Фан Клуб: Челзи

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.185
Поени од реакции
8.263
nemoj nekoj da mi kaza deka Ceh e golmaniste, da mi grizne od takvoto, pa i toj Lambard pataruska..

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Секоја чест за Арсенал како и за Ван Перси не бидува екипа од нас со ваква игра :).Ја идеме по истиот пат како во минатото :)

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
хих ама ми беше интересен овој Боаш кога Челзи израмни 3-3 , па помизерно 2ро полувреме неможеа да изиграат Челзи. Ќе му летне главата и на тренериштево ваше до божиќ.

В

Вори

Гостин
Од 2-1 на полувреме до 3-5 на крај.Нека земат да се убијат сите во одбрана,колку мизерно издание,

Боас друже,што кој кур со измените бе,ајде нека ми објасни некој.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
кога го стави лукаку се знаеше дека ќе изгубиме,

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Торес не мрдна на утакмицава а не беше заменет..Лукаку во игра а човекот врска нема што е дерби и англиски фудбал..Срамота..Али тоа е..

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Без Анелка и Дрогба на клупа можеше само да седеме и да гледаме што ке се случи.И еве што се случе хет трик на Ван Перси победа на Арсенал.Леле па и овај Малуда пак по исто си тера !

В

Вори

Гостин
Не ме боли тоа што примивме 5 гола и демек ќе ме заебават,ме боли тоа што игравме во второ полувреме катастрофално лошо.Почна да ми се лоши.
Капа му симнувам на Мата,а и на Лампард.Ама сами двајца играчи не можат против цела екипа.

И ко ќе размислам подобро,не е Тери крив толку за последниот гол.Мајмунот Малуда му ја врати безвезе.

F

fantomX

Гостин
Челзи пробува да гради облакодер без темели.

Пократка и појасна метафора за ова шо се случува не постои, кој ја сфати, сфаќа и што јас кажувам, т.е. што се случува со Челзи.
Кој не ја сфаќа или не сака да ја сфати, нека продолжи да живее во „светот на еволуција на АВБ.“ Само знаете, еволуциите траат со цели векови и милениуми, неам да биди лошо некој од вас „еволуционериве“ да ми кажи како поминала еволуцијата на Челзи ко ќе се сретнеме во пеколот по некои 2000 години. Ако дотогаш завршила. Еволуцијата.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Сами се победивме,подарен гол за водство на Арсенал од 4-3..

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
сега барем знам уште од посовреме да не се нервирам годинава ПАК

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Сами се победивме,подарен гол за водство на Арсенал од 4-3..
Компензација за тоа што не досуи фаул за Арсенал, при третиот гол на Мата.(Но хард филингс, чест сеин) ;)

Член од
18 февруари 2011
Мислења
95
Поени од реакции
9
Главата горе ајде...се случуваат и вакви работи, ова треба да биде лекција!

Kajgana Shop

На врв Bottom