Можеби Лева некако ге биде вклопен во трансферот?Така, како што рече и Igorcemk, Дортмунг го сака, а и он изгледа сака ама се зависи од Челзи сега. Уште немало преговори меѓу клубовите изгледа.
Може, може. Ама сепак нејќам Де Брујн да си оди без да добие шанса.Можеби Лева некако ге биде вклопен во трансферот?
--- надополнето: 27 април 2013 во 17:41 ---
https://twitter.com/Tim_Roehn/status/328142193531437056
#KDB agent de Koster told me as well that #Chelsea is trying to get #Lewandowski. I am not sure if this is more than a crazy rumour... #cfc
И тука Клатенбур настапува на сцена и јок 3 бода!Милион пати се извадија Тотенхем сезонава, овој клошаров Бојс автогол даде, не ми се верува. Да отпаднат, ич нема да ми биде криво.
Се препотив, у пизду материну. Не е лошо и вака, ама можеа да изржат уште 5 минути.
Не игра никој за нас, џабе. Утре и Јунајтед ќе го попие, ама ние мора да победиме. Со релативно најлесниот противник, на домашен терен, должници ни се, сигурни на средина од табела, не играат за ништо. А, нас очајно ни требаат три бодови. Мора да победиме!
И тука Клатенбур настапува на сцена и јок 3 бода!
Фалкао, ЛЕвандовски да ти е милина да читаш, а никако некој до го поврзе Торесита со друг клуб.
хехЌе одлучува утакмицата со Тотенхем. Утре сум убеден дека тепаме како и да е. Јунајтед утре нема шанси да тепа, па ќе ни биде битна и таа против нив. Ако тепаме утре и против Јунајтед, после со Тотенхем и бод ќе заврши работа.
Зошто Јунајтед би немал шанси да победи?
Добро, имаат шанси, сепак шампиони се. Ама нема да извади Ферги јак состав, а тоа ја олеснува работата на Арсенал. На крај уствари се зависи од Арсенал. Јунајтед ќе изиграат колку што можат со тој состав кој ќе игра, а дали Арсенал ќе знае да го искористи тоа ќе видиме.Зошто Јунајтед би немал шанси да победи?
Знам што ќе ми кажеш ама и покрај тие работи сеуште постои шанса.
50%. Или ќе победат или не. Па и нерешено ни одговара.