Фан Клуб: Челзи

A

Auditore

Гостин
^
Добро сме го зеле Луиз, за Торес "малку" не опљачкаа али нема врска, Абрамович ја има силата.
И сега да ја пофалам управата која ме многу пријатно изненади, посебно ова со Луиз не го очекував, секоја чест Рон Гурлај и Роман.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Имам две работи да кажам:
1. Грабеж;
2. Чао Дрогба.

(Ај и трета, честито играчи :))

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Би сакал да ви честитам, земавте одличен напаѓач!!! 50 милиони и не се многу кога ке се земе дека е готово продукт за во премиер лига. Лично јас сметам дека доколку имаше желба можеше на 10ти јануари да реагира а не на 28ми ама тоа е, вака барем нема да го жалам ама ич. Иако посакувам да го снајде судбината на Овен( сега емоциите надвладуваат) реално верувам дека со Дрогба ке формираат убитачен тандем, во зависнст од повредите.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.576
Поени од реакции
11.484
Ајде со среќа нека ви е Луиз - да не речат некои дека несреќа сум ви посакувал!
А за Торес пак ќе ви речам со (не) среќа! Среќата за вас тоа во заградата за него :smir:

F

fantomX

Гостин
Нема шо нема официјална потврда, само ќе употребам еден анчелотизам сега засега: We are in good moment. :icon_bigg

--- надополнето ---

TORRES LEAVES LIVERPOOL
Liverpool Football Club can confirm Fernando Torres is now a Chelsea player after the Club accepted a British transfer record fee for the Spanish international.
New record signing Andy Carroll will now wear the No.9 shirt.

http://www.liverpoolfc.tv/

A

Auditore

Гостин
Нема шо нема официјална потврда, само ќе употребам еден анчелотизам сега засега: We are in good moment. :icon_bigg
Сега да видам Анчелоти што ќе изведе со новиве играчи, како ќе го уклопи Торес баш ме интересира.

В

Вори

Гостин
Имам две работи да кажам:
1. Грабеж;
2. Чао Дрогба.

(Ај и трета, честито играчи :))
Во никој случај чао Дрогба.Ќе играме пак дијамант и решен проблем.Не боли глава од повеќе играчи,веруј.

Туку трансферов на Торес е прескап!Единствено заради тоа не сум задоволен.За 50 милиони ќе купевме 3-ца играчи,помлади и по-некршливи.
Иначе другото си е океј!

Али можеби мене ми е чудно затоа што јас си имам друга перцепција кога се во прашање ваквите скапи трансфери.За мене само Меси и Роналдо вредат 50 и над 50 милиони,друг никој.Така да...

Како и да е,нека ни се честити двајцата играчи.Не легнуам сеа дур не видам и на официјална,па да спијам после раат.
Првиов само да не биде ко Шева,вториов се надевам дека ќе биде и те како достојна замена за Алекс.

Тоа е тоа,утре имаме утакмица со Сандерленд за која лично не верувам дека ќе победиме.А,многу сакам да им вратиме за првиов пораз на Мостот.После тој пораз,се тргна низ брдо...

A

Auditore

Гостин
Во никој случај чао Дрогба.Ќе играме пак дијамант и решен проблем.Не боли глава од повеќе играчи,веруј.

Туку трансферов на Торес е прескап!Единствено заради тоа не сум задоволен.За 50 милиони ќе купевме 3-ца играчи,помлади и по-некршливи.
Иначе другото си е океј!

Али можеби мене ми е чудно затоа што јас си имам друга перцепција кога се во прашање ваквите скапи трансфери.За мене само Меси и Роналдо вредат 50 и над 50 милиони,друг никој.Така да...

Како и да е,нека ни се честити двајцата играчи.Не легнуам сеа дур не видам и на официјална,па да спијам после раат.
Првиов само да не биде ко Шева,вториов се надевам дека ќе биде и те како достојна замена за Алекс.

Тоа е тоа,утре имаме утакмица со Сандерленд за која лично не верувам дека ќе победиме.А,многу сакам да им вратиме за првиов пораз на Мостот.После тој пораз,се тргна низ брдо...
Утре тепаме, 100%, играчите задоволни од трансферите, нели сите бараа нови играчи, Анчелоти со 2-3 мастики во уста и тепаме.

A

Auditore

Гостин
Дај бе 120391230912 кажувај шо како, дај линк, ова она, нешто за Луиз.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Аијаа.. каков финиш имавте со трансвер периодов... :)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.138
Поени од реакции
8.208
торес ке игра во недела против ливерпоол :baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom