер.

Сега да го задржиме нивото на игра, да се врати стариот победнички менталитет, и да избориме учество во ЛШ наредната година. Немора титула, немора полуфинале или финале во ЛШ, само да избориме учество и наредната година, па да почнеме од нов почеток.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Инаку Стариџ редовно ан секоја утакмица почнува да ми оди по нерви, нека го опамети некој или нека го продаваат на лето, повеќе штета од колку корист од него!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Cannavaro: 'We could barely hear anything on the field. There was a little misunderstanding in CFC's 2nd goal'
Cannavaro: 'We want to finish third again, even more so after this game because playing in stadiums like this is our goal.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Комшии, честитки! Сакав ептен кога веќе за малце ни лизна против Милан, Челзи да успее и тоа и се случи. Среќно понатака!

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Ајде честито да ни е победата, премногу ми е драга оваа победа особено што повеќето не` отпишаа.
Не ми се допадна измената Мата- Малуда, но како и да битно победивме сега едвај чекам кој ќе ни се падне во 1/4 финале.
--- надополнето: 15 март 2012 во 22:49 ---

L

Löwe

Гостин
Ајде честито да ни е победата, премногу ми е драга оваа победа особено што повеќето не` отпишаа.
Не ми се допадна измената Мата- Малуда, но како и да битно победивме сега едвај чекам кој ќе ни се падне во 1/4 финале.
--- надополнето: 15 март 2012 во 22:49 ---
Реално и мене не ми се допадна, ама Мата ништо не покажа, и таа измена повеќе беше тактичка во случај да дојдат пенали. Мата 2 од 3 ги има промашено, не е некој добар стручњак за пенали.. Малуда е поискусен за тоа...

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Реално и мене не ми се допадна, ама Мата ништо не покажа, и таа измена повеќе беше тактичка во случај да дојдат пенали. Мата 2 од 3 ги има промашено, не е некој добар стручњак за пенали.. Малуда е поискусен за тоа...
Да, Мата изигра доста слаба утакмица. Но пеналите немаат врска со таа измена (барем според мене)
Малуда е доста појак физички, подобар копач, и со оглед на клупата ни требаа свежи нозе па реално гледано тој беше најдобриот избор

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678

--- надополнето: 16 март 2012 во 12:05 ---
ама затоа ни се еба пиперот за полуфинале :)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Бенфика , фино фино!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Супер што ги избегнавме Барселона,Реал и Баернн.. Бенфика онака солиден тим се,не се нешто посебно и мислам дека ке ги поминеме.Ама затоа во полуфинале со Барса :eek::eek:
--- надополнето: 16 март 2012 во 12:12 ---
Супер што ги избегнавме Барселона,Реал и Баернн.. Бенфика онака солиден тим се,не се нешто посебно и мислам дека ке ги поминеме.Ама затоа во полуфинале со Барса :eek::eek:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.728
Поени од реакции
52.668
Со Бенфика можеме да пројдеме, иако не треба да се потценат. Е после во полуфинале ќе биде интересно. :ROFLMAO:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
прво бенфика после полуфинале, да не биде прле пред магаре работава.
треба да породлижиме со добрите резулатати и да ги поминеме арсенал, знам дека е тешко али мора да се најде потребната мотивација ида се бориме на останатите фронтови, и ФА купот треба да ни е аспирација бидејќи реално таа ни е најсигурна титула
KTBFFH

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
--- надополнето: 16 март 2012 во 12:12 ---
Чекај бе, со Милан играме, не со Фк Турново. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom