Фан Клуб: Хајдук Сплит

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.241
Поени од реакции
19.440
Ајде,легендата Божо Сушец ја сменил телевизијата:eek:
Затоа го немаше толку време на ХТВ...
Јас па се чудам кај е човекот,си реков замина во пензија....:D
Незаменлива Коментаторска легенда...:X3:
 
Член од
19 јануари 2009
Мислења
174
Поени од реакции
39
непопуларни мафијаш Игор

Stimac Turcine napusi se kurcine, jebo te Mamic
 
Член од
26 октомври 2012
Мислења
9
Поени од реакции
0
хајдук поради бацањето на столици од торцида во дугопоље добиват казна од две утакмици на празниот пољуд, а поради каменовањето добиват уште една утакмица на празните трибини :tapp:[DOUBLEPOST=1416093161][/DOUBLEPOST]Objavljeno 13.11.2014. u 14:35
gnk močvara
Vlajčević bez milosti: Hajduk još jednom bez publike na Poljudu!!!



Ni gostovanje ‘bijelih’ u Zadru nije prošlo bez incidenata
Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević nakon provedenog postupka i zatraženih dodatnih očitovanja o neredima gostujućih navijača na utakmici 14. kola Zadar-Hajduk donio je odluku kojom je HNK Hajduk kažnjen jednom utakmicom igranja bez prisutnosti gledatelja, a NK Zadar kao organizator utakmice kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 20.000 kuna - objavljeno je na službenoj web stranici HNL-a.

Sudac Strahonja utakmicu je morao dva puta prekidati zbog upotrebe veće količine pirotehničkih sredstava (dvadesetak baklji) te gađanje domaćih igrača, posebno Hrgovića, upaljačima i kovanicama od strane gostujućih navijača smještenih na sjevernoj i istočnoj tribini stadiona.

psd


Prijeti li Hajduku opet kazna zabrane igranja pred publikom? Recimo “jedna bez” (protiv Zagreba 29. studenoga), nakon što su tek, odnosno taman odradili kaznu od dvije utakmice bez gledatelja u Poljudu (protiv Lokomotive i Osijeka)?!

Sumnjivo nam je sve to, jer Krešimir Vlajčević, disciplinski sudac HNL-a jučer nije odlučio, podigao je “kviska”, sam sebi propisao odgodu i dao dodatna 24 sata vremena da odluči o – kazni Hajduku. Zbog izgreda u Zadru. Zbog Hajdukova recidiva ili kako u “kući nogometa” kažu: Hajduk je stalno u povratu...

I to nipošto nije dobar znak za “bijele”; da je sve redovito, odrezao bi Vlajčević neku novčanu kaznu i objavio je, pet, deset, pedeset, sto... tisuća kuna.

Ovako, odgodu da bolje promisli čitamo kao nepovoljan predznak za Hajduk. Opet prijeti “jedna bez”. Čim je uzeo još 24 sata razmišljanja – nije dobro.

‘Moram sve dobro odvagnuti’
Pokupio je sve papire i umjesto da priopći odluku koja se s nestrpljenjem čekala “unutra je u kancelariji, bit će gotov oko 14.30 sati” stigla je vijest o - odgodi:

- Ne mogu sada, uzet ću još jedan dan da sve dobro sagledam i odvagnem. Pa ću odlučiti – javio nam se gospodin Vlajčević taman kad je iz kancelarija Udruge, a da nije odlučio, otišao kući u Zabok. Danas se vraća u Zagreb, danas je obećao obznaniti odluku.

Vlajčević je pod pritiskom. Situacija (mu) nije jednostavna. Dapače. Hajduk je u povratu, u recidivu. Svjež je od izdržavanja kazne od “dvije bez”. I onda se u Zadru, u gostima dogodio novi incident s navijačima, upotreba pirotehnike, gađanje nogometaša Zadra Mirka Hrgovića upaljačima i kovanicama, a nogometaš Zadra Ivor Weitzer je optužio navijače Hajduka da su ih gađali i kamenjem, te se još i dodatno očitovao po Vlajčevićevu zahtjevu.

Ima i taj detalj da se Hajduk - nije dodatno očitovao. Nije poslao dopunsko objašnjenje, oglušio se na zahtjev Vlajčevića. U Poljudu kažu, ionako nas nitko ne sluša, ne čita što napišemo. Demonstrativno su ignorirali poziv “kadije”!

Tovar navikao na batine
Ne bismo se čudili kad bi Vlajčević trpio sugestije “odozgo”, iz kuće nogometa, u stilu kazni ih opet: odnosi Hajduka i HNS-a su sve samo ne dobri. A Udruga više nije samostalna.

Ima i to: ne možeš stalno ni na Hajduku iskušavati batinu, a nikad mu ne dati mrkvu/karotu.

Vlajčević je u tom kolopletu čekića i nakovnja odlučio uzeti dan predaha. Što se sve njemu vrti po glavi? Opet neka utakmica “bez” ili tek (masna) novčana???

Hajduk je zadnju s publikom u Poljudu igrao 31. kolovoza s Dinamom. I otad gostuje ili igra doma u Dugopolju ili bez publike. Dokle???

slaven alfirević
foto: ante čizmić / cropix
 
Член од
1 август 2017
Мислења
117
Поени од реакции
31
хахахаха па овие од Хајдук се клети повеќе од ние, ма ќе победуват и послабите македонските клубови од Вардар и Шкендија, па и Пелистер, Работнички, Ренова итн.
загуби и од Осијек во последните секунди
еве и од Сплит се гори од ние Македонците :LOL: :tapp::busi:
 
Член од
1 август 2017
Мислења
117
Поени од реакции
31
шо е ова, па оваков Хајдук би победуваат не само просечни туку и слаби прволигаши и неколку второлигаши (од Шкупи, Победа, Скопје, Беласица, Борец итн.) па и јадниот Вардар со Јаневски
еве сега загубаат и од Рудеш, кој е во рангот на македонските прво/второлигаши, и тоа со сељачката игра во второто полувреме, коа е полоша и од Вардар во последното време со Јаневски[DOUBLEPOST=1509826061][/DOUBLEPOST]па ние Македонците, не сме најгори иако младата репрезентација загуби од Гибралтар, па еве и Хајдук се посрамоти горе него ние
еве доказ дека не сме најгори
 

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.964
Поени од реакции
35.576
Ауу каква превара од клуб се станати овие, потсеќа на Лидс и Базел од пред 3-4 години. Којзнае колкави уплати има товарено на Рудеш кога губеа 2-0 на полувреме.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom