Фан Клуб: Челзи

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.982
Поени од реакции
11.624
ајде прво нека ни е честита победава и уште појако понатму да изиграме....е сега да ве прашсам во петок на ждрепкава со кој све мојме да падниме дали мозит со сите тимој со се пласираја или само со тие со не беа со нас во исти ден и иста недела како барса,милан,лион и остали.
Буквално со секој може да се паднеме, само не може со англиска екипа :P Иначе не знам за вас, јас посакувам еден од АПОЕЛ/Марсеј/Бенфика :D И да нека ни честита победава и пласманов у 1/4 финале. Се надевам оваа серија на победи ќе продолжи и понатаму. Како сум се радувал дома човече....xD

Член од
2 септември 2011
Мислења
106
Поени од реакции
40
Време е да го побарам Челзи шалот и ракавицата од тренинг на Петр Чех.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Буквално со секој може да се паднеме, само не може со англиска екипа :P Иначе не знам за вас, јас посакувам еден од АПОЕЛ/Марсеј/Бенфика :D И да нека ни честита победава и пласманов у 1/4 финале. Се надевам оваа серија на победи ќе продолжи и понатаму. Како сум се радувал дома човече....xD
:ROFLMAO::ROFLMAO: Јас па сакам со Барса/Реал/Баерн/Милан
Не најозбилно сеа,освен Барса/Реал друг кој сака нека се падне,нема да се избрукаме сигурно..

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.882
Поени од реакции
6.943
Браво Челзи! Јас сум со вас понатаму, не знам за другиве навивачи од “црвените“ екипи....;) Ја спасивте ЛШ да личи на ЛШ (y)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
^
Ова во потписот од кој меч ти е ?

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Некој со целосна убава галерија од мечот? :)

beto10

Теле со визија
Член од
5 јануари 2009
Мислења
234
Поени од реакции
78
Енергијата што на имаше на натпреварот со Наполи , е всушност вистинската на Челзи . Само да се продолжи со истата и неколку играчи да се уклопат во шемата и се ќе биде подобро :)

L

Löwe

Гостин
Настрана малце од ова, сега АВБ сигурно коси корни и се нервира гледајќи го Челзи..

Kajgana Shop

На врв Bottom