Фан Клуб: Челзи

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Аман бе дотолку ли стигнавте со песимизмот, па да не минеме групна фаза од ЛШ? :)

Ајде напијте се топло чајче, кафе, било што, смирете се малку, уживајте, кулирајте.

Се ќе си дојде на свое место ;)

П.С. Не ја гледав утакмицата пошо бев на работа, ама што е наше ќе ни дојде, ако не дојде сами ќе си го земеме :*

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Рамирес не е напаѓач али човекот се уби од голови давање оваа сезона,не ми е јасно што прават Торес и останатите?за што се они во тимот?Ќе видиме ли од нив некој битен гол?или Торес ќе дава голови само коа водиме со 2-0/3-0?срамота е ова што се дешава..Секад збориме за Анелка и Калу,али верујте да играат овие двајца од почеток сигурно ќе дадат 2 гола..И кој тоа дозволи Луиз да шутира пенали?Замислете да беше финале и Луиз да утнеше пенал што ќе беше тогаш?Едноставно Челзи незнае да ги користи вистинските шанси што се укажуваат,а без тоа тешко се станува најдобар тим во Европа..Ќе заборавев да кажам и едно браво за Чех што почна од секој шут гол да прима..

A

Auditore

Гостин
Во ужасна форма се, не знам што им стана, сега не е отпуштен Вилкинс па да се вадат на тоа.
Како и да е, мило ми е за Рамирес, полека ми станува еден од поомилените играчи во Челзи, покажува одличен фудбал сезонава и битен фактор во утакмиците.
Боаш мора да се опамети, не знам и нему што му се случува но ова не е на арно.
--- надополнето: Nov 2, 2011 12:59 PM ---
Во ужасна форма се, не знам што им стана, сега не е отпуштен Вилкинс па да се вадат на тоа.
Како и да е, мило ми е за Рамирес, полека ми станува еден од поомилените играчи во Челзи, покажува одличен фудбал сезонава и битен фактор во утакмиците.
Боаш мора да се опамети, не знам и нему што му се случува но ова не е на арно.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Добро што ви е на вас што викате дека Челзи нема да оди во 1/8 финале..
Со еден бод до крај одиме во 1/8 како второ пласирани.А со 2 бода како прво пласирани.

Член од
2 септември 2011
Мислења
26
Поени од реакции
6
У последно време почна да ми се врти идејата да го трампаме Торес за Тевез .Факт е дека Тевез сака да остане во Англија и мислам дека може да го земеме за20-25 милиони. Или евентуално да го купиме во јануарскиот период ,па до крајот на сезоната да видиме, ако Торес не покаже нешто посебно, да го продадеме и така ке се реши проблемот во нападот.Ме интересира што мислите во врска со ова.Поздрав.

В

Вори

Гостин
Се очекува Есиен да се врати до Декември,ако се оди како што е предвидено.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Ако Есиен се врате во Декември тоа би била 10-ка факултетска :)(y)

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
И ќе биде исто ко лани, ќе биде постојано надвор од форма...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
A

Auditore

Гостин
Добар е Какута, но во Фулам и Челзи не покажа ништо за првиот тим.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Дали јас сум едиснтвениот што мисли позитивно?Знам дека киснавме ептен ама убеден сум дека Челзи ќе се вратат.
Очекувам убедлива победа против Блекбурн.
Сакам Торес да даде гол ама не верувам

Kajgana Shop

На врв Bottom