Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.552
Поени од реакции
840
2-0 на полувреме.

Првиот дел од полувремето личеше на фудбалот што се играше есеноска, ама после се консолидиравме и остатокот го одигравме добро.

Двата гола ги даде Евандро а.к.а Маестро :icon_lol:

--- надополнето ---

Крај 4-1, Борха и Калуѓеровиќ стрелци на другите два гола.

Конечно го разби малерот Калуѓеровиќ.

Најважно е што се приближивме на само -3 бода на сточарите, кои не се недостижни.
 
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.490
Поени од реакции
4.042
Добро коло, се надевам до крај ќе има уште вакви.
Честитки за победата.
 
Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Честитки за победата и намалувањето на бодовната резлика на 3 бода, следи мала пауза сега па на 2ри април со јавор во гости играме.
 
Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
556
Горд сум што сум Делија.

Вчера се играше пријателска помеѓу омладинците на Звезда и Зенит на Маракана, заврши 1:1.

Фантастична атмосфера, околу 25.000 луѓе и почесен гост на стадионот беше Владимир Путин!

Солидна игра на нашиот млад тим, гол на десното крило Зорица.

Би ги издвоил Ковачевиќ (кој играше како штопер), Чаушиќ (плеј), Пожар (напаѓач) и Зорица. Секако има штоф тука за првиот тим. Роби ја гледаше утакмицата.
 
Член од
6 септември 2009
Мислења
2.552
Поени од реакции
840
Каква вечер вчера на Маракана, ауууууу, ептен добро.

Инаку, и Стамени имал свое шоу на Север. Во второто полувреме се качил на шипката и го водел навијањето. :zver:

А, денеска у 6 саат играме пријателска со Олимпијакос во Атина. Пренос ќе има на СпортКлуб, а ако најдам стрим ќе го постирам овде.
 
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.490
Поени од реакции
4.042
Милан Виолтииичччч !!!!!!! Супер игра, добро се спротиставуваме на Олимпијакос, во кој играат Мелберг, Риера, Фустер, Дуду ... Браво Звездо !!!
 
Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Милан Виолтииичччч !!!!!!! Супер игра, добро се спротиставуваме на Олимпијакос, во кој играат Мелберг, Риера, Фустер, Дуду ... Браво Звездо !!!
Ne se nekoe merilo bratskite utakmici, ali vo sekoj slucaj dobro igrajame.

http://sportal.rs/news.php?id=47722

Pocnaa nivinite gomna da ispagat na videlina, ako im odzemat nekoj bod avtomatski moze da slavme titula , ali vo sekoj slucaj najubavo e sami da si ja zarabotme za posle da ne plakat, takada pobeda vo derbito PRIORITET!

http://sportal.rs/news.php?id=47727 --- Nijnta dominacija so tolko a baat. Deka i da se ke gi stigne sudbinta na AC Milan !
 
Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Pobeda od 2-0 nad tradicionalno nezgodniut Javor. Strelci Jevtic i Kaludjerovic i odlicna igra na mali Mijailovic !

Sleduve kup derbito vo sreda od 17h prenos RTS. Nego pravilto gol vo gosti vaze vo kuput ili krajniut rezultat e biten samo. A da i ko zavrse so identicen rezultat direktno sa ode na penali.

Posakavum 3-0 da tepme i da a prekinme taa crna serija vo derbijnta !
 
Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Честитки за победа и од мене,очекувам победа и пласман во финалето од купот во среда, и полна маракана.
 
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.490
Поени од реакции
4.042
Честитки за победата и од мене, и овој Ли Ади ајт магла, ако не му се игра, метла ајде! Ќе ми се занесува, ко да е Немања Видич, матер му ебам.На лето за 5 милиона некаде и готово :)

п.с Очекувам преполна Маракана, и добар резултат во среда.
 
Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Мислам и очекувам дека утре ке победиме али јбг не е само да се победи, противникот има голема предност као резултатска така и психолошка предност, па така и притисокот врз нашиот тим е многу поголем, зш да бидеме реални ако примиме гол и толку од пласман во финале.Затоа уште од сам старт треба да се внимава, инаку као што може да се прочита по некој страни се очекува полна маракана,45000 нели -10000 ради безбедност,дај боже да е така но лично мислам од 30000до 35000 ако се земe предвид дек ке има директен пренос.
 
Член од
6 септември 2009
Мислења
2.552
Поени од реакции
840
Eдвај ја чекам утре утакмицата.

Мислам дека имаме квалитет и можеме да ги тепаме сточарите.

Aј и од мене еве ви и од мене нешто подгревање на атмосферата.



Звездаши, Делије, Цигани...Браћо !!!

Ево већ друга деценија пролази од када сам први пут крочио на најдражи објекат који је икада направљен на целоме свету. За мене са својих скоро 30 година нисам пронашао за себе лепше и драже место на кугли земаљској. Од првог погледа са врха северне трибине на призор који се појавио пред мојим очима ја сам се заљубио. И морам да вам признам да је за мене то, када погледам из овог угла сада, са свих аспеката, једина истинска прва и права љубав, највећа која се десила икада. Ја са поносом могу да кажем да ће она трајати до краја мога живота и да крв која тече мојим венама свакако јесте и увек биће црвено-беле боје и до задњег откуцаја срца волећу нашу црвену звезду, свим срцем и свом душом својом.

Желим са вама свима да поделим нешто што моји блиски пријатељи и родбина знају већ неко време, али ево, желим сада и са вама да поделим нешто што се десило у мом животу... Наиме, браћо, ја имам болест којој нема лека...

У оваквој ситуацији, хтео бих да напишем нешто чега сам постао свестан претходних дана а то је неоспорна чињеница да где год се налазио, шта год радио, шта год ми се дешавало у животу, увек и у свим приликама са собом у срцу сам носио нашу Црвену звезду...Желео бих наиме у овим околностима да вам скренем пажњу на следеће...

Не знам да ли уопште можете да схватите и прихватите једну невероватну и неоспорну чињеницу... Ми смо невероватни навијачи! Људи, наш тим годинама уназад нема ама баш никакве резултате. Све што се дешава четири године уназад на теренима где игра наш тим узрокује разочарање, тугу, неверицу и бол. Оно што је фасцинантно у овим околностима јесте то да је нас из дана у дан све више и више. Нас је у просеку 15.000 на свакој утакмици!!! Ово је апсолутна хистерија и тотално лудило! Ајде да учинимо све да се овај феноменални осећај пренесе и на најдражи објекат на свету, у среду од 17 часова па надаље до касно у ноћ! Може да нам се одузме сласт победе, може да нам се убаци лопта у мрежу, може да нам се деси да опет испаднемо из такмичења, може да нам се деси да гледамо људе преко пута како славе гол, победу свог тима јер они другачије не знају да славе.Ми смо научили! Били смо најјачи годинама, размазили смо се, само победе су долазиле у обзир, али научили смо временом, осетили...и као што видите...

Нису нас сломиле ове тешке године, још нас сада има више због тебе !!!


Шта год се деило у среду, једна ствар је сигурна - не може да нам се деси да престанемо да волимо Звезду свим својим црвено белим срцем и да увек будемо уз њу, зар не? Ајде браћо да свако од нас своја најдубља осећања према клубу црвено белих боја пренесе на најдражи објекат. Ајде да свако од нас учини све да сва емоција из наших груди изађе кроз наша грла. Ајде браћо да направимо свеопшту хистерију на стадиону и демонстрирамо тотално лудило као оног 27. минута претходне утакмице са истим противником у полуфиналу купа! Јер тада, не постоји нити промил шансе да се Звездин противник не усере од буке! Јер тада ћемо знати да смо дали све од себе за победу, јер ми смо то свих ових тешких година заслужили.

Певајте, скачите, ломите и лудујте а ти Звездо играј фудбал бори се !!!

Јер браћо моја, саборци, напаћени љубитељи фудбала, нико од нас није више заслужио да се радује и нико од нас то не зна боље да ради!


Бићу увек с тобом макар нем'о леба



И бодрићу те Звездо и на марсу ако треба !!!



Браћо, учинимо све да ово опет буде Звездино пролеће !!!


Тако да пријатељи,знани и незнани, у име свих нас могу да кажем да:


У ритму ове старе лудачке песме, идемо у одбрану својих трофеја, Звездино пролеће је ту, удахнимо га једној јединој и уживајмо у њему!


ИДЕМО ДЕЛИЈЕ, СВИ НА СТАДИОН!
ОВО ЈЕ ОДЛУЧУЈУЋА БИТКА!
ДО ТОТАЛНОГ ТРИЈУМФА, ДО КОНАЧНЕ ПОБЕДЕ,
ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ, СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ !!!


Ушло у крв и довиђења!!!
 

Kajgana Shop

На врв Bottom