која одбрана? му ебам тоа копитото Чех што прима гол со гради, додека е он на голот само ке си губиме.Слабо одбраната...
ти бе го глеаше првото полувреме,заради чех не примивме 3-4 гола а ти викаш слаб бил,а дрогба како сакаш да го има кога нема кој да му даде топка.која одбрана? му ебам тоа копитото Чех што прима гол со гради, додека е он на голот само ке си губиме.
Па и Дрогба му се љути на Бане што не му подал на крајот, цело време го немаше па он ке паламуди.
Ова ти сериозно?? Чех спаси чиста ситуација на 0-0, зицер позиција. Што е он крив за головите? Тоа што го оставија сам Лавеци (пред се, Меирелеш) или што Ивановиќ и Кејхил не го затворија Кавани??која одбрана? му ебам тоа копитото Чех што прима гол со гради, додека е он на голот само ке си губиме.
Па и Дрогба му се љути на Бане што не му подал на крајот, цело време го немаше па он ке паламуди.
Спасил 1, примил 2 гола , Со рамо ја даде Кавани а Чех мегу уши му помина да стоеше исправено ке го удреше во глава.Многу сум нервозен од овој Чех главата ме заболе веке.Ова ти сериозно?? Чех спаси чиста ситуација на 0-0, зицер позиција. Што е он крив за головите? Тоа што го оставија сам Лавеци (пред се, Меирелеш) или што Ивановиќ и Кејхил не го затворија Кавани??
Иначе, не видов убаво дали Кавани со рака го даде голот, треба да се види од друг агол.
Те прашувам што е крив Чех во тие две ситуации?Спасил 1, примил 2 гола , Со рамо ја даде Кавани а Чех мегу уши му помина да стоеше исправено ке го удреше во глава.Многу сум нервозен од овој Чех главата ме заболе веке.
Смешен си и треба да те боли!Спасил 1, примил 2 гола , Со рамо ја даде Кавани а Чех мегу уши му помина да стоеше исправено ке го удреше во глава.Многу сум нервозен од овој Чех главата ме заболе веке.
Со рака или не, гол е.Ова ти сериозно?? Чех спаси чиста ситуација на 0-0, зицер позиција. Што е он крив за головите? Тоа што го оставија сам Лавеци (пред се, Меирелеш) или што Ивановиќ и Кејхил не го затворија Кавани??
Иначе, не видов убаво дали Кавани со рака го даде голот, треба да се види од друг агол.
eveti go odgovorot vo 3 golТе прашувам што е крив Чех во тие две ситуации?
не луиз беше кривeveti go odgovorot vo 3 gol
Првин грешка на Луиз, Чех пробува да го затвори Кавани инаку овој ќе имаше отворен пат кон гол, а кај беа другите да го затворат Лавеци? Не наоѓај единствен кривец. Целиот тим е крив за овој пораз, почнувајќи од горе па до фудбалерите.eveti go odgovorot vo 3 gol