Фан Клуб: Хрватска

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Тифани ти е таму кај што завршува партизанска.Кога идеш од соборна према плоштад,една жута,ко недоврдшена,понова зграда......
да де мислев од оние зградине нешо шо им испоземаа пари и ги сјебаа ;) фала на инфо

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Што е ова бе,за некој ден се игра најбитната утакмица со Шпанија овде никој ни да гукне ?
Ај да ги плеснеме ова шпанците или уште подобро да ја наместиме 2-2 да заврши,да пукнат жабарите од мака :D

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Што е ова бе,за некој ден се игра најбитната утакмица со Шпанија овде никој ни да гукне ?
Ај да ги плеснеме ова шпанците или уште подобро да ја наместиме 2-2 да заврши,да пукнат жабарите од мака :D
на европсково сум за хрватска и италија и криво ќе ми биде една од двете репрезентации да не оди понатаму
боље ромите шпански да не одат :sick:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
на европсково сум за хрватска и италија и криво ќе ми биде една од двете репрезентации да не оди понатаму
боље ромите шпански да не одат :sick:
Е јеби га,тоа ти е најнереална опција.Мада ако пројде Хрватска даље гајле ми е со кого ќе поминат,а бога ми не ме боли ни со кого ќе се паднат во 1/4 финале :D
Само да се пројде тоа е најбитното,како и со кого нема везе ;)

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Е јеби га,тоа ти е најнереална опција.Мада ако пројде Хрватска даље гајле ми е со кого ќе поминат,а бога ми не ме боли ни со кого ќе се паднат во 1/4 финале :D
Само да се пројде тоа е најбитното,како и со кого нема везе ;)
абе океј е тоа. секако и италија да отпаднат ќе навијам страствено за хрватска.
али италија е многу покул од шпанија ( :sick: )

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Чист фикс - х било кога, а за по храбрите... х !
Дебакл ќе биде дефинитивен.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Знаете ли дека вреди да се проба конечен резултат 2-2 :)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386

Марио Манџукич е прогласен за фудбалер на годината во Хрватска (y)
Па 2012 беше негова година.
На ЕП беше одличен,3 утакмици - 3 гола, вториот дел од сезоната со Волфсбург одличен беше и првиот сега со Баерн.....
Дефинитивно заслужена награда :D

M

Mario Gómez

Гостин
Па 2012 беше негова година.
На ЕП беше одличен,3 утакмици - 3 гола, вториот дел од сезоната со Волфсбург одличен беше и првиот сега со Баерн.....
Дефинитивно заслужена награда :D
Да да, се надевам пак ќе почне да дава голови за Баерн во јануари, пошо имаше поголем пост ноември и декември. Секако заслужена награда, иако имаше шанси и Модриќ да ја земе ама овие од Реал неможат очигледно ниедна индивидуална награда да земаат.:свиркам:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Кореа разбиена во Лондон 4-0...... :)
Манџукиќ,Срна, Јелавиќ и Петриќ.....по овој ред.

Kajgana Shop

На врв Bottom