Фан Клуб: Челзи

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.792
Поени од реакции
11.377
Ray Wilkins: AVB must learn from Sir Alex Ferguson!
За целиот текст, Реј е потполно во право.
Каква грешка, каков човек отпуштивме еј, не ми се верува сеуште, почнувам да мислам дека он ја држеше концепцијата во игра, пред се во одбрана, отколку било кој друг менаџер после Мурињо.
Тие вашите ѕвезди треба да научат дека никој не е поголем од тимот па ни тие самите. Поздрав.

H

HoT IcE

Гостин
Тие вашите ѕвезди треба да научат дека никој не е поголем од тимот па ни тие самите. Поздрав.
Баш ова го реков и јас во предходниот пост. Затоа сум и толку разочаран од Лампард, такво однесување од него не сум очекувал.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.792
Поени од реакции
11.377
Баш ова го реков и јас во предходниот пост. Затоа сум и толку разочаран од Лампард, такво однесување од него не сум очекувал.
Извини другар не сум те прочитал само ископирав иначе немаше да цитирам :))) позз

Ivajlo

Sexual Harassment Panda
Член од
21 септември 2007
Мислења
127
Поени од реакции
18
Јас тотално го подржувам на Боаш. На лето само треба да си заминат фино лепо педерите Малуда,Калу,Микел. Дрогба исто така,благодарен сум му за се што направи но неговото време помина во Челзи....
Сигуре сум дека баш тоа му треба во овие турбулентни мигови.

F

fantomX

Гостин
Голем проблем е ако постарите играчи се однесуваат како шо се пишува дека со однесуваат, особено Лампард.

Ама Челзи има и поголем проблем од тоа.

Се сеќава некој на времето на Хуанде Рамос во Тотенхем и шо тој правеше таму?

Истото го пробува и АВБ.

Многу тешка работа.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Значи на крај на сезону или тија звезде незадовољни или Боаш треба да летив... ако се ја прашују излаз би ги га покажаја на Лампарда и остали како њега, од причину што кој ми гарантира дека кој друг менаџер да дојде нема да се понашав сс њега исто!!!

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Само што заврши прес-конференцијата, човекот буквално се тресеше на моменти.

H

HoT IcE

Гостин
Како не, се тресел, какви глупости.
Боаш нема потреба да се тресе, зошто?
1. Ако го отпуштат ќе треба да му платат огромна сума на пари.
Но ова не значи дека АВБ не го засега тимот, напротив, тој покажа многу повеќе интерес и љубов спрема тимов отколку било кој друг менаџер. АВБ е млад и неискусен тренер, но ова незначи дека е неквалитетен, јас сум сигурен дека има потенцијал во него, и дека е потребно време и тој да созрее и да стекне авторитет. Тоа време и доверба мора да му се даде, и сигурен сум дека Андре за скоро време ќе го доведе пак Челзи во топ5 клубови во Европа.
Проблемот според мене е јасен, проблемот лежи во играчите, и сигурен сум дека во знае и АВБ, и Абрамович, и потполно сум уверен дека АВБ уште долго ќе биде тренер.

Прочитајте ја неговата изјава, многу убаво си одговори човекот, и потполно си ја прифаќа одговорноста, иако во ситуацијава, тој е помалце виновен од играчите.
Како што рече Иванович, тренерот си ја работи својата работа, но играчите се тие што излегуваат на терен и што не даваат максимум, доволно јасно.

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Со мои очи видов, и не мора да значи дека се тресе поради страв дека ќе го отпуштат. Има огромен притисок врз него, разбирливо е.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.728
Поени од реакции
52.668
Да, и против Бирмингхем му се тресеа рацете цели, баш го покажаа.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
А што не пробуе да ги замени со помлади играчи од академијата кој више тие неколку играчи го бојкотираат ?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Нормално дека има притисок врз Боас,но нема да го отпуштат.

L

Löwe

Гостин
Cole --> Bertrand, Lampard ---> Paizon, Meireles ---> Essien Drogba---> Islam Feruz (Само штета е што нема право на настап) Инаку 100% победуваме против наполи со овој тим со барем 3-0

Член од
19 ноември 2009
Мислења
101
Поени од реакции
31
Незнам што се буните против Боаш сите?
Па на лето од неговите желби никој не беше донесен.
Ни Фалкао,ни Модрич никој. Остана со веќе испуканите пушки кои имаат преголемо его во тимот и се тешки глодари за пари.
Лампард,Малуда и Кол се само дел од играчите кои го игнорирале Боаш цело време за натпреварот со Наполи.

Јас тотално го подржувам на Боаш. На лето само треба да си заминат фино лепо педерите Малуда,Калу,Микел. Дрогба исто така,благодарен сум му за се што направи но неговото време помина во Челзи. Поради неговото его во тимот Торес има кошмари.
Од одбраната би го продал и Кол кој е во Челзи само ради пари и ништо повеќе.
Не ми е јасно како може Мата да дава секоја утакмица 150 посто од него а овие педериве за пари да си го ладат.Море аут ајт,се надевам дека управава гледа во што е проблемот. Ех да си останеа Бонини,Рајкович,Синклер која младина ќе имавме ама тоа е помина возот.

И Лампард малце треба да се олади,да тој е еден од легендите на клубот ама не може тој да му команда на Боаш,нека оди некој од Сколс,Гигс нека му пререче нешто на Ферги па ќе видиме кај ќе заврши(памтам Бекам јадеше копачка еднаш и шут карта во Реал) поради тоа вечерва играше Мирлаеш а не 8ката наша,што мисли дека тој самиот е Челзи.
Само нека не заминува Боаш,сега се јасни некои работи барем.
Друже, не знам дали примети, али сите што ги спомна да заминат од Челзи се црнци. Али ако тоа желбата ти се исполни може на Тери ќе му направиш услуга.

Kajgana Shop

На врв Bottom